gi as neturiu tipsiuku paletes,spalvyciu pavyzdziams, kokia man geda kokia geriau pirkti permatoma ar baltos plastmases?
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 03, 18:07)
gi as neturiu tipsiuku paletes,spalvyciu pavyzdziams, kokia man geda kokia geriau pirkti permatoma ar baltos plastmases?
Man patogiausia yra nepermatoma
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 03, 13:06)
cia tai labai panasi i Mango spalva, bet buteliuko nuotraukose tai blicas rozini blizguti pagauna, todel ruzava atrodo turbut
siandien parduotuveje maciau moteri su tookia grazia spalva ant nagu...dabar gailiuosi, kad nepaklausiau pavadinimo. Manau ten buvo ilgalaikis, nes labai jau lygus, idealus naguciai atrode. Nu ir nafik ta lietuviska kukluma...
QUOTE(Emsija @ 2012 07 03, 18:44)
siandien parduotuveje maciau moteri su tookia grazia spalva ant nagu...dabar gailiuosi, kad nepaklausiau pavadinimo. Manau ten buvo ilgalaikis, nes labai jau lygus, idealus naguciai atrode. Nu ir nafik ta lietuviska kukluma...
Tai gali būti jog ji net nebūtų žinojusi kokia jai manikiūrininkė nulakavus. Pas mane irgi klientės nežino spalvos pavadinimo ir kodo
Tad nesinervuok.... nervus į konservus
P.s.
Pabandyk papasakoti bent į kokią pusę spalva gal tau padėsime išsiaiškinti.
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 03, 18:56)
Tai gali būti jog ji net nebūtų žinojusi kokia jai manikiūrininkė nulakavus. Pas mane irgi klientės nežino spalvos pavadinimo ir kodo
P.s.
P.s.
kazkokia tokia, labiau i oranzine, bet imaisyta kazko dar, neperryski, bet krenta i akis. Tokia koraline i oranziskuma Labai sunku apibudint:) Lengvesne ir kitokio atspalvio nei mango is ibd.
Jatau kaip sunku spalva aprasyt
Papildyta:
Papildyta:
ar zinot tokiai panasiai spalytei atitikmeni is geliniu lakiuku?
QUOTE(Emsija @ 2012 07 03, 17:44)
cia tai labai panasi i Mango spalva, bet buteliuko nuotraukose tai blicas rozini blizguti pagauna, todel ruzava atrodo turbut
ir yra ji tokia kaip Mango
QUOTE(Emsija @ 2012 07 03, 19:20)
kazkokia tokia, labiau i oranzine, bet imaisyta kazko dar, neperryski, bet krenta i akis. Tokia koraline i oranziskuma Labai sunku apibudint:) Lengvesne ir kitokio atspalvio nei mango is ibd.
O gal bus koks miksiukas.... pvz. ant HG 01331 uždėta mango?
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 03, 20:07)
O gal bus koks miksiukas.... pvz. ant HG 01331 uždėta mango?
gal..bet is ruzavu turiu tik tickled pink:) reiks pasibandyt variantus ant tipsiuku Aciu
pas mane grazi spalva yra is gelak firmos
Pirmoj paletej matosi,panasi i mango,bet grazesne man asmeniskai
o kitose daug mixu
Sorry uz paklode
o kitose daug mixu
Sorry uz paklode
QUOTE(klau @ 2012 07 03, 20:30)
pas mane grazi spalva yra is gelak firmos
o kitose daug mixu
Sorry uz paklode
o kitose daug mixu
Sorry uz paklode
Labai gražios spalvytės ir patarimas- nulakuok visus pavyzdžius su bespalviu laku, o jei turi su Topu paprasto lako kuris padaro "šlapio nago efektą" gražiau atrodys pavyzdžiai, blizgės
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 03, 00:19)
fantastinis linksmasis prancuziukas
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 03, 11:11)
wau
koki pirkini pasiryzai nusipirkti :
as ir susigundyciau , jei nekainuotu taip baisiai
trend nail ledu lempa tai kazkur apie 600lt bet jei pereiciau visu pajegumu dirbti su nagais tai gal ir as susigundyciau tokiu pirkiniu
QUOTE(klau @ 2012 07 03, 21:30)
pasirodei ir tu savo palete grazios spalvytes
reiks kada ir man pasirodyt savo sankaupas
Kokia grazi 331 spalva