Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 05, 13:26)
Ai , dejau ant kalbu,busiu neonke biggrin.gif pagaliau radau laiko ir sau nusilakuot nagenas doh.gif
user posted image
Cia HG "Tiki tiki  laranga" dienos sviesoje vaizdelis toks rekiantis http://1.bp.blogspot...ki Laranga4.jpg

o jatau jatau antroj nuotraukoj hihihi.gif , bet pirmoj man patinka smile.gif tokia spalva man su pliazu, jura ir mini maudimke asocijuojasi vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 05, 13:33)
o jatau jatau antroj nuotraukoj hihihi.gif , bet pirmoj man patinka smile.gif tokia spalva man su pliazu, jura ir mini maudimke asocijuojasi  vacation4.gif

bandziau ir as tikra spalva pagaut-alia nu niekaip fotikas negali istenet biggrin.gif to ryshkumo biggrin.gif biggrin.gif Alia kazkas tokio...
user posted image
Na man be pliazo i bikiniu tiks prie puodu bliudu ir teliko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 05 liepos 2012 - 12:50
Man tris kartus darė gelinį lakavimą (skirtinguose salonuose) ir nelaikė nė karto unsure.gif Pirmą kartą tiesiog nusilupo lakas kaip plokštelės dar tą patį vakarą, antrą kartą palaikė porą dienų. Bandžiau pedikiūrą su ilgalaikiu geliniu laku, nusilupo po 5 dienų - tiesiog atšoko ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2012 07 05, 13:38)
Man tris kartus darė gelinį lakavimą (skirtinguose salonuose) ir nelaikė nė karto  unsure.gif Pirmą kartą tiesiog nusilupo lakas kaip plokštelės dar tą patį vakarą, antrą kartą palaikė porą dienų. Bandžiau pedikiūrą su ilgalaikiu geliniu laku, nusilupo po 5 dienų - tiesiog atšoko ir viskas doh.gif

blink.gif blink.gif Kokia idomybe, jau kad ir ant koju nelaikytu-tai cia fenomenas biggrin.gif Aishku buna is 10 vienas , kuriam sitas ilgalaikis lakavimas kaip isimtis netinka,bet retai pasitaiko, keista net skaityti, kad net ant kojyciu nesilaiko verysad.gif
Atsakyti
Ai , dejau ant kalbu,busiu neonke biggrin.gif pagaliau radau laiko ir sau nusilakuot nagenas doh.gif

A tu pablūdai g.gif lotuliukas.gif kvaila visai blush2.gif nerealiai graži spalva wub.gif thumbup.gif kaiptik vasarą tokias ir nešiot mirksiukas.gif

Tikrai graži thumbup.gif (čia ta morkinė ar ružava)?
Papildyta:
Man tris kartus darė gelinį lakavimą (skirtinguose salonuose) ir nelaikė nė karto  unsure.gif Pirmą kartą tiesiog nusilupo lakas kaip plokštelės dar tą patį vakarą, antrą kartą palaikė porą dienų. Bandžiau pedikiūrą su ilgalaikiu geliniu laku, nusilupo po 5 dienų - tiesiog atšoko ir viskas doh.gif

g.gif Šiaip žiauriai keista...nu ant rankų dar dar gali būti išimčių....nu bet ant kojų doh.gif nesuprantu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 05, 13:41)
blink.gif  blink.gif Kokia idomybe, jau kad ir ant koju nelaikytu-tai cia fenomenas biggrin.gif Aishku buna is 10 vienas , kuriam sitas ilgalaikis lakavimas kaip isimtis netinka,bet retai pasitaiko, keista net skaityti, kad net ant kojyciu nesilaiko verysad.gif

Tai va, man irgi baisiai keista, juo labiau, kad paprastas lakas laikosi puikiai! blink.gif t.y. bent penkias-septynias dienas išlaiko, vėliau jau nuo lako kokybės ir mano užsiėmimų (dirbu rimtesnius buitinius darbus ar ne) priklauso. Ypač nesitikėjau, kad ant kojyčių nesilaikys verysad.gif Po poros dienų buvau apsidžiaugus, kad laikys ir - bac - atšoko...
Pirmą kartą aš mintyse meistrę pakaltinau blush2.gif o po to jau beliko tik savo nagus kaltint doh.gif šiaip jie pas mane stiprūs, gerai auga, viskas tvarkoj, tai tikrai nesuprantu, kodėl taip nutiko...

Peržiūrėjau jūsų pavyzdėlius - ech, pavydžiu jums visoms. Taip gražu ir ilgai laikosi, faina kaip bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 05 liepos 2012 - 12:50
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 05, 13:46)
A tu pablūdai  g.gif  lotuliukas.gif kvaila visai  blush2.gif nerealiai graži spalva  wub.gif  thumbup.gif kaiptik vasarą tokias ir nešiot  mirksiukas.gif

Tikrai graži  thumbup.gif (čia ta morkinė ar ružava)?
Papildyta:

Morkava cia, pagaliau vo foto puse velnio pavyko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2012 07 05, 13:48)
Tai va, man irgi baisiai keista, juo labiau, kad paprastas lakas laikosi puikiai!  blink.gif t.y. bent penkias-septynias dienas išlaiko, vėliau jau nuo lako kokybės ir mano užsiėmimų (dirbu rimtesnius buitinius darbus ar ne) priklauso. Ypač nesitikėjau, kad ant kojyčių nesilaikys  verysad.gif Po poros dienų buvau apsidžiaugus, kad laikys ir - bac - atšoko...
Pirmą kartą aš mintyse meistrę pakaltinau  blush2.gif o po to jau beliko tik savo nagus kaltint  doh.gif šiaip jie pas mane stiprūs, gerai auga, viskas tvarkoj, tai tikrai nesuprantu, kodėl taip nutiko...

