Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Gal kas žino kokie yra nuotraukų dviejų spalvų nagų lakų pavadinimai iš Harmony Gelish? blush2.gif
user posted image

Jekaterina, šiandien dariau gelinį lakavimą pas vieną moterį namuose. Aš jos klausiau ar reik pačiai nusiimti nagų laką ar pati nuima, tai sakė pas ją nuėmimas kainuoja 5-10Lt priklausomai nuo nagų ilgio. Pastovioms klientėms daro už tą pačią kainą 4u.gif Bet aš daugiau nebeičiau pas ją, spalvų turėjo tik 4, kurios man nelabai patiko, dar kažkaip nagus nudildino "belekaip" blush2.gif Užsisakysiu pati visas prekes ir pasidarysiu pagal save rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jekaterina00 @ 2012 06 27, 18:24)
...  Norejau pasiklausti ar darant lakavima is naujo, gelio lako nuemimas ieina i ta kaina ar imat dar atskirai? Tai yra ar  kaina tokia pat kaip darant viska is naujo kai nereikia nuimti pries tai buvusio lako ar vis delto kazkiek kainuoja tas nuemimas ? Kadangi kiek ziurejau kainas tai ten rasho gelio lako nuemimas 10lt ir pan., tai taip ir nesupratau, kada imamas tas mokestis kai nuima ir nebedaro lakavimo ar ir tada kai nuima ir vel uzlakuoja ...

Pas mane taip:
jei lakuojasi vel geliu, neimu nieko, bet jei tik nusiima ir nesilakuoja imu uz nuemima smile.gif
Atsakyti
Kadangi neradau atskiros temos, tai klausiu čia. Kokius irankius naudojat pedikiurui?
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 27, 18:35)
Gal kas žino kokie yra nuotraukų dviejų spalvų nagų lakų pavadinimai iš Harmony Gelish? blush2.gif
[

g.gif Virsus lyg ir "Ambience" primena, o va galiukai velniai zino kokia spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 birželio 2012 - 17:55
QUOTE(vilze @ 2012 06 27, 18:42)
Kadangi neradau atskiros temos, tai klausiu čia. Kokius irankius naudojat pedikiurui?

ka nori suzinoti konkreciai? pedoms ar pirstukamas?

Papildyta:
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 27, 18:35)

o man atrodo cia galiukai is Star Brust o ant virsaus 1sl.
Light Elegant ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 27 birželio 2012 - 19:11
Aš už lako nuėmimą neimu, jei lakuojasi iš naujo ax.gif Be to, geriau jau aš gražiai nuimsiu ir klientė pas mane sugrįš, nei kad ji pataupys, nusilups / nugramdys su acetonu ir po to skleis anti reklamą, kad va, gelinis lakavimas man taip nagus sugadino doh.gif
Atsakyti
Dar biski nelabai i tema... pradejau ieskoti ebay lempuciu savo lempai ir... issiimu lempute is lempos, o ziuriu kad ji pas mane tokia...

user posted image

o ebay jos kazkokios apvaliais galais, o pas mane kitaip... tai ar tiktu man tos lempos?
buvau sitas nusiziurejus
http://www.ebay.com/...=item1c1ce7a99e
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 06 27, 16:41)
Kai mokiausi Nagavitoj, tokie buvo, tai pedikiūrui tikrai patogūs  4u.gif  O aš nusipirkau tokią - http://www.kosmeda.e...p;productid=420 , nes darau ir depiliacijas. Maniau, kad tiks ir tam, ir tam  ax.gif  Deja  doh.gif

turiu ir as sita jau keleta metu. Tikrai gera, koju nereikia kilnoti rankomis. Patogi ir visa kita smile.gif To kito fotelio neimciau 4u.gif
O kodel sakote deja? Nepatogu kazka ant jos daryti jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 27 birželio 2012 - 19:37
QUOTE(Signa... @ 2012 06 27, 20:36)
turiu ir as sita jau keleta metu. Tikrai gera, koju nereikia kilnoti rankomis. Patogi ir visa kita smile.gif To kito fotelio neimciau  4u.gif
O kodel sakote deja? Nepatogu kazka ant jos daryti jums?

Man nepatogi pedikiūrui tuo, kad norint klientei įmerkti kojas į vonelę, reikia atsisėsti ant paties kėdės krašto, o tada labai jau nepatogu jai atsilošti, nes gana ilga sėdimoji dalis blush2.gif

Tad ant šios kėdės darau tik depilacijas ax.gif

Bet ši tema ne apie tai poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freza80: 27 birželio 2012 - 19:50
QUOTE(Kristalė* @ 2012 06 27, 20:09)
ka nori suzinoti konkreciai? pedoms ar pirstukamas?
Papildyta:

Nu kokias znyplutes odelems, jei isvis jas karpot. Nagams kokiu reik. Isvis man jau pikta darosi, nagavitoj uzsirasiau i kursus pedikiuro ir geliniu nagu, tai viska reikia savo turet, o is kur man zinot ko reikia sad.gif sako, pas mus isigysit ko neturesit, nu bet kad kainos pas juos ziaurios...
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 06 27, 20:55)
Nu kokias znyplutes odelems, jei isvis jas karpot. Nagams kokiu reik. Isvis man jau pikta darosi, nagavitoj uzsirasiau i kursus pedikiuro ir geliniu nagu, tai viska reikia savo turet, o is kur man zinot ko reikia sad.gif sako, pas mus isigysit ko neturesit, nu bet kad kainos pas juos ziaurios...

parasysiu i AZ, kad netersti temos ax.gif
Atsakyti
Tei vo... buvau Nagavitoj šiandien... ir ką... NENUSIPIRKAU NEI VIENOS SPALVOS lotuliukas.gif clap.gif clap_1.gif bis.gif

Mačiau aš tuos pvz. su pigmentais....nu nėra man jie kad būtų vau vau vau.... bet galima paprasati juk su spalvyte sumaišyk pigmentą ant paletės ir vualia thumbup.gif

Beje info: KITĄ SAVAITĘ APIE PIRMAD. ANTRAD. BUS PAPILDYMAS HG SPALVŲ, IR IBD NAUJŲ KAŽKOKIŲ IR NAUJA SUPERNAIL'O VISA LINIJA
Atsakyti