Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 03, 10:11)
ačiū  4u.gif
Papildyta:
Oi laukiam laukiam ....jau kitos savaitėlės laukiam.....  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

Oho ho bigsmile.gif siuntiesi? Is kur? Kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 03, 10:21)
Oho ho bigsmile.gif  siuntiesi? Is kur? Kokia kaina?  smile.gif

Iš Nagavitos pirksiu..... bet turės tik kitą savaitę....O kaina jos Nagavitoj yra 1200lt.
Atsakyti
siandien gavau EzFlow Hibiscus, IBD Firewoks, IBD Whipped cream nail.gif
Atsakyti
QUOTE(klau @ 2012 07 02, 22:33)
Nezinau kaip ten pas jus Kaune, o Klaipedoj apie Supernailo lakus nieko nezino  Ir apie gelisho naujas spalvas irgi lotuliukas.gif Pastoviai nieko jie neturi ir nezino kada tures doh.gif

O kur jūs Klaipėdoje perkate visus gėrius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 03, 10:48)

Tai lauksime vaizdelių bigsmile.gif
Na ir kuri bus pirmiausiai išbandyta? mirksiukas.gif
Atsakyti

Ar patinka spalvos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2012 07 03, 09:53)
O kur jūs Klaipėdoje perkate visus gėrius  4u.gif

Siunciuos viska is USA ,kaika is nagavitos smile.gif
Atsakyti

bigsmile.gif bigsmile.gif Butinai lauksim nuotraukyciu su spalvytem palakuotom, ant tipsiuku bent jau ar siaip atidarytu buteliuku bigsmile.gif thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ingeborgita2 kiek jau lauki laiko? as apie kokias 3 savaites, vis zada zada, a kaip neturi dar tep neturi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 03, 11:27)
ingeborgita2 kiek jau lauki laiko? as apie kokias 3 savaites, vis zada zada, a kaip neturi dar tep neturi laugh.gif

Kad žinok aš tik neseniai sutariau su vyru ,kad perkam šį daiktą blush2.gif, tai vakar pasiskamb. į Nagavitą ir paklausiau ,tai sakė kitą sav. turėtų būti. O man kaip tik gerai gaunasi..... Nes vyras išvykęs iš Lt. ir kitą sav. gryšta, duoda $ ir lekiu su vėjeliu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

O tu irgi nusprendei investuoti....
Įdomu ant kiek procedura sutrumpės? Kaip manai g.gif ? Per kiek tu padarai? su nuėmimu ir uždėjimu? Aš tai val.-jei trumpina nagus ir šiaip dar tokių smulkmenų būna, o jei tik nuiimti ir uždėti tai greičiau per kokį 40min. jei du sluoksnius dedu spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 03, 09:55)
Tai lauksime vaizdelių  bigsmile.gif
Na ir kuri bus pirmiausiai išbandyta? mirksiukas.gif

tikriausia pirmiausia bandysiu Hibiscus+Fireworks

QUOTE(Emsija @ 2012 07 03, 10:09)
Ar patinka spalvos? smile.gif

patinka smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 07 03, 10:27)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  Butinai lauksim nuotraukyciu su spalvytem palakuotom, ant tipsiuku bent jau ar siaip atidarytu buteliuku  bigsmile.gif  thumbup.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lakuosiuos tik kita savaite, nes kol kas dabar esantis lakavimas puikiai laiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 07 03, 11:32)
Kad žinok aš tik neseniai sutariau su vyru ,kad perkam šį daiktą  blush2.gif, tai vakar pasiskamb. į Nagavitą ir paklausiau ,tai sakė kitą sav. turėtų būti. O man kaip tik gerai gaunasi..... Nes vyras išvykęs iš Lt. ir kitą sav. gryšta, duoda $ ir lekiu su vėjeliu   lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

O tu irgi nusprendei investuoti....
Įdomu ant kiek procedura sutrumpės? Kaip manai  g.gif ? Per kiek tu padarai? su nuėmimu ir uždėjimu? Aš tai val.-jei trumpina nagus ir šiaip dar tokių smulkmenų būna, o jei tik nuiimti ir uždėti tai greičiau per kokį 40min. jei du sluoksnius dedu spalvos  mirksiukas.gif

As senai dvejojau del pirkimo, bet emiau skaiciuoti lemputes, elektros sanaudas, plius nagu priauginimo priemones dabar turiu kurios LED stingsta juk irgi greiciau-tai va kaip rasai ir darbas sutrumpetu,ir mazu susitaupytu kazkiek.Hm del laiko-ivairiai, pas vienus lengviau nusema, pas kitus blogiau, priklauso ar prancuzas, ar velgi vienspalvis,ar forma keiciama,ar odeles praso patvarkyti dar...buna 45 min-50 min,valanda, buna valanda su kapeikom ir panasiai smile.gif

noraeleo tada bent mum nufotkink del albumuko buteliukus atsuktus su sepeteliais, kad orentuotumemes mes del spalvyciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 liepos 2012 - 10:39
QUOTE(noraeleo @ 2012 07 03, 11:36)
tikriausia pirmiausia bandysiu Hibiscus+Fireworks
patinka smile.gif
lakuosiuos tik kita savaite, nes kol kas dabar esantis lakavimas puikiai laiko  thumbup.gif

Na tada lauksime kitos savaitėlės mirksiukas.gif
Atsakyti