Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 27, 20:35)
Dar biski nelabai i tema... pradejau ieskoti ebay lempuciu savo lempai ir... issiimu lempute is lempos, o ziuriu kad ji pas mane tokia...

user posted image
o ebay jos kazkokios apvaliais galais, o pas mane kitaip... tai ar tiktu man tos lempos?
buvau sitas nusiziurejus
http://www.ebay.com/...=item1c1ce7a99e

pats galas apvalus ar toks tikrai nera svarbu, svarbu manau kiti ismatavimai, tas kistukas, kur i lempa isistato, jei aiskiai issireiskiau. O dauguma ismatavimu jokiu nepateikia. Tai manau laimes dalykas tiks ar ne. As ne is sito siunciausi, man tiko, pardavejas buvo nurodes labai tikslius ismatavimus, siandien norejau dar pora
komplektu uzsisakyt, bet nebeturi pardavejas is kurio emiau. Tai sunku ka ir patart tau, kaina maza, tai jei netiks mazai prarasi.

va ziurek cia apacioj ismatavimai, ir uzrasas ant lempos matosi, jei viskas sutampa, turetu tikt, cia po viena lempute pardavineja.

http://www.ebay.com/...#ht_3568wt_1039

http://www.ebay.com/...#ht_1903wt_1039
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 27 birželio 2012 - 20:25
Sveikos merginos,

nusprendziau ir as namie pasilakuoti ilgalaikiu laku, bet labai neturu laiko po viena daikta susirinkti visa rinkini doh.gif

gal kuri pirko, ar galit parekomenduoti rikini, kad galima butu namuose pasidaryti ilgalaiki gelini lakavima? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2012 06 27, 21:17)
Sveikos merginos,

nusprendziau ir as namie pasilakuoti ilgalaikiu laku, bet labai neturu laiko po viena daikta susirinkti visa rinkini  doh.gif

gal kuri pirko, ar galit parekomenduoti rikini, kad galima butu namuose pasidaryti ilgalaiki gelini lakavima? bigsmile.gif

manau sutaupytum atskirai dauguma dalyku pirkdama, pirmam puslapyje temos yra isvardinta ko reikia, pasiieskok ebay ar amazone ir susipirksi palyginus nebrangiai.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 27, 21:21)
manau sutaupytum atskirai dauguma dalyku pirkdama, pirmam puslapyje temos yra isvardinta ko reikia, pasiieskok ebay ar amazone ir susipirksi palyginus nebrangiai.

bet kiek zurejau kainos kardinaliai skiriasi, tarkim zinomu firmu, ir ebejui, amazonei. taip pat maciau per skelbimus kad tarkim uz 200lt galima nusipirkti visa gelinio priauginimo rinkini, bet baisu nezinomu firmu bandyti. Ar labai skiriasi kokybe? gal kas tiksliai yra pirke pigesnes priemones ir nenusivyle?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 27, 20:35)
Dar biski nelabai i tema... pradejau ieskoti ebay lempuciu savo lempai ir... issiimu lempute is lempos, o ziuriu kad ji pas mane tokia...

as turejus ir su kirstu galu ir su apvalintu, nera cia esme
tas kistukas netinka, per trumpas buna ir nedega

is vieno pardavejo cia Lietuvoje bandziau prsitaikyti lemputes savo lempai, tei is gal 20 lempu, netiko nei viena (jis siuntesi is kinieciu) doh.gif . As perku krinonoje 4u.gif
Atsakyti
Na, man patiko tas bordo blizgutis ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 06 27, 21:26)

is vieno pardavejo cia Lietuvoje bandziau prsitaikyti lemputes savo lempai, tei is gal 20 lempu, netiko nei viena (jis siuntesi is kinieciu) doh.gif . As perku  krinonoje 4u.gif

mergina kur pirkau lempa sake turi lempuciu, bet 1vnt kaina 8lt... galvojau pataupysiu ir sias parsisiusiu, bet dabar galvosukis ar tiks "kistukas"

o dabar i tema smile.gif jau laukiu nesulaukiu nauju savo spalvu... pazesiu ko verta ta mango smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 06 27, 21:26)

is vieno pardavejo cia Lietuvoje bandziau prsitaikyti lemputes savo lempai, tei is gal 20 lempu, netiko nei viena (jis siuntesi is kinieciu) doh.gif . As perku  krinonoje 4u.gif

na, jei ismatavimus tikslius pardavejas pateikia, tai galima ir is kinieciu nusipirkt sekmingai, man pavyko, manau ne man vienai, tik reikia paieskot, kur visi duomenys butu pateikti, o ne tik UV lempos ir viskas. smile.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz atsakymus 4u.gif Kiek mazdaug laiko uztrunkat darydamos gelini lakavima? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 06 27, 21:27)
Na, man patiko tas bordo blizgutis  ax.gif

[u

Raudonas tas- nu dar dar....alia kiti tai nieko gero man...
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 06 27, 21:27)
Na, man patiko tas bordo blizgutis  ax.gif

O man patiko iš kairės į dešinę žiūrint antras ir paskutinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2012 06 27, 21:26)
bet kiek zurejau kainos kardinaliai skiriasi, tarkim zinomu firmu, ir ebejui, amazonei. taip pat maciau per skelbimus kad tarkim uz 200lt galima nusipirkti visa gelinio priauginimo rinkini, bet baisu nezinomu firmu bandyti. Ar labai skiriasi kokybe? gal kas tiksliai yra pirke pigesnes priemones ir nenusivyle?

nezinau, kaip su priauginimu nagu rinkiniais, bet pvz geliniam lakavimui, galima lempa ebejui kinietiska nebrangia rast 36 w, kad butu svarbu. O lakus ir kitas priemones aisku butu geriausia zinomu firmu pirkt, o ju irgi yra visokiu kainu. Tarkim OPI, Orly brangesni,HG vidutine kaina, IBD just gel polish, EzFlow pigesni. Sios firmos zinomos ir isbandytos. Tik rinkis 4u.gif
Atsakyti