Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

SOS!!! help.gif Kaip nuimti man tą Perfect Nails gelį? Apvyniojau su acetonu po folija, laikiau 30min - nenusiima. Vyras parsinešė skiediklio - nenusivalo. Vynioju su spiritu - irgi nieko doh.gif Ką man daryti, kaip nuimti tą gelį? cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 29, 20:33)
SOS!!! help.gif Kaip nuimti man tą Perfect Nails gelį? Apvyniojau su acetonu po folija, laikiau 30min - nenusiima. Vyras parsinešė skiediklio - nenusivalo. Vynioju su spiritu - irgi nieko doh.gif  Ką man daryti, kaip nuimti tą gelį? cry.gif  cry.gif  cry.gif

pasiausei laka?
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 29, 20:33)
SOS!!! help.gif Kaip nuimti man tą Perfect Nails gelį? Apvyniojau su acetonu po folija, laikiau 30min - nenusiima. Vyras parsinešė skiediklio - nenusivalo. Vynioju su spiritu - irgi nieko doh.gif  Ką man daryti, kaip nuimti tą gelį? cry.gif  cry.gif  cry.gif

va va, man irgi niekaip nenusigramdo doh.gif ir šiaušiau, ir nešiaušiau - nieko. Bandžiau nudildint, tai dabar tarsi pusė lupta, pusė skusta doh.gif užlakavau ryškų laką ant viršaus, laukiu eilės pas manikūristę.

Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 29, 21:07)
pasiausei laka?

Šiaušiau, niekas nepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 29, 21:21)

tada gal kreipkis i manikiuriste, gal pagelbes
Atsakyti
Merginos, ka ne taip darau ?? blink.gif Siandien dariau gelini lakavima, viska dariau kaip ir parashyta pirmam puslpi, bet uztepus spalvos pirma sluoksni jis nuo galiuku labai kelesi, o uztepus antra sluoksni visaip sukilo ir susiburbulavo, lyg butu per daug.. Bet antra ranka stengiausi tepti kuo imanoma ploniau, bet vel tas pats, priemones gelish, viska ka reikia turiu, bet nesuprantu kame problema. Paneles nagai buvo katik po gelio, labai plonyciai , bet nemanau, kad tai turejo itakos. Nezinau ka netaip dariau ! unsure.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 29, 21:21)

Buvo pas mane irgi viena mergaitė atėjusi iš kt. meistro....tai niekaip neįmanoma buvo jo nuiimti doh.gif bet jau pati matė, klientė kad neišvietos.... o laikas bėga.... už durų kt. klientės trypia....teko su blokeliu sušiaušt-nudildyt ir išpoliruot.... niekas nepadėjo...

QUOTE(Jekaterina00 @ 2012 06 29, 21:43)
Merginos, ka ne taip darau ??  blink.gif  Siandien dariau gelini lakavima, viska dariau kaip ir parashyta pirmam puslpi, bet uztepus spalvos pirma sluoksni jis nuo galiuku labai kelesi, o uztepus antra sluoksni visaip sukilo ir susiburbulavo, lyg butu per daug.. Bet antra ranka stengiausi tepti kuo imanoma ploniau, bet vel tas pats, priemones gelish,  viska ka reikia turiu, bet nesuprantu kame problema. Paneles nagai buvo katik po gelio, labai plonyciai , bet nemanau, kad tai turejo itakos. Nezinau ka netaip dariau !  unsure.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Gal blogai pašiaušiai..... gal blogai nuriebalinai...... galbūt kai pašiaušiai, Tavo klientė netyčiom prisilietė su nagiukais prie veido-kas iškarto duoda riebalą....ir aišku kaip supratau tikrai perstorai lakavai....
Pirmąjį sluosknį tiesiog turi "įmasažuoti".... Vienas teptuko panardinimas ir vieno šono nuvalymas į kamštuką... turi užtekti 5 pirščiukams...ir tiesiog "įmasažuok" spyruokliuodama ir perbrauk dar kelis kartus...ir gerai prieš lempą apžiūrėk ar visur blizga....jei ne dar "pamasažuok".... ir ištraukus iš lempos nuvalyk perteklių...ir pirmą spalvos sluoksnį taippat tik čiut daugiau "įmasažuok"....
Na gal supratai blush2.gif
Atsakyti
Susirauksleja, nes per storai uztepi geli.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 29, 20:58)
Gal blogai pašiaušiai..... gal blogai nuriebalinai...... galbūt kai pašiaušiai, Tavo klientė netyčiom prisilietė su nagiukais prie veido-kas iškarto duoda riebalą....ir aišku kaip supratau tikrai perstorai lakavai....
Pirmąjį sluosknį tiesiog turi "įmasažuoti".... Vienas teptuko panardinimas ir vieno šono nuvalymas į kamštuką... turi užtekti 5 pirščiukams...ir tiesiog "įmasažuok" spyruokliuodama ir perbrauk dar kelis kartus...ir gerai prieš lempą apžiūrėk ar visur blizga....jei ne dar "pamasažuok".... ir ištraukus iš lempos nuvalyk perteklių...ir pirmą spalvos sluoksnį taippat tik čiut daugiau "įmasažuok"....
Na gal supratai  blush2.gif

*****, kad ten siausti nebuvo ka, nes klientes nagai buvo katik po gelio ir buvo labai jau ploni.
Kita ranka bandziau tepti kuo ploniau , bet vistiek po antro sluoksnio susiburbuliavo, bet labai aciu uz atsakyma 4u.gif bandysiu daryt su tuo pirmuoju sluoksniu taip kaip sakot, gal bus kitaip. Tikiuosi bus viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 29, 19:33)

5 lt ir nuims manikiurininke
Atsakyti
QUOTE(Jekaterina00 @ 2012 06 29, 20:43)
Merginos, ka ne taip darau ??  blink.gif  Siandien dariau gelini lakavima, viska dariau kaip ir parashyta pirmam puslpi, bet uztepus spalvos pirma sluoksni jis nuo galiuku labai kelesi, o uztepus antra sluoksni visaip sukilo ir susiburbulavo, lyg butu per daug.. Bet antra ranka stengiausi tepti kuo imanoma ploniau, bet vel tas pats, priemones gelish,  viska ka reikia turiu, bet nesuprantu kame problema. Paneles nagai buvo katik po gelio, labai plonyciai , bet nemanau, kad tai turejo itakos. Nezinau ka netaip dariau !  unsure.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Man taip būna su viena gelisho spalva.Su kitom viskas gerai.Tai aš tepu jos vieną sluoksnį, o kai uždedu viršutinį sluoksnį, išsilygina.Tiesiog pabandyk kitą spalvą, gal čia lakas kaltas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Parsinesiau dar viena spalvike is pigesku lotuliukas.gif
Tokia matine,tepasi normaliai,kaip tik isbandineju smile.gif
Sitokia spalvike
Bet is syster geresni atrodo g.gif
Atsakyti