Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 06 27, 21:42)
nezinau, kaip su priauginimu nagu rinkiniais, bet pvz geliniam lakavimui, galima lempa ebejui kinietiska nebrangia rast 36 w, kad butu svarbu. O lakus ir kitas priemones aisku butu geriausia zinomu firmu pirkt, o ju irgi yra visokiu kainu. Tarkim OPI, Orly brangesni,HG vidutine kaina, IBD just gel polish, EzFlow pigesni. Sios firmos zinomos ir isbandytos. Tik rinkis 4u.gif

Labai dekui uz atsakyma, reiks iekotis 4u.gif
Atsakyti
[quote=freza80,2012 06 27, 21:27]
Na, man patiko tas bordo blizgutis ax.gif

Man paskutinis idomus visai bigsmile.gif
Atsakyti
Tadammm sleep.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 22:14)
Tadammm  sleep.gif

man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 27, 22:17)
man grazu  wub.gif

Uzmetys pomidorais mane senbuves, kurios mano skoni zino,nes dabar ir man- veeelnishkai patinka blush2.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 22:23)
Uzmetys pomidorais mane senbuves, kurios mano skoni zino,nes dabar ir man- veeelnishkai patinka blush2.gif  laugh.gif

pamenu, kad tau visos rozines buvo ne...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 22:23)
Uzmetys pomidorais mane senbuves, kurios mano skoni zino,nes dabar ir man- veeelnishkai patinka blush2.gif  laugh.gif

nes už lango lyja ir norisi vasaros rolleyes.gif ir man gražu ax.gif

o kaip dienos šviesoje ši spalva? ar yra kažkas panašaus iš HG?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 21:23)

ten taaaavo nagai? blink.gif man tai eina sau eina sau kaip wub.gif as tiger blosomu megaujuosi wub.gif nu man pasakiskai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 06 27, 22:26)

o kaip dienos šviesoje ši spalva? ar yra kažkas panašaus iš HG?

Gelish RIO Neon Pink: Shake it till you Samba mirksiukas.gif
http://2.bp.blogspot...5_2223451_n.jpg

Indrushka deja ne mano, alia pazadu - bus biggrin.gif biggrin.gif tik da labiau rekiantys, nes laukiu morkavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 06 27, 16:41)
Kai mokiausi Nagavitoj, tokie buvo, tai pedikiūrui tikrai patogūs  4u.gif  O aš nusipirkau tokią - http://www.kosmeda.e...p;productid=420 , nes darau ir depiliacijas. Maniau, kad tiks ir tam, ir tam  ax.gif  Deja  doh.gif

Tad, jei tik pedikiūrui - imčiau tavąją  4u.gif

As salone dirbu su tokia kede, man tai ji faina, patogi. Del ko tau nepatinka? Depiliacijai irgi gerai..na mano nera identiska sitai kur nuorodoj, bet principas toks pats.
Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2012 06 27, 22:27)
as tiger blosomu megaujuosi  wub.gif nu man pasakiskai grazu  wub.gif

Man irgi ji topu topas wub.gif as ja nusilakavau pirma karta ir man ji taaaip patinka, kad pirmadieni reikes jau parsilakuot ir vel lakuosiuos ta pacia wub.gif Man kaip visokiu tamsiu , juodu spalvu megejai tai si spalva kaip issukis buvo, bet as ja tikru tikriausiai dievinu wub.gif

Mergai kas turit HG Black shadou, na juoda spalva, kap jums su ja sekasi lakuot? Nu ***** pirma spalva kuri sitaip bega i viduri..pastoviai galai balti doh.gif jau galvojau gal tik man cia taip, bet ir klijentei lakavau tas pats...ir dengiasi silpnai, triju sluoksniu kaip nieko reikia pilnam uzdengimui, zodziu as ja nepatenkinta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 06 27, 21:36)
Man irgi ji topu topas wub.gif as ja nusilakavau pirma karta ir man ji taaaip patinka, kad pirmadieni reikes jau parsilakuot ir vel lakuosiuos ta pacia wub.gif Man kaip visokiu tamsiu , juodu spalvu megejai tai si spalva kaip issukis buvo, bet as ja tikru tikriausiai dievinu wub.gif

Mergai kas turit HG Black shadou, na juoda spalva, kap jums su ja sekasi lakuot? Nu ***** pirma spalva kuri sitaip bega i viduri..pastoviai galai balti doh.gif jau galvojau gal tik man cia taip, bet ir klijentei lakavau tas pats...ir dengiasi silpnai, triju sluoksniu kaip nieko reikia pilnam uzdengimui, zodziu as ja nepatenkinta schmoll.gif

as pasiilsejau pora savaiciu su prancuzu ir vel su tigeriu wub.gif visas koleges ta spalva uzkabinau, klientes, net ir pagyvene ja dievina bigsmile.gif
nu zinok juoda viena pirmu mano pirktu spalvu, tai dabar jau susikalbu su ja, buteliukui jau pusantru metu bus biggrin.gif siaip as spalvas, kurios prasciau dengiasi linkusi lakuoti trim plonais sluoksniais, jei traukiasi lakuoju po du nagus, bent jau pirmus du sluoksnius, o trecia kontrolini darau visos rankos rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2012 06 27, 22:14]
Tadammm sleep.gif

is taves nesitikejau biggrin.gif bet super, grazu labai smile.gif
Atsakyti