Peržiūrėjau jūsų pavyzdėlius - ech, pavydžiu jums visoms. Taip gražu ir ilgai laikosi, faina kaip bigsmile.gif  wub.gif

Nu tikrai idomu, jei nagai stiprus sveiki, o va nepriima uv lakavimo g.gif
Atsakyti
Cia HG "Tiki tiki  laranga" dienos sviesoje vaizdelis toks rekiantis http://1.bp.blogspot...ki Laranga4.jpg

Ohohohoho lotuliukas.gif thumbup.gif

Siaip gali buti del hormonu maitinancioms ar nescioms taip,atmeta kaip svetimkuni,esu girdejusi g.gif bet siaip del jokios priezaisties tikrai keista blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 05 liepos 2012 - 13:21
QUOTE(Ciuple @ 2012 07 05, 11:52)
3 savaites - fantastika....
Kaip tiek laiko ir taip graziai isbuna lakas....
Nerealu....

man irgi 3 savaites išbūna, ir nuaugimas toks pats kaip toje foto 4u.gif Išbūna, jei atidžiai, neskubėdama lakuojuosi, visus galiukus gražiai apgaubiu 4u.gif

Įdedu užvakarykštį savo bandymą. Na ne Jolkucės "Tiki tiki Laranga", bet.. iš tikrųjų bandžiau tą "Tiki tiki Larangą" išgauti, kažkiek pasisekė nail.gif Spalva realiai ryškesnė, tik nėjo nuotraukoje išgauti, nes blizga topas ir blizgučiai.
Spalvos: 2 sluoksniai balto Jessica Gelerations "Frost" (kad paryškinti morkavą), 2 sluoksniai IBD "Mango Mischief", 1 sluoksnis IBD gelac "Disco ball" smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 05, 14:30)
man irgi 3 savaites išbūna, ir nuaugimas toks pats kaip toje foto  4u.gif  Išbūna, jei atidžiai, neskubėdama lakuojuosi, visus galiukus gražiai apgaubiu  4u.gif

Įdedu užvakarykštį savo bandymą. Na ne Jolkucės "Tiki tiki Laranga", bet.. iš tikrųjų bandžiau tą "Tiki tiki Larangą" išgauti, kažkiek pasisekė  nail.gif Spalva realiai ryškesnė, tik nėjo nuotraukoje išgauti, nes blizga topas ir blizgučiai.
Spalvos: 2 sluoksniai balto Jessica Gelerations "Frost" (kad paryškinti morkavą), 2 sluoksniai IBD "Mango Mischief", 1 sluoksnis IBD gelac "Disco ball" smile.gif
[im

gaila blyshkoka foto g.gif Alia i sluoksniu keik gavos ogogo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=-Alice-,2012 07 05, 14:30]
man irgi 3 savaites išbūna, ir nuaugimas toks pats kaip toje foto 4u.gif Išbūna, jei atidžiai, neskubėdama lakuojuosi, visus galiukus gražiai apgaubiu 4u.gif

Įdedu užvakarykštį savo bandymą. Na ne Jolkucės "Tiki tiki Laranga", bet.. iš tikrųjų bandžiau tą "Tiki tiki Larangą" išgauti, kažkiek pasisekė nail.gif Spalva realiai ryškesnė, tik nėjo nuotraukoje išgauti, nes blizga topas ir blizgučiai.

neryski labai nuotraukyte, spalva visiskai neatskleidzia, bet matosi labai dailiai nulakuota ir forma, ir ilgis nagu toke lygus, kaip is salono smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 05, 13:42)
gaila blyshkoka foto  g.gif Alia i sluoksniu keik gavos ogogo biggrin.gif

taip, foto blyški, niekaip nėjo išgauti tos tikrosios spalvos. Aha, dabar ir aš kai pagalvojau - 5 sluoksniai blink.gif Tai viskas kai prasidėjo, galvojau dėsiu 1 sluoksnį balto, 1 sluoksnį morkavo ir 1 sluoksnį blizgučių. 1 sluoksnis balto atrodė nei šiaip nei taip, gavau antrą dėti, vienas sluoksnis morkavo irgi ne kaip atrodė, nes baltas persimatė, tai irgi gavau antrą dėti biggrin.gif ai, daugiau taip nebeeksperimentuosiu, nes baisiai ilgai užtrunka viskas doh.gif

QUOTE(Emsija @ 2012 07 05, 13:42)
neryski labai nuotraukyte, spalva visiskai neatskleidzia, bet matosi labai dailiai nulakuota ir forma, ir ilgis nagu toke lygus, kaip is salono smile.gif

dėkui, stengiuosi dailiai nusilakuoti ir nagus nusibrūžinti lygiai. Kol kas gaunasi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti