Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Ar iš mineto amazon beatyland eina paciai parsisust? ar per tarpinnkes?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 04, 09:54)
Taip koralinio ir tokio ne super ryskaus....

user posted image
Atsakyti
Sveikos, kokį baltą laką galiukams naudojate be harmony? Lyg NSI, ar klystu....ar orly g.gif ir kokie tikslūs jų pavadinimai?
Atsakyti
QUOTE(bella272 @ 2012 07 04, 10:09)
Ar iš mineto amazon beatyland eina paciai parsisust? ar per tarpinnkes?

Eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 07 04, 11:18)
Sveikos, kokį baltą laką galiukams naudojate be harmony? Lyg NSI, ar klystu....ar orly g.gif ir kokie tikslūs jų pavadinimai?

Pas man Orly FX "white tips",kazkas dar NSi lyg turejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 04, 12:29)
Pas man Orly FX "white tips",kazkas dar NSi lyg turejo g.gif

ačiū, jau įsimečiau į krepšą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 04, 11:15)

Sitas labai fainas, daugiau i ruzavuma nei oranzine, bet vis tiek super bigsmile.gif koks kazi pavadinimas sitos spalvos..Firma CND kaip supratau.

Perskaiciau ant buteliuko matosi smile.gif Tropix, niu einu ziuret kokios ju kainos, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 04 liepos 2012 - 15:31
sveikos 4u.gif
O Jus visos pacios darotės manikiurą?? g.gif man reikia Kaune pasidaryti ilgalaikį-prancūzišką lakavimą, gal galit rekomenduoti kokią gerą meistrę, už gerą kainą g.gif
apie 30 lt už lakavimą
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 04, 16:29)
Sitas labai fainas, daugiau i ruzavuma nei oranzine, bet vis tiek super bigsmile.gif koks kazi pavadinimas sitos spalvos..Firma CND kaip supratau.

Gal ten buvo Tiger blosum? Nes as su ta spalva dabar tik ir lakuojuos, man ji tokia grazi wub.gif wub.gif tai ji ir yra labiau oranzine, bet lyg maisyta su raudona....
Atsakyti
paaaaanos , gal kas nemegsta ar nenori Little Princess, as pajamciau biggrin.gif jei ka i az 4u.gif

I dar klausimukas, gal kuri uzsisakius IBD Just gel "HRH" ta violetava bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 07 04, 22:07)
Gal ten buvo Tiger blosum? Nes as su ta spalva dabar tik ir lakuojuos, man ji tokia grazi wub.gif  wub.gif tai ji ir yra labiau oranzine, bet lyg maisyta su raudona....

tigeris zymiai ryskesnis smile.gif ziurekit koks grozis...ta oranzine su aukso dulkelem wub.gif
http://polished4pros.../02/entity.html
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 04, 22:55)
paaaaanos , gal kas nemegsta ar nenori Little Princess, as pajamciau biggrin.gif jei ka i az 4u.gif

I dar klausimukas, gal kuri uzsisakius IBD Just gel "HRH" ta violetava bigsmile.gif ?

as turiu smile.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 04 liepos 2012 - 22:00
QUOTE(Emsija @ 2012 07 04, 22:58)
tigeris zymiai ryskesnis smile.gif  ziurekit koks grozis...ta oranzine su aukso dulkelem wub.gif
http://polished4pros.../02/entity.html
Papildyta:
as turiu smile.gif

rolleyes.gif ka butent? HRH? Gali parodyt bigsmile.gif ?
Atsakyti