Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 06 27, 23:01)

is taves nesitikejau biggrin.gif bet super, grazu labai smile.gif

laugh.gif hihihi.gif Palauk da savo nages parodysiu veliau-irgi isiziosit biggrin.gif Va kokia itaka SM doh.gif isauklejot jus cia mane greitai lotuliukas.gif Laukiu morkos, bet dar labiau - tai dangaus zidrynes,turkio savo nusvajoto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 birželio 2012 - 22:05
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 23:04)
laugh.gif  hihihi.gif  Palauk da savo nages parodysiu veliau-irgi isiziosit biggrin.gif Va kokia itaka SM doh.gif isauklejot jus cia mane greitai lotuliukas.gif  Laukiu morkos, bet dar labiau - tai dangaus zidrynes,turkio savo nusvajoto biggrin.gif

kokio turkio? ka praleidau?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 27, 23:14)
kokio turkio? ka praleidau?

Sito labai laukiu wub.gif
http://www.alexandar...R-BLUE-14ml.jpg
Atsakyti
Jolkuce stebini stebini lotuliukas.gif as cia su savo tickled pink lauzaus,reiks ir man isbandyt lotuliukas.gif o tai vis galvoju kas isjuoks lotuliukas.gif
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 23:17)

Sita grazi,bet tokia matine smile.gif man ant galiuku tokios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 23:17)

niu idomu idomu bus paziuret kaip tu ta spalva paversi visu geidziama:) O tai tikrai neisvengiama jei ikelsi savo daryta manikiura su situo turkiu.
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 27, 23:25)
Jolkuce stebini stebini lotuliukas.gif as cia su savo tickled pink lauzaus,reiks ir man isbandyt lotuliukas.gif o tai vis galvoju kas isjuoks lotuliukas.gif

Sita grazi,bet tokia matine smile.gif man ant galiuku tokios spalvos wub.gif

mano septynmetei dukrytei einama spalva tickled pink, dabar sveciuojasi pas mociute, tai skambino klause ar atsivesiu i kaima ta graziaja spalva jai kojytems:)
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 27, 23:36)
niu idomu idomu bus paziuret kaip tu ta spalva paversi visu geidziama:) O tai tikrai neisvengiama jei ikelsi savo daryta manikiura su situo turkiu.
Papildyta:
mano septynmetei dukrytei einama spalva tickled pink, dabar sveciuojasi pas mociute, tai skambino klause ar atsivesiu i kaima ta graziaja spalva jai kojytems:)

Lakuoji dukrai geli? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 27, 23:47)
Lakuoji dukrai geli? lotuliukas.gif

aha, kartais, nepiktnaudziauju aisku, jai labai patinka tas visas procesas, jauciasi suaugus panele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 27 birželio 2012 - 22:52
QUOTE(Emsija @ 2012 06 27, 23:52)
aha, kartais, nepiktnaudziauju aisku, jai labai patinka tas visas procesas, jauciasi suaugus panele smile.gif

blink.gif ohoho,kiek panelei meteliu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 23:58)
blink.gif  ohoho,kiek panelei meteliu? biggrin.gif

7 metai, bet as jai nesiausiu naguciu ir jokiu ten bondu nededu, baze ir vienas sluoksniukas lako. Labai retai, bet kai jau pagaliau issipraso tai laimes buna....
Jai patinka tik dvi spalvos, mangiukas ir tickled pink:D ka tai galetu reikst?biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 27 birželio 2012 - 23:06
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 22:17)

fantastiska spalvA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 06 27, 19:36)
turiu ir as sita jau keleta metu. Tikrai gera, koju nereikia kilnoti rankomis. Patogi ir visa kita smile.gif To kito fotelio neimciau  4u.gif
O kodel sakote deja? Nepatogu kazka ant jos daryti jums?

as nesupratau tai kokia kede turi?
http://www.kosmeda.e...p;productid=524
ar apie sita
http://www.kosmeda.e...p;productid=420
Atsakyti
Atėjau pasiguosti verysad.gif Vakar padarė gelinį lakavimą su Perfect Nails šįryt mano nagai atrodo taip:
user posted image
Kodėl taip atsitiko?
Atsakyti