Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Lurta @ 2012 07 01, 11:40)
Aš irgi...  ax.gif bet taip ilgai keliauja jis pas mane...  doh.gif

gal galima jei turit foto imest kaip tas fireworks atrodo ant kokios nors spalvos uzlakuotas, nesu macius, nes vienas jis man taip graziai nesiziuri
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 30, 21:29)
taip per storai, reikia tepti laabai plona sluoksni, permatoma beveik, ir kartoti kokius 2, kartais tris kartus, jei labai plonai tepi, galiukas storas po 3 sluoksniu tikrai neatrodys.
Papildyta:

ir visus tuos 3 sluoksnius dziovinti po 2-3 min.??? g.gif
juk labai ilgai tada viskas uztrunka tada
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2012 07 01, 15:52)

visada taip darau, kitaip ir neiseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2012 07 01, 15:20)
gal galima jei turit foto imest kaip tas fireworks atrodo ant kokios nors spalvos uzlakuotas, nesu macius, nes vienas jis man taip graziai nesiziuri

as buvau imetus palete, kurioje ant exhale uzdetas sis blizgutis...
Papildyta:
QUOTE(CACIS @ 2012 07 01, 15:52)

bet juk lakuojant ir ne prancuza dedama du trys sluoksniai spalvos ir visi dziovinami... tai dziovinimui panasiai laiko ir uztrunka...
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 07 01, 15:38)
visada taip darau, kitaip ir neiseina g.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 07 01, 16:09)
as buvau imetus palete, kurioje ant exhale uzdetas sis blizgutis...
Papildyta:
bet juk lakuojant ir ne prancuza dedama du trys sluoksniai spalvos ir visi dziovinami... tai dziovinimui panasiai laiko ir uztrunka...

na jei lakuojant prancuza, tai pagrindas, tarkim kokia lengva ruzava spalvyte, po to 3 kartus baltas galiukas ir dar topas, ziauriai ilgai kazkaip atrodo.
Kiek jus merginos trunkant lakuojant tokiu principu+manikiuras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CACIS: 01 liepos 2012 - 17:46
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 01, 11:33)
jetus kaip as jo laukiu  4u.gif
mergaites, kas su IBD dirba, prisimenat dejau perlamutrinius naugus  ( Havaian ice) ir veliau nude spalvyte Casmiere blush. ...

imesk nuotrauka kaip realiai spalva atrodo, as ja vis gundausi pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 07 01, 19:05)
imesk nuotrauka kaip realiai spalva atrodo, as ja vis gundausi pirkti ax.gif

Esu idejus nuotraukytes sioje temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2012 07 01, 18:17)
na jei lakuojant prancuza, tai pagrindas, tarkim kokia lengva ruzava spalvyte, po to 3 kartus baltas galiukas ir dar topas, ziauriai ilgai kazkaip atrodo.
Kiek jus merginos trunkant lakuojant tokiu principu+manikiuras?

labai ilgai, norisi kartais kita ranka kitai dienai palikt smile.gif, kazkur gal virs 2 val man viskas uztrunka su manikiuru. As namie sau daraus, savamoksle, nesu atkalus greit nusipiest balta galiuka, vis pataisyt reikia, gal todel taip ilgai, esu tikra merginos dirbancios si darba zymiai, labai zymiai trumpiau uztrunka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 01, 11:33)
jetus kaip as jo laukiu  4u.gif
mergaites, kas su IBD dirba, prisimenat dejau perlamutrinius naugus  ( Havaian ice) ir veliau nude spalvyte Casmiere blush. Tai va man abi spalvos sutrukinejo 4u.gif  Uzsidejau as paskutinius pirmadieni, ir jau matau mazus itrukimus sad.gif gal nagai per ilgi, gal po lempa reik maziau laikyti  g.gif Bet spalvyte si tai  wub.gif  labai visi demesi krepia, labai giria smile.gif

O baze ir topas kokios firmos? As naudoju EzFlow, manau ta pati kokybe kaip ir ibd, tai man niekada nebuvo suskilineje g.gif

Papildyta:
QUOTE(CACIS @ 2012 07 01, 15:20)

Pilnas albumelis pavyzdziu kaip atrodo HG vegas night ant spalvos uzlakuotas, Fireworks vienas prie vieno su vegas night 4u.gif
Atsakyti
Planavau lakuotis siandien,bet taip sutingau po sodu lotuliukas.gif
Imetu penktad.lakavima IBD Mango+IBD Fireworks(pedikiuras manikiuras ne mano darytas lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 01, 19:56)

O baze ir topas kokios firmos? As naudoju EzFlow, manau ta pati kokybe kaip ir ibd, tai man niekada nebuvo suskilineje g.gif

HG viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 01, 19:41)
Planavau lakuotis siandien,bet taip sutingau po sodu lotuliukas.gif
Imetu penktad.lakavima IBD Mango+IBD Fireworks(pedikiuras manikiuras ne mano darytas lotuliukas.gif )

gerai atrodo sis derinys thumbup.gif as kaip tik laukiu EzFlow Hibiscus, tokia pat kaip mango spalva ir IBD Fireworks nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 07 01, 18:56)
labai ilgai, norisi kartais kita ranka kitai dienai palikt smile.gif, kazkur gal virs 2 val man viskas uztrunka su manikiuru. As namie sau daraus, savamoksle, nesu atkalus greit nusipiest balta galiuka, vis pataisyt reikia, gal todel taip ilgai, esu tikra merginos dirbancios si darba zymiai, labai zymiai trumpiau uztrunka smile.gif
Papildyta:

prajuokinai.... lotuliukas.gif

Papildyta:
Pilnas albumelis pavyzdziu kaip atrodo HG vegas night ant spalvos uzlakuotas, Fireworks vienas prie vieno su vegas night 4u.gif

o kur jis yra? bigsmile.gif as matyt kaip is medzio iskritusi, bet albumuko nezinau, matyt kazkur ne ten ieskau
Atsakyti