Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 27, 13:03)
Nu jau,as savomoksle nusilakuoju,aisku neidealiai lotuliukas.gif isbandyk pamatysi kaip iseis lotuliukas.gif

as matai ne apie lakavima kalbejau ax.gif pripainiojau as cia jus smile.gif

dar klausimas:

ar paisot daile su akriliniais dazais ant nulakuotu, pasiaustu geliniu laku nagiuku?
ar nera taip, kad butent apipiesti nagiukai laiko prasciau nei, kad kiti nulakuoti tik viena spalva? bent jau man kazko greit apsitrina tie piesti nagiukai, nors kiti nagai dar visai gerai laikosi, bet vaizdas jau buna nebe toks grazus, apsitrina man tie piesinukai, pasidaro matiniai nebegrazus doh.gif tai dabar jau pradedu vengti ka nors piesti del sventos ramybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CACIS: 27 birželio 2012 - 13:28
Šiandien buvau į Kauno Nagavitą dildžių nulėkus ir, aišku, užmečiau akis į gelinius lakus ax.gif Žiuriu, atskira paletė nuostabių (bent jau man bigsmile.gif ) pastelinių ir blizgių tipsų eilutė. Klausiu - kas čia per kolekcija, o atsakymas - čia su pigmentais (milteliais) maišyta ir lakuota. blush2.gif

Gaila, kad vaikas mašinoj zirzė, neturėjau laiko pasidomėti daugiau ax.gif Gal Jūs ką nors žinote, kame ten reikalas, kokie pigmentai ir su kuo maišyta? Nes padėta buvo būtent prie Harmony paletės g.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 06 27, 13:27)
Šiandien buvau į Kauno Nagavitą dildžių nulėkus ir, aišku, užmečiau akis į gelinius lakus ax.gif  Žiuriu, atskira paletė nuostabių (bent jau man  bigsmile.gif ) pastelinių ir blizgių tipsų eilutė. Klausiu - kas čia per kolekcija, o atsakymas - čia su pigmentais (milteliais) maišyta ir lakuota.  blush2.gif

Gaila, kad vaikas mašinoj zirzė, neturėjau laiko pasidomėti daugiau ax.gif  Gal Jūs ką nors žinote, kame ten reikalas, kokie pigmentai ir su kuo maišyta? Nes padėta buvo būtent prie Harmony paletės  g.gif

pigmentus zinau tik geliui skirtus, kai pvz. nusiperki auksini ar koki kitos spalvos pigmenta, milteliu arba kitaip birios pudros pavidalu, sumaisai su tarkim skaidriu geliu ir turi vietoj skaidraus, auksini geli. O ar yra pigmentu geliniams lakams, velnias zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2012 06 27, 14:31)
pigmentus zinau tik geliui skirtus, kai pvz. nusiperki auksini ar koki kitos spalvos pigmenta, milteliu arba kitaip birios pudros pavidalu, sumaisai su tarkim skaidriu geliu ir turi vietoj skaidraus, auksini geli. O ar yra pigmentu geliniams lakams, velnias zino g.gif

tuos geliui ir aš žinau, bet gal čia jie su kokiu skaidriu HG laku pamaišyti ir užlakuoti? Jei nieks nesužinos, lėksiu kitą savaitę pasiklausinėti, nes jau spalvų gražumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 27, 12:38)
Yra koks nors atitikmuo sitos spalvos kad nereiketu maisyt? g.gif IBD Turtle bay g.gif bet matinesne ji su smulkiu blizgiuku cool.gif

man rodos aš tą atitikmenį turiu.... lens.gif CND Shellac "Hotski to tchotchke" 4u.gif
Atsakyti
merginos zinau, kad as cia dabar ne i tema, bet gal kas nors turit tokia pedikiuro kede?

http://www.kosmeda.e...p;productid=524
ar jinai patogi?ar verta ja pirkti?
prasau,prasau,prasau atsakykit, nes vyras pazadejo nupirkti vestuviu 7-metiniu proga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labutis,

