Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 28, 11:29)
O tie siuliukai iskilimai???

Ne, braukiant tie siūliukai visai nesijaučia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 28, 12:50)
Ne, braukiant tie siūliukai visai nesijaučia g.gif

O gal koks vidurinis sluoksnis suskilinejo ir matosi per topa g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 28, 09:44)
Atėjau pasiguosti verysad.gif  Vakar padarė gelinį lakavimą su Perfect Nails šįryt mano nagai atrodo taip:
user posted image
Kodėl taip atsitiko?

Mano labai ploni nagai ir jie lankstosi, net su geliniu lakavimu, tai vat jei truputi ilgesni tai lankstosi ir taip pat suskyla.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 28, 14:19)
Mano labai ploni nagai ir jie lankstosi, net su geliniu lakavimu, tai vat jei truputi ilgesni tai lankstosi ir taip pat suskyla.... doh.gif

Ir mano lankstosi,be gelio kaip plevele,bet su geliu lankstosi ir ir tikrai ner suskile g.gif esu ne karta uzkliuvus,ir pagalvojus kad luzo su visu geliu g.gif
Atsakyti
idomu kokia buvo to manikiuro kaina g.gif Gal kaina atitiko kokybe ir nera cia ko skustis... gelyte grazi ispiesta labai, ir spalvyte super.
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 28, 14:52)
Ir mano lankstosi,be gelio kaip plevele,bet su geliu lankstosi ir ir tikrai ner suskile g.gif esu ne karta uzkliuvus,ir pagalvojus kad luzo su visu geliu g.gif

o man buna kad suskyla ir su visu geliu nuluzta ir nuplysta blink.gif
Atsakyti
Mokėjau 30Lt Žodžiu nė pati nežinau kas čia buvo. Šiaip nagai pakankamai stiprūs. Va praėjo dar pusdienis ir jau visi nagai tokie sutrūkinėję doh.gif Trūpinėja pats viršutinis sluoksnis, po apačia dar ta pati spalva matosi.
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 28, 14:33)
Mokėjau 30Lt Žodžiu nė pati nežinau kas čia buvo. Šiaip nagai pakankamai stiprūs. Va praėjo dar pusdienis ir jau visi nagai tokie sutrūkinėję doh.gif Trūpinėja pats viršutinis sluoksnis, po apačia dar ta pati spalva matosi.

Aina sau, jei kam padaryčiau ir taip nutiktų doh.gif nagus gi nusigrauščiau... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 28, 15:33)

tiesa pasakius nezinau cia brangiai ar ne, nes niekada salone nesidariau gelinio lakavimo. Na jei moteriskes tokius daro, tai gal man irgi pasiskelbt, kad priimu pacioms sau pasidaryt lakavimus pas mane namuose su mano priemonem uz kokius 20 ltl. Kazi butu norinciu? Kaip pasidarytu taip, paskui nebutu ka kaltint:)

Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 28, 14:33)

... niu aš vistiek manau, kad čia per storas sluoksnis topo buvo uždėtas ir dėl to suskilinėjo g.gif 4u.gif
Atsakyti
Blykstė yra ir man taip nutike ir su PN lakais ir su kitos firmos, tik ne kita diena, o po kokios savaites ar pusnatros sitaip suplysineja...Gali but per storai topas, gali but, kad nagiukai va lankstos nes ploni,bet tai dazniau pasitaiko, kai buna labai ilgi,tavo atveju keista...o topas tos pacios firmos buvo teptas?Nes esu prisiexperimentavus,topu kitokios firmos nei pats lakas, uzsitepus , irgi va tokia situacija pasitaike.
Atsakyti
Jolkuce, viską darė su Perfect Nails. Nemanau, kad čia nuo nago lankstymosi, nes kitur yra suskilinėję aukščiau nei kad nagas yra. Jau nagai vistiek sugadinti, tai palupau tą sutrūkinėjusį galiuką ir po apačia gražus nagiukas su spalva.
Atsakyti