Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 06 27, 10:35)
ne, tas neturi reiksmes, reikia ziuret i bendrus ismatavimus, va tikiuosi tau atsidarys, siunciu nuoroda kur as pirkau, apacioj yra smulkus lempuciu ismatavimai, tai pagal juos savo issimatavau ir ziurejau ar tinka.

http://www.ebay.com/...#ht_3423wt_1272

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 27, 08:05)

pasirodo netgi tokia tema SM yra thumbup.gif
labai aciu 4u.gif

QUOTE(-Alice- @ 2012 06 27, 09:04)
O su pirkimusi ebay kaip ir su viskuom gyvenime - nedarai ir nesigauna, darai ir gaunasi  4u.gif

turbut busi visiskai teisi, cia kaip pirstu i aki blush2.gif kazkaip visada baisu ka nors nauja pradet daryt, jei nors kiek suabejoji ar pavyks is pirmo karto.
bandysiu si vakara dar su vyro pagalba uzsisakyti sio bei to biggrin.gif
Atsakyti
turiu merginos viena man labai aktualu klausima, tiksliau tu klausimu daug visokiu iskyla, bet bijau cia per daug uzkrauti blush2.gif tai va:

ar galima geliniu laku, tarkim raudonu ar bet kokia kita spalva, daryti prancuza ji lakuojant ant gelio pagrindo, o ant virsaus deti ne gelinio lako topa, o geli????
as pagrinde dirbu su priaugintais nagais, taip pat turiu ir geliniu laku, ir vis baisu rizikuot ant klientes, nes nezinau ar laikys. Siaip kiek klausiau, tai sako gali nelaikyti, o ant tipsu kai darausi pavyzdukus, tai stingsta vienas ant kito, bet cia velgi tipsas, ant jo praktiskai viskas gaunasi gerai. Klausiu Jusu, nes jus cia geliniu laku ekspertes, o man niekur konkreciai i si klausima neatsako, o buna, kad kliente nori butent is geliniu laku paletes spalvos kokios, o man kazkaip nedrasu. Ar galit man atsakyt? gal kazkuri maiso tarpusavyje gelius su geliniais lakais ir vargo nemato, o as be reikalo cia nerimauju? blush2.gif g.gif aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2012 06 27, 12:23)
turiu merginos viena man labai aktualu klausima, tiksliau tu klausimu daug visokiu iskyla, bet bijau cia per daug uzkrauti blush2.gif  tai va:

ar galima geliniu laku, tarkim raudonu ar bet kokia kita spalva, daryti prancuza ji lakuojant ant gelio pagrindo, o ant virsaus deti ne gelinio lako topa, o geli????
as pagrinde dirbu su priaugintais nagais, taip pat turiu ir geliniu laku, ir vis baisu rizikuot ant klientes, nes nezinau ar laikys. Siaip kiek klausiau, tai sako gali nelaikyti, o ant tipsu kai darausi pavyzdukus, tai stingsta vienas ant kito, bet cia velgi tipsas, ant jo praktiskai viskas gaunasi gerai. Klausiu Jusu, nes jus cia geliniu laku ekspertes, o man niekur konkreciai i si klausima neatsako, o buna, kad kliente nori butent is geliniu laku paletes spalvos kokios, o man kazkaip nedrasu. Ar galit man atsakyt? gal kazkuri maiso tarpusavyje gelius su geliniais lakais ir vargo nemato, o as be reikalo cia nerimauju? blush2.gif  g.gif aciu is anksto 4u.gif

gali drasiai eksperementuoti ant geliniu nagu su ilgalaikiais lakais, mano klientem irgi labai patinka ilgalaikiu spalvos, tai kartais ir prancuziska padarom, kartais tik nulakuojam ir ant virsaus finisha tepu, laikosi kuo puikiausiai smile.gif
Papildyta:
beja neatsidziaugiu, pagaliau gavau savo IBD spalvas, kaip ir norejau BRING CHERRIES spalva sodri raudona, o SEACHELL PINK isivaizdavau kad bus ruzavesne, o ji tokia kremines spalvos labai naturali, bet manau prancuziskui gal net labiau tokia tiks. bandysiu nufotografuoti bent buteliukuose kaip spalvos atrodo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iindrutea: 27 birželio 2012 - 11:27
QUOTE(iindrutea @ 2012 06 27, 11:30)
gali drasiai eksperementuoti ant geliniu nagu su ilgalaikiais lakais, mano klientem irgi labai patinka ilgalaikiu spalvos, tai kartais ir prancuziska padarom, kartais tik nulakuojam  ir ant virsaus finisha tepu, laikosi kuo puikiausiai smile.gif
Papildyta:

