Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Blykstė @ 2012 06 28, 14:58)
Jolkuce, viską darė su Perfect Nails. Nemanau, kad čia nuo nago lankstymosi, nes kitur yra suskilinėję aukščiau nei kad nagas yra. Jau nagai vistiek sugadinti, tai palupau tą sutrūkinėjusį galiuką ir po apačia gražus nagiukas su spalva.

drinks_cheers.gif mano irgi būna kartais ilgi nagai, lankstosi, bet niekas nesutrūkinėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 28, 09:44)
Atėjau pasiguosti verysad.gif  Vakar padarė gelinį lakavimą su Perfect Nails šįryt mano nagai atrodo taip:
Kodėl taip atsitiko?

as tai taip sau mintyse pagalvojau... nu siaubas. As megeja, priimu drauges pasigrazinti bet mano manikiuras tikrai buna grazesnis...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 28, 16:30)
as tai taip sau mintyse pagalvojau... nu siaubas. As megeja, priimu drauges pasigrazinti bet mano manikiuras tikrai buna grazesnis...

as is vis pirma kart dariau ir sau ir paskui draugei koju nagus nutepiau , tai viskas gerai, abi vaikstom patenkintos biggrin.gif
o cia visa grozi gadina odeles, bent express manikiura visada atlieka.o tas sutrukinejimas del kazkokios klaidos lakavime gal ar del priemoniu nekokybisku gali but ?niekad man taip nebudavo, nors taip pat ir uz 80 lt ir uz 30 lt ilgalaiki yra teke darytis ir rezultatai visada geri.
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 28, 09:44)
Atėjau pasiguosti ...
Kodėl taip atsitiko?

man skilinejo, kai topas ejo i pabaiga ir buvo tirstokas, tepesi storai ax.gif
Atsakyti
Lakavau si vakara draugei,ruosiau vestuvems smile.gif Mango + fireworks blizgis,nu man labai grazu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 06 28, 20:03)
man skilinejo, kai topas ejo i pabaiga ir buvo tirstokas, tepesi storai ax.gif

va teip... tai čia ir bus tas variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 28, 22:58)
va teip... tai čia ir bus tas variantas  drinks_cheers.gif

Vat kur suo pakastas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 28 birželio 2012 - 22:16
sveikos,
norejau jusu pasiklausti, ar yra didelis skirtumas, jei sakykim gelinis lakas yra vienos firmos, o kitos priemones yra naudojamos (pagrindas ir visa kita) kitos?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2012 06 29, 02:52)
sveikos,
norejau jusu pasiklausti, ar yra didelis skirtumas, jei sakykim gelinis lakas yra vienos firmos, o kitos priemones yra naudojamos (pagrindas ir visa kita) kitos?

nera skirtumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 29, 04:35)
nera skirtumo smile.gif

mastau.gif nesimiega? hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, labai nusivyliau savo manikiurininke... Ar galit patarti , kas tikrai ir graziai daro ilgalaiki manikiura ir pedikiura kaune? ....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 29, 04:35)
nera skirtumo smile.gif

Ei peledziuke lotuliukas.gif o vieversiuks lotuliukas.gif

QUOTE(geidene @ 2012 06 29, 10:54)
Sveikos mergaites, labai nusivyliau savo manikiurininke... Ar galit patarti , kas tikrai ir graziai daro ilgalaiki manikiura ir pedikiura kaune? ....smile.gif

Prisipazins gal kas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 29 birželio 2012 - 13:55