Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 27, 20:38)
mergina kur pirkau lempa sake turi lempuciu, bet 1vnt kaina 8lt... galvojau pataupysiu ir sias parsisiusiu, bet dabar galvosukis ar tiks "kistukas"

Iš to kiniečio užsisakyk lemputes apvaliais galais, o jei netiks, tai, manau, čia be problemų parduosi 4u.gif
Būtum Klaipėdoj, duočiau tas lemputes "pasimatuoti" ir žinotum, ar tinka smile.gif

QUOTE(Indrushka @ 2012 06 27, 21:46)
net ir pagyvene ja dievina  bigsmile.gif

o kaip šaunu, kai moteriškės jau "amžiuje" ir nevengia drąsiai paeksperimentuoti thumbup.gif

QUOTE(Emsija @ 2012 06 27, 22:52)
aha, kartais, nepiktnaudziauju aisku, jai labai patinka tas visas procesas, jauciasi suaugus panele smile.gif

kaip faina wub.gif Mano draugės 5 metų mergytė pas mane vis nosį įkiša į mano lakus, kosmetiką, kvepalus, bet dar maža yra, lakuotis kol kas nenori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 28, 09:54)
Iš to kiniečio užsisakyk lemputes apvaliais galais, o jei netiks, tai, manau, čia be problemų parduosi  4u.gif 
Būtum Klaipėdoj, duočiau tas lemputes "pasimatuoti" ir žinotum, ar tinka  smile.gif
o kaip šaunu, kai moteriškės jau "amžiuje" ir nevengia drąsiai paeksperimentuoti  thumbup.gif
kaip faina  wub.gif  Mano draugės 5 metų mergytė pas mane vis nosį įkiša į mano lakus, kosmetiką, kvepalus, bet dar maža yra, lakuotis kol kas nenori  biggrin.gif

Dar nepaminejau, kad maniskei nagu nulakavimas labai padeda nebekramtyt ju, nes siaip tai didele problema pas mus su kramtymu, bet kai nulakuoti, saugo ir tuo momentu ju negrauzia....
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 28, 09:44)
Atėjau pasiguosti verysad.gif  Vakar padarė gelinį lakavimą su Perfect Nails šįryt mano nagai atrodo taip:
Kodėl taip atsitiko?

Mesytes netvarkytos g.gif o pats gelis demetas?ir susibraizes?O kokio lietimosi prie chemijos nebuvo?demeliu tai ir man yra buve bet po savaites ir ne su PN lakuota buvo smile.gif

Zinokit uzkretet su tom lempoj,paranojiskai pradejau bijot kad uzlinks,tai einu issitrauksiu savo ir uzsisakysiu hihihi.gif hihihi.gif

Va tas nagu kramtymas ne tik vaikams iseitis bet ir didelioms tetoms (as cia apie save) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 28 birželio 2012 - 10:03
Issitraukiau lempa viena,ir prie galo kur kisasi pajuode nestipriai?kame reples? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 28 birželio 2012 - 10:17
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 28, 11:16)
Issitraukiau lempa viena,ir prie galo kur kisasi pajuode nestipriai?kame reples? g.gif

normalu cia, veliau juoduos daugiau, paskui jau perdegs, sakykis lemputes naujas butinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 28, 10:59)
Mesytes netvarkytos g.gif o pats gelis demetas?ir susibraizes?O kokio lietimosi prie chemijos nebuvo?demeliu  tai ir man yra  buve bet po savaites ir ne su PN lakuota buvo smile.gif

Zinokit uzkretet  su tom lempoj,paranojiskai pradejau bijot kad uzlinks,tai einu issitrauksiu savo ir uzsisakysiu hihihi.gif  hihihi.gif

Va tas nagu kramtymas ne tik vaikams iseitis bet ir didelioms tetoms (as cia apie save) lotuliukas.gif

mano si karta po savaites HG galiukas atkiles...

Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 28, 11:21)
normalu cia, veliau juoduos daugiau, paskui jau perdegs, sakykis lemputes naujas butinai smile.gif

mastau.gif nuraminai doh.gif siandien svarbus lakavimas draugei lotuliukas.gif
Uzsisakiau dabar belieka sulaukt ir tiketis kad tiks hihihi.gif hihihi.gif
is bedos leksiu vietoj ieskot vakar apziurejau 10lt vnt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 28, 10:59)
Mesytes netvarkytos g.gif o pats gelis demetas?ir susibraizes?O kokio lietimosi prie chemijos nebuvo?demeliu  tai ir man yra  buve bet po savaites ir ne su PN lakuota buvo smile.gif

Tai čia skaitosi mainikiūras doh.gif Gelis lyg ir nedėmėtas, tik tie "siūliukai" ant 6 nagų atsirado doh.gif Nieko tokio nedariau. Indus vakare išsiploviau ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 28, 11:27)
mano si karta po savaites HG galiukas atkiles...

Tai ten su PN taip iskiles gelis??? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 28, 11:28)
Tai čia skaitosi mainikiūras doh.gif  Gelis lyg ir nedėmėtas, tik tie "siūliukai" ant 6 nagų atsirado doh.gif  Nieko tokio nedariau. Indus vakare išsiploviau ir viskas g.gif

Nu blin neprofesionale esu bet manikiuro nematau cia blush2.gif blush2.gif
O tie siuliukai iskilimai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 28 birželio 2012 - 10:32
Dėl to paskutinio manikiūro, tai ką aš žinau, jei klientė nepageidauja odelių tvarkyt, tai aš jų ir netvarkau...Matyt, čia ir bus toks atvejis g.gif O tas suskilęs lakas tai įdomiai, atrodo, kad tie nagai būtų gerai atidaužyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 06 28, 11:46)
Dėl to paskutinio manikiūro, tai ką aš žinau, jei klientė nepageidauja odelių tvarkyt, tai aš jų ir netvarkau...Matyt, čia ir bus toks atvejis g.gif O tas suskilęs lakas tai įdomiai, atrodo, kad tie nagai būtų gerai atidaužyti unsure.gif

Itariu ji su manikiuru turejo but lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif na aš irgi ne profesionalė, bet dėl to suskilinėjusio topo manyčiau, kad gal per daug topo buvo uždėta, dėl to ir suskilinėjo g.gif

ta prasme per storas sluoksnis topo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Alice-: 28 birželio 2012 - 11:00