Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 30, 15:27)
Sveikos,
Parsinesiau dar viena spalvike is pigesku lotuliukas.gif
Tokia matine,tepasi normaliai,kaip tik isbandineju smile.gif
Sitokia spalvike
Bet is syster geresni atrodo g.gif

laukiam vaizdelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 30, 15:27)
Sveikos,
Sitokia spalvike

Graži spalvikė smile.gif
O aš šian draugelei lakavau prancūzą, aišku įgūdžių nulis, bet esmė - vienas nagas susigarbiniavo (balta spalva - IBD) unsure.gif sakiau, gal per storai užtepiau, nuvaliau, lakavau iš naujo - ir vėl tas pats... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 06 30, 22:09)
Graži spalvikė  smile.gif
O aš šian draugelei lakavau prancūzą, aišku įgūdžių nulis, bet esmė - vienas nagas susigarbiniavo (balta spalva - IBD)  unsure.gif sakiau, gal per storai užtepiau, nuvaliau, lakavau iš naujo - ir vėl tas pats...  doh.gif

taip per storai, reikia tepti laabai plona sluoksni, permatoma beveik, ir kartoti kokius 2, kartais tris kartus, jei labai plonai tepi, galiukas storas po 3 sluoksniu tikrai neatrodys.
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 29, 10:12)
mastau.gif nesimiega? hihihi.gif

nesimiegojo, va ka reiskia paskaityt kriminalines zinias pries miega, paskui nemiga ziauri unsure.gif bet uzeinu tokiais atvejais i sita temute ir sirdis atsigauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 30, 21:29)
taip per storai, reikia tepti laabai plona sluoksni, permatoma beveik, ir kartoti kokius 2, kartais tris kartus, jei labai plonai tepi, galiukas storas po 3 sluoksniu tikrai neatrodys.

4u.gif Oi, dar mokytis ir mokytis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 06 30, 22:33)
4u.gif Oi, dar mokytis ir mokytis...  ax.gif

ai dar pamirsau paminet, jei susigarbanoja nestipriai, nedidelem tokiom bangelem ir pvz ne visas galiukas o dalis tik jo nedidele, tai as nevalau, lakuoju antra plona sluokni ir dazniausiai nesimato to pasiraukslejimo, o jei vos vos dar matosi, tai topas viska graziai uzlygina. Pastebejau IBD ir EzFlow baltas megsta pasigarbanot, ko su kitom siu firmu spalvom man niekada neatsitinka, todel labai kruosciai plonai tept ji reikia. As turiu dar BaHa balta geliuka, tai tas man niekada nera tokiu isdaigu kretes, tik tiek, kad skystokas, po antro sluoksnio stiprokai dar persisviecia...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 30, 21:43)
ai dar pamirsau paminet

4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 29, 20:58)
Buvo pas mane irgi viena mergaitė atėjusi iš kt. meistro....tai niekaip neįmanoma buvo jo nuiimti  doh.gif bet jau pati matė, klientė kad neišvietos.... o laikas bėga.... už durų kt. klientės trypia....teko su blokeliu sušiaušt-nudildyt ir išpoliruot.... niekas nepadėjo...

va čia dar vienas pavyzdys kaip nepirkti jokių Made in China gelinių lakų doh.gif
Atsakyti
Pas mane problemos su HG Need a tan spalva, visaip bandziau tepti, net ir labai labai plonai. Rezultatas buna, kad pirmas sluoksnis lyg ir gerai, o su antru kazko atrodo kaip dryzuojasi. Ka ne taip darau? g.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 30, 16:27)
Sveikos,
Sitokia spalvike

grazi, vasariska tokia, kaip laikosi?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 30, 17:43)
laukiam vaizdelio smile.gif

Gal vakare istengsiu nusilakuot smile.gif

QUOTE(-Alice- @ 2012 07 01, 10:46)
va čia dar vienas pavyzdys kaip nepirkti jokių Made in China gelinių lakų doh.gif

Ne visi tokie negeri gal nono.gif bet aisku profesionaiai dirbt su China nelabai...ir as nerizikuociau blush2.gif

QUOTE(dovil14 @ 2012 07 01, 11:01)
grazi, vasariska tokia, kaip laikosi?

Pasakysiu kada kaip laikesi,kaip emesi lotuliukas.gif dar planuoju IBD Fireworks blizgi det ant virsaus blush2.gif isimylejau as ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 01, 11:21)
IBD Fireworks blizgi det ant virsaus blush2.gif isimylejau as ji biggrin.gif

jetus kaip as jo laukiu 4u.gif

mergaites, kas su IBD dirba, prisimenat dejau perlamutrinius naugus ( Havaian ice) ir veliau nude spalvyte Casmiere blush. Tai va man abi spalvos sutrukinejo 4u.gif Uzsidejau as paskutinius pirmadieni, ir jau matau mazus itrukimus sad.gif gal nagai per ilgi, gal po lempa reik maziau laikyti g.gif Bet spalvyte si tai wub.gif labai visi demesi krepia, labai giria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 01, 10:33)
jetus kaip as jo laukiu  4u.gif

Aš irgi... ax.gif bet taip ilgai keliauja jis pas mane... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 07 01, 11:21)
Pasakysiu kada kaip laikesi,kaip emesi lotuliukas.gif dar planuoju IBD Fireworks blizgi det ant virsaus blush2.gif isimylejau as ji biggrin.gif

laukiam thumbup.gif
Atsakyti