Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 04, 22:59)
rolleyes.gif ka butent? HRH? Gali parodyt  bigsmile.gif ?

hrh, ketvvirta nuo desines, ji realiai tokia tamsesne, tamsi baklazanine su raudonu blizguciu
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 04, 23:01)
hrh, ketvvirta nuo desines, ji realiai tokia tamsesne, tamsi baklazanine su raudonu blizguciu

g.gif Hm.. kazkaip fotkeje tai nelabai nelabai man schmoll.gif idomu kaip dienos sviesoje....velniai zino ar man grazu ar nia biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 04, 23:03)
g.gif Hm.. kazkaip fotkeje tai nelabai nelabai man schmoll.gif idomu kaip dienos sviesoje....velniai zino ar man grazu ar nia biggrin.gif doh.gif

man ji tokia visai nieko tamsesne, bet nebandziau dar lakuot sau, nezinau kaip ant rankos, nu tokia zinok visai idomi, bet vasara nesinori jos visai..
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 04, 23:05)
man ji tokia visai nieko tamsesne, bet nebandziau dar lakuot sau, nezinau kaip ant rankos, nu tokia zinok visai idomi, bet vasara nesinori jos visai..

biggrin.gif ka i man nebesinori kai vo matau fotke realia, o ne is neto buteliuka tik biggrin.gif g.gif Blem noris ir sviesios kad butu kaip light elegant pvz, bet smeline zerinti g.gif
Atsakyti
Bet kaip as negaliu rasti IBD geliu realiu nuotrauku doh.gif

Gal kas turite ibd Just Gel Polish Seashell Pink ? ji kaip realiai atrodo, rausva nude ? Ar Juliete labiau atitinka rausvai Nude ?

Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 05, 00:40)
Bet kaip as negaliu rasti IBD geliu realiu nuotrauku doh.gif

Gal kas turite ibd Just Gel Polish Seashell Pink  ? ji kaip realiai atrodo, rausva nude ? Ar Juliete labiau atitinka rausvai Nude ?

seashel pink turi tokio truputi gelsvumo, o Juliet labai sviesi ruzava, albumeli pirmam pulapi temos paziurek paleciu nuotraukas, man rodos juliet tikrai ten yra, grazi spalvyte, neryski visai.
Atsakyti

Labas nuo ryto 4u.gif
Įkeliu foto... nuaugimas 3 savaitės...bet įkeliu dėl spalvytės....tik gaila eilinį kartą foto neperteikia tikrosios spalvos...nes ji begalo graži wub.gif

Taigi 3 sluoksniai HG juodos 01348+ 1 sluoksnis IBD Sea Pearl mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 05, 09:27)
Labas nuo ryto  4u.gif
Įkeliu foto... nuaugimas 3 savaitės...bet įkeliu dėl spalvytės....tik gaila eilinį kartą foto neperteikia tikrosios spalvos...nes ji begalo graži  wub.gif

Taigi 3 sluoksniai HG juodos 01348+ 1 sluoksnis IBD Sea Pearl  mirksiukas.gif

[imgimg]

bigsmile.gif Koks grazus mixsas , visai nieko smile.gif ingeborgita2 niuuu isduok paslapti , ka naujo dedi paslapcia i krepsha nusiziurejus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 05 liepos 2012 - 08:47
QUOTE(dovil14 @ 2012 06 15, 21:52)
Sveikos  4u.gif

kaip lakuojat su gelish lakais spalvota sluoksni, visus vienos rankos nagucius nulakuojat ir tada i lempa, ar po viena naga nulakuojat ir i lempa, ir taip visu pirstu nagus is eiles?

visus kartu nulakuoti ir į lempa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 05, 09:27)
Labas nuo ryto  4u.gif
Įkeliu foto... nuaugimas 3 savaitės...

3 savaites - fantastika....
Kaip tiek laiko ir taip graziai isbuna lakas....
Nerealu....
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 05, 09:36)
bigsmile.gif Koks grazus mixsas , visai nieko smile.gif ingeborgita2 niuuu isduok paslapti , ka naujo dedi paslapcia i krepsha nusiziurejus?

Žinok realiai jis dar gražesnis wub.gif na kad in krepšą kolkas tik lempa indėta blush2.gif o spalvų nžn.... g.gif

QUOTE(Joam @ 2012 07 05, 11:18)
visus kartu nulakuoti ir į lempa  smile.gif

Taip visus sluoksnius reikia išdžiovinti Uv spinduliuose arba LED spinduliuose mirksiukas.gif
QUOTE(Ciuple @ 2012 07 05, 12:52)
3 savaites - fantastika....
Kaip tiek laiko ir taip graziai isbuna lakas....
Nerealu....

Aga na kelių dienelių truksta iki pilnų 3 savaičių.... pas mane dauguma klienčių taip išvaikšto... tik vienas erzina tas ataugimas tai ateina dažniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai , dejau ant kalbu,busiu neonke biggrin.gif pagaliau radau laiko ir sau nusilakuot nagenas doh.gif
user posted image
Cia HG "Tiki tiki laranga" dienos sviesoje vaizdelis toks rekiantis http://1.bp.blogspot...ki Laranga4.jpg
Atsakyti