Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

na o as pirma karta uzsisakiau is amazon.com ir IBD just gel polish bing cherries ir seashell pink spalvas, gal kazkas turit siu spalvu realias foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 19, 14:07)
ikelk savo paletes nuotraukyte, gal kokiu nematytu spalvyciu turi? smile.gif kai gausiu visas saviskes irgi reiks ant paletes susilakuot, pasimokinsiu ikelt nuotraukas ir ikelsiu, nes manau kelios spalvos neaptartos bus, tai pademonstruosiu:)

Imesiu,bet visos matytos ir galbut net turimos blush2.gif
Va 4u.gif
user posted image
Is kaires Harmony-Bashful,Light elegant,Good goosip,IBD tickled pink,Mango mischief,Maui sunset,Mogul,Whipped cream,Fireworks.
Visos teptos 3 sluoksnius mirksiukas.gif

QUOTE(Aurelia @ 2012 06 19, 16:07)
Beroc mano tie raudoni buvo  blush2.gif  Nusiima lengvai, bet gal dar todel, kad puse dienos mano rankos vandeny... Be to as nago nesiausiu, 5 dienos ir galai matosi, kad atsoke (atsoka tik ta dalis, kuri yra laisvai uzaugusi nuo nago, nzn kaip paaiskint, baltoji nago dalis, beje, maziukai nagiukai kazkaip neatsoka), uzkisu naga ir lengvai nusiimu visus be acetono  ax.gif

O kai nulupat nagas nepasizeidzia?noriu tos spalvos,imesit numeriuka jos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(iindrutea @ 2012 06 19, 17:12)
na o as pirma karta uzsisakiau is amazon.com ir IBD just gel polish bing cherries ir seashell pink spalvas, gal kazkas turit siu spalvu realias foto? smile.gif

Bing cherries tikrai albumuke buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 19 birželio 2012 - 18:54
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 19, 18:35)

O kai nulupat nagas nepasizeidzia?noriu tos spalvos,imesit numeriuka jos blush2.gif
Papildyta:

pasizeides nagas faktas, atrodo kaip pasiaustas, tai todel nesiausiu smile.gif
Sita spalva:
http://www.ebay.co.u...#ht_6638wt_1438
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 19, 20:24)
pasizeides nagas faktas, atrodo kaip pasiaustas, tai todel nesiausiu smile.gif
Sita spalva:
http://www.ebay.co.u...#ht_6638wt_1438

O koks pagal nr.tas lakas? g.gif

Tai jus nelupkit gelio,o geriau jau tada pasiauskit,tikrai maziau nagui blogo padarysit g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 19, 19:31)
O koks pagal nr.tas lakas? g.gif

Tai jus nelupkit gelio,o geriau jau tada pasiauskit,tikrai maziau nagui blogo padarysit g.gif

Lako numeris: P067

Nagai niezti lotuliukas.gif taip smagiai uzkisu ir nulupu ax.gif ir nereik man to acetono uostyti, nebaisiai nusilupa, pasiausti blokeliu nagai baisiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 19, 20:45)
Lako numeris: P067

Nagai niezti  lotuliukas.gif  taip smagiai uzkisu ir nulupu  ax.gif  ir nereik man to acetono uostyti, nebaisiai nusilupa, pasiausti blokeliu nagai baisiau atrodo smile.gif

Aciu 4u.gif
O kiek kartu jau lupotes? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 19, 19:51)
Aciu 4u.gif
O kiek kartu jau lupotes? lotuliukas.gif

Net paciai idomu, zodziu jau pora menesiu kas savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 19, 21:08)
Net paciai idomu, zodziu jau pora menesiu kas savaite  lotuliukas.gif

Stiprus nagai tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 19, 20:17)
Stiprus nagai tada lotuliukas.gif

Tikrai taip, panasiai kaip koju blink.gif Bet nelakuojami luzineja, uzsiaugint galedavau apie 3 mm, o lakuojant galiu net kokius 6-8 mm, daugiau nebegrazu ir trukdo jau man.
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 19, 19:35)

Bing cherries tikrai albumuke buvo mirksiukas.gif

palete yra, o man noretusi ant naguciu tas spalvas pamatyti, bet gal dar niekas neturi.
as lb noriu sodrios raudonos spalvos ir man idomu ar ta charrie tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 06 19, 21:38)
palete yra, o man noretusi ant naguciu tas spalvas pamatyti, bet gal dar niekas neturi.
as lb noriu sodrios raudonos spalvos ir man idomu ar ta charrie tokia biggrin.gif
thumbup.gif
Yra ant tipsiuko blush2.gif matosi kad raudona nebloga spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
Gavau savo 2 Idb spalvytes , hawaiian ice ir Cashmere blush , nusilakavau kol kas su pirmaja smile.gif Realiai spalvytes neisejo nufotkinti sad.gif((
Bet cia grazi perlamutrine spalvyte smile.gif
user posted image
Atsakyti