Prasau patarti!
Jei pirkti LED lempa geliniam lakavimui, kokio stiprumo ir kiek lempuciu turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 06 27, 16:22)
merginos zinau, kad as cia dabar ne i tema, bet gal kas nors turit tokia pedikiuro kede?
prasau,prasau,prasau atsakykit, nes vyras pazadejo nupirkti vestuviu 7-metiniu proga biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kai mokiausi Nagavitoj, tokie buvo, tai pedikiūrui tikrai patogūs 4u.gif O aš nusipirkau tokią - http://www.kosmeda.e...p;productid=420 , nes darau ir depiliacijas. Maniau, kad tiks ir tam, ir tam ax.gif Deja doh.gif

Tad, jei tik pedikiūrui - imčiau tavąją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 26, 16:54)
kokio seno pavyzdžio?  g.gif  Kaip atrodo gal galit įmesti  kokią nuorodą  ax.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 26, 17:19)

QUOTE(Lurta @ 2012 06 26, 18:12)
Pas mane irgi tokie ir šitoj foto taip pat matos, kad kamštelio viršus šiek tiek kampuotas (apvalintais kampais). Todėl man irgi labai įdomu, apie kokius Lėja_ kalba  g.gif  aš nagavitoj pirkau.

jo apie tokius pat ir kalbu, neturiu kada fotkint sad.gif As turbu cia suklydau, as cia pirma karta uzsisakiau iki tol neturejau geliniu laku, turbut jie tokie ir turi but tik nuotraukoj kitaip atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 06 27, 16:22)
prasau,prasau,prasau atsakykit, nes vyras pazadejo nupirkti vestuviu 7-metiniu proga biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pas mane darbe tokia, tai man laaabai, laaabai nepatinka, koja vis tiek reikia su rankom kelti, o ir siaip jei ateity uzsimanysi kazka kita daryti, ar blakstienas priauginti, kad ir tas pacias depiliacijas, tai vel kitos reikes.
Atsakyti
Sveikos merginos, as ir gavau jau gelinius lakus, spalvytes jau cia maciau rodytas nekarta, tai tikriausiai jau nebus idomu ax.gif Kai tik atliksiu pirma gelini lakavima pasirodysiu. smile.gif Norejau pasiklausti ar darant lakavima is naujo, gelio lako nuemimas ieina i ta kaina ar imat dar atskirai? Tai yra ar kaina tokia pat kaip darant viska is naujo kai nereikia nuimti pries tai buvusio lako ar vis delto kazkiek kainuoja tas nuemimas ? Kadangi kiek ziurejau kainas tai ten rasho gelio lako nuemimas 10lt ir pan., tai taip ir nesupratau, kada imamas tas mokestis kai nuima ir nebedaro lakavimo ar ir tada kai nuima ir vel uzlakuoja ...
Vienu zodziu daug prirasiau, tikiuosi suprasite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jekaterina00 @ 2012 06 27, 17:24)
Sveikos merginos, as ir gavau jau gelinius lakus, spalvytes jau cia maciau rodytas nekarta, tai tikriausiai jau nebus idomu  ax.gif  Kai tik atliksiu pirma gelini lakavima pasirodysiu.  smile.gif  Norejau pasiklausti ar darant lakavima is naujo, gelio lako nuemimas ieina i ta kaina ar imat dar atskirai? Tai yra ar  kaina tokia pat kaip darant viska is naujo kai nereikia nuimti pries tai buvusio lako ar vis delto kazkiek kainuoja tas nuemimas ? Kadangi kiek ziurejau kainas tai ten rasho gelio lako nuemimas 10lt ir pan., tai taip ir nesupratau, kada imamas tas mokestis kai nuima ir nebedaro lakavimo ar ir tada kai nuima ir vel uzlakuoja ...
Vienu zodziu daug prirasiau, tikiuosi suprasite  blush2.gif

visada mokedavau papildomai uz gelio nuemima, ar nusiimi ir vel lakuojiesi ar tik nusiimi ir nebesilakuoji. si paslauga kainuoja nes uzima laiko (ranku ir koju lakavimo nuemimas apie 40 min. uztrukdavo) ir plius gelio tirpiklis kainuoja smile.gif
Atsakyti