Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2012 06 17, 15:33)
Matet, pakilusius PN kainos verysad.gif , dauguma jau po 35 lt doh.gif , matyt pirkimas buvo, tai ir pakele

o kaip jums situ laku kokybe? ar yra dirbanciu su PN geliniais lakais?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 06 17, 12:32)
gal kas galit issamiau parasyt LED privalumus pries UV?
kaip supratau, tai pirmiausia su LED nesirauksleja lakas, o kas dar?

del nesiraikslejimo tai nesutikciau, manau uztepus per stora lako sluoksni po bet kokia lempa jis susirauksles. LED privalumai-nereik keist lempuciu, trumpas sekundemis skaiciuojamas lako dziovinimo laikas, maziau kenkiama odai.
Papildyta:
QUOTE(CACIS @ 2012 06 18, 00:18)
o kaip jums situ laku kokybe? ar yra dirbanciu su PN geliniais lakais?

Yra dirbanciu, nuomones visokios, nuo blogu iki puikiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vikiel @ 2012 06 17, 20:22)
Panos, o is kokio puslapio USA siunciates Gelish, na ar kitos populiarios ir daugumai patinkancios firmos priemones? zadu ir as pradeti sau teikti si malonuma pati  ax.gif
ir dar.. kiek pinigeliu yra protinga moketi uz Led lempa? ziuriu ju yra ivairiausiu, net labai brangiu g.gif

Jei galimybes leidzia visada yra geriau pirkt brangesni zinomos firmos daikta, jei ne- ziuri pigiausia varianta, kaip pamatuot protinga kaina neisivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
Emsija, labai aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif

man PN visai ant nagu nesilaike. o Gelishas laiko puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 18 birželio 2012 - 14:00
QUOTE(Jazira @ 2012 06 17, 12:32)
gal kas galit issamiau parasyt LED privalumus pries UV?
kaip supratau, tai pirmiausia su LED nesirauksleja lakas, o kas dar?

kaip manote ar sis variantas bus geras? smile.gif galvoju isigyt lempa, tai lyg verta investuot i LED ax.gif

http://www.ebay.co.u...984.m1439.l2649
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 06 18, 15:00)
kaip manote ar sis variantas bus geras? smile.gif galvoju isigyt lempa, tai lyg verta investuot i LED  ax.gif 

http://www.ebay.co.u...984.m1439.l2649

A tokia uzsisakius, dabar laukiu kol atvaziuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 18, 15:23)
A tokia uzsisakius, dabar laukiu kol atvaziuos  ax.gif

Kažkodėl įtartinai pigi g.gif Labai lauksiu atsiliepimų, kaip džiovina - jei super, griebsiu ir aš ax.gif

O aš šiandien pabandžiau nusiimti HG nešiaušdama topo - pasirinktinai vienus nagus brūžinau, kitus - ne. Tai skirtumo, bent jau mano nagams - jokio, tik laiko sutaupiau, o kai kurie nagai, nebrūžinti, super lengvai nusiėmė - tiesiog gabalais nusilupo pats lakas thumbup.gif

Reiks dar kartą pabandyti, jei ir toliau taip - negaišiu laiko šiaušdama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 06 18, 15:52)
O aš šiandien pabandžiau nusiimti HG nešiaušdama topo - pasirinktinai vienus nagus brūžinau, kitus  - ne. Tai skirtumo, bent jau mano nagams - jokio, tik laiko sutaupiau, o kai kurie nagai, nebrūžinti, super lengvai nusiėmė - tiesiog gabalais nusilupo pats lakas  thumbup.gif 

Reiks dar kartą pabandyti, jei ir toliau taip - negaišiu laiko šiaušdama  mirksiukas.gif

Esu bandziusi ir as taip, ir siausiant, ir ne. Man pasiteisino tik su siausimu, be siausimo nenusiima. Bandziau su HG lakais.
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 06 18, 17:24)
Esu bandziusi ir as taip, ir siausiant, ir ne. Man pasiteisino tik su siausimu, be siausimo nenusiima. Bandziau su HG lakais.

O man atvirkščiai. Kaip ir freza80 sako - negaišt laiko. Nes man tas šiaušimas tiek užtrunka doh.gif ir vis tiek gerai nenusivalo. schmoll.gif
Atsakyti
Panos paklausiu nelabai i tema... kokios spalvos laka siulytumete prie juodos su baltais burbuliukais sukneles?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 18, 19:21)
Panos paklausiu nelabai i tema... kokios spalvos laka siulytumete prie juodos su baltais burbuliukais sukneles?

As rinkciausi HG Red roses spalvyte, klasikine raudona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 06 18, 19:25)
As rinkciausi HG Red roses spalvyte, klasikine raudona  ax.gif

sia spalvyte turiu... jauciu ja ir reik lakuotis
Atsakyti