bet ar tu tikrai gerai mane supratai? blush2.gif turiu omeny papildymo metu, paruosi naga, dedi skaidru geli kaip pagrinda, padziovini, tada tarkim galiuka lakuoji raudonu geliniu laku, padziovini ir ant virsaus dedi skaidru geli, padziovini ir t. t. ar tikrai butent tokiu principu galima dirbti???
nes as iki siol jei kliente uzsimanydavo gelinio lako spalvos, tai jau ant suformuotu ir pasiaustu geliniu nagu dedavau spalva, o ant virsaus gelinio lako topa, bet cia dvigubas darbas iseina, o ilgai dirbti nei man nesinori, nei klientem nesinori, bet darydavau tik taip, nes kazkaip baisu rizikuot, kad nelaikys.
ir dar rasei, kad kartais tik nulakuoji ir ant virsaus finisha tepi, finisas turi omeny vadinamasis stiklas, ar gelinio lako topas. Painiai cia prirasiau, bet tikiuos eis suprast doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2012 06 27, 12:42)
bet ar tu tikrai gerai mane supratai? blush2.gif turiu omeny papildymo metu, paruosi naga, dedi skaidru geli kaip pagrinda, padziovini, tada tarkim galiuka lakuoji raudonu geliniu laku, padziovini ir ant virsaus dedi skaidru geli, padziovini ir t. t. ar tikrai butent tokiu principu galima dirbti???
nes as iki siol jei kliente uzsimanydavo gelinio lako spalvos, tai jau ant suformuotu ir pasiaustu geliniu nagu dedavau spalva, o ant virsaus gelinio lako topa, bet cia dvigubas darbas iseina, o ilgai dirbti nei man nesinori, nei klientem nesinori, bet darydavau tik taip, nes kazkaip baisu rizikuot, kad nelaikys.
ir dar rasei, kad kartais tik nulakuoji ir ant virsaus finisha tepi, finisas turi omeny vadinamasis stiklas, ar gelinio lako topas. Painiai cia prirasiau, bet tikiuos eis suprast doh.gif  biggrin.gif

tai as zinok darau taip kaip tu dbr darai biggrin.gif visada ant suformuotu ir pasiaustu nagu, nes as visada taip dirbu, nesvarbu ar tai gelis ar tai ilgalaikis lakas... smile.gif
Papildyta:
Zadetosios spalvos biggrin.gif Seashell pink spalva skirtinguose apsvietimuose fotografuota.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(iindrutea @ 2012 06 27, 12:10)
tai as zinok darau taip kaip tu dbr darai biggrin.gif  visada ant suformuotu ir pasiaustu nagu, nes as visada taip dirbu, nesvarbu ar tai gelis ar tai ilgalaikis lakas... smile.gif
Papildyta:

nu va, reiskia taip kaip as dirbu su spalvotais geliukais, taip pat su geliniu laku dirbti matyt negalima, arba jau tik ant virsaus deti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 27, 10:45)
Lakuota- pirma balta NSI (nepamenu pavadinimo blush2.gif ) ir 3 sluoksniai  HG Oocha Coocha Bing Bang Bam - Alakazy Alakazam
user posted image

Yra koks nors atitikmuo sitos spalvos kad nereiketu maisyt? g.gif IBD Turtle bay g.gif bet matinesne ji su smulkiu blizgiuku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 25, 16:06)

QUOTE(Kristalė* @ 2012 06 25, 16:59)
Visoms ikeliancioms nuotraukas
nepamirskite po nuotrauka parasyti kokia buvo lakuota firma ir spalvos pavadinimas, bus lengviau sisigaudyti ir nereikes klausineti kiekvienai kas cia per lakas ax.gif
Ir albumelyje bus vertingesne info smile.gif ,

harmony gelish red roses
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 27 birželio 2012 - 12:40
QUOTE(CACIS @ 2012 06 27, 13:37)
nu va, reiskia taip kaip as dirbu su spalvotais geliukais, taip pat su geliniu laku dirbti matyt negalima, arba jau tik ant virsaus deti verysad.gif

O ko nenori ant saves isbandyt blush2.gif blush2.gif vrug pavyktu viskas ciki blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 27, 12:39)
O ko nenori ant saves isbandyt blush2.gif  blush2.gif vrug pavyktu viskas ciki blush2.gif  blush2.gif

as sau tik viena ranka galeciau susitvarkyt, ir to sunkiai, o ka jau kalbet apie koki prancuza sau, sleivi kreivi nagai gautusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2012 06 27, 13:55)
as sau tik viena ranka galeciau susitvarkyt, ir to sunkiai, o ka jau kalbet apie koki prancuza sau, sleivi kreivi nagai gautusi biggrin.gif

Nu jau,as savomoksle nusilakuoju,aisku neidealiai lotuliukas.gif isbandyk pamatysi kaip iseis lotuliukas.gif
Atsakyti