Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 27, 10:45)
Labas rytas..... 4u.gif ateinu su naujais vaizdeliais(vieni iš mano paskutiniųjų darbelių, va kokios saplvytės eina pas mane  bigsmile.gif ).... mirksiukas.gif
5749-vi.jpg[/img]

wub.gif wub.gif Mm kaip smagu sulaukt is senbuviu "vilku" tokiu vaizdu, groziai , ryshkalai wub.gif wub.gif Superiniai vaizdai thumbup.gif
Atsakyti
as del uv lempuciu. kiek supratau yra lemputes, kuriu galai yra ovalas ir kur galai lyg nukirsti.kiek suprantu reikia ziureti i tai? a ne?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 27, 11:01)
ant paskutinio issdziovinto spalvos sluoksnio, uzdedu lipduka, dar su dantu krapstuku gerai ji ispaudziu i lipnu sluoksni, tada topas, lempa ir viskas.

Tada mano lipdukai ssss lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sylvia @ 2012 06 27, 11:06)
as del uv lempuciu. kiek supratau yra  lemputes, kuriu galai yra ovalas ir kur galai lyg nukirsti.kiek suprantu reikia ziureti  i tai?   a ne?

As tai paziurejau kokios yra tokias ir sakysiuos,apsidrausiu nors lakuoju retai lotuliukas.gif nes visada buna kaip tycia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jau kelinta diena pastebeiu kiek skaitanciu apacioj thumbup.gif thumbup.gif net smagiau daros kai ne viena sedi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 27 birželio 2012 - 10:12
QUOTE(Lurta @ 2012 06 27, 10:53)
Labai labai  wub.gif  vaizdeliai smile.gif ta pirmoji kokia liuks spalvytė  wub.gif o magneto man kažkaip  schmoll.gif bet labai gražiai apskritai nagučiai atrodo  drinks_cheers.gif

Aga labai faina spalva.... bet bandžiau ją dėti vieną tai ne schmoll.gif perdaug blizga ir to mėlynumo nesimato... reikia tepti tik ant baltos spalvos

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 27, 10:55)
Sveikos...
Nu grazios visos spalvikes thumbup.gif bet ta pirmoji wub.gif  wub.gif as lydaus del tokios wub.gif eisiu ziuret ka amazon turi wub.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 11:06)
wub.gif  wub.gif Mm kaip smagu sulaukt is senbuviu "vilku" tokiu vaizdu, groziai , ryshkalai wub.gif  wub.gif  Superiniai vaizdai thumbup.gif

blush2.gif Ačiū ačiū... aš čia galėčiau kas antrą dieną įmesti vaizdų thumbup.gif , bet juk jie jau bus visoms matyti n-kartų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 27, 11:10)
Jau kelinta diena pastebeiu kiek skaitanciu apacioj  thumbup.gif  thumbup.gif net smagiau daros kai ne viena sedi thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 27, 11:13)
Aga labai faina spalva.... bet bandžiau ją dėti vieną tai ne  schmoll.gif perdaug blizga ir to mėlynumo nesimato... reikia tepti tik ant baltos spalvos
Ačiū  4u.gif
blush2.gif Ačiū ačiū... aš čia galėčiau kas antrą dieną įmesti vaizdų  thumbup.gif , bet juk jie jau bus visoms matyti n-kartų  mirksiukas.gif

Del manys- tai gali det ir det, man niekad nepabosta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 11:14)
Del manys- tai gali det ir det, man niekad nepabosta  wub.gif

Na man taippat mirksiukas.gif thumbup.gif žiūrėčiau ir žiūrėčiau....
Ok merginos varau iki Nagavitos doh.gif reik prekių doh.gif (tikiuosi atsilaikysiu nepirkus spalvos jokios), nors vienos labai reik "Seafoam"....gal kas turit?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 27, 11:17)
Na man taippat  mirksiukas.gif  thumbup.gif žiūrėčiau ir žiūrėčiau....
Ok merginos varau iki Nagavitos  doh.gif reik prekių  doh.gif (tikiuosi atsilaikysiu nepirkus spalvos jokios), nors vienos labai reik "Seafoam"....gal kas turit?

laugh.gif naivu cia tiketis, manau , kad susigundysi ir sugriesysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 27, 11:19)
laugh.gif  naivu cia tiketis, manau , kad susigundysi ir sugriesysi  lotuliukas.gif

doh.gif manau kad taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 27, 11:31)
doh.gif manau kad taip  lotuliukas.gif

biggrin.gif griesyk, as siandiena irgi nusidejau, "morkava morka" nusitveriau doh.gif lotuliukas.gif Kristynka cia tu kalta laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 27 birželio 2012 - 10:35
QUOTE(sylvia @ 2012 06 27, 11:06)
as del uv lempuciu. kiek supratau yra  lemputes, kuriu galai yra ovalas ir kur galai lyg nukirsti.kiek suprantu reikia ziureti  i tai?   a ne?

ne, tas neturi reiksmes, reikia ziuret i bendrus ismatavimus, va tikiuosi tau atsidarys, siunciu nuoroda kur as pirkau, apacioj yra smulkus lempuciu ismatavimai, tai pagal juos savo issimatavau ir ziurejau ar tinka.

http://www.ebay.com/...#ht_3423wt_1272
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 27 birželio 2012 - 10:40
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 27, 09:45)
Na ir neatsilaikiau  doh.gif  nusipirkau vieną Magneto linijos spalvą....Dirbtinis apšvietimas.
user posted image

visada buvau skeptiškos nuomonės apie tuos magnetinius, bet va čia foto tai labai gražiai nagučiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū... aš čia galėčiau kas antrą dieną įmesti vaizdų , bet juk jie jau bus visoms matyti n-kartų

Man NIEKADA nepabos, tam ir viskam kitam sita temute ir yra 4u.gif
Atsakyti