Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 26, 22:09)
turi mama kreditine... nu reikes rytoj sesti ir bandyti jei jau tikrai sakai kad paprasta

saunuole, man pamenu irgi atrode kazkoks siaubas tas ebejus ir paypalas atrode mistika, bet nenorejuau su tarpininkem prasidet, uzsispyriau viska issiaiskint ir va dabar viska pati siunciuosi ir vargo nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 26, 21:15)
saunuole, man pamenu irgi atrode kazkoks siaubas tas ebejus ir paypalas atrode mistika, bet nenorejuau su tarpininkem prasidet, uzsispyriau viska issiaiskint ir va dabar viska pati siunciuosi ir vargo nematau mirksiukas.gif

man tai kazkoks sudetingas reikalas atrodo is ebejaus ka nusipirkt, nelabai man ten aisku tos galutines kainos ir per kiek laiko gausiu siuntini, reikia instruktaza pravest nemokanciom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CACIS @ 2012 06 26, 22:32)
man tai kazkoks sudetingas reikalas atrodo is ebejaus ka nusipirkt, nelabai man ten aisku tos galutines kainos ir per kiek laiko gausiu siuntini, reikia instruktaza pravest nemokanciom lotuliukas.gif

Kaip apsipirkti ebay pacioms:
http://www.supermama...howtopic=810374
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 26, 20:07)
va matyt todel man kyla noras uzsisakyt lemputes... dabar klausimas ar laikys man tas lakas...

Mergaitės, o Jūs man pasakykit ax.gif kai pirkau lempą, sako - lemputes keisti kas 500 val. arba, kad paprasčiau, kas 6 mėn. Tai jei aš lakuoju 2-3 kartus per savaitę, o kitos dirba su tuo, t.y. lakuoja kelis sykius per diena, tai juk negali būti analogiškas lempučių naudojimo terminas... g.gif kaip čia man nusistatyti jį? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 06 27, 09:10)
Mergaitės, o Jūs man pasakykit  ax.gif kai pirkau lempą, sako - lemputes keisti kas 500 val. arba, kad paprasčiau, kas 6 mėn. Tai jei aš lakuoju 2-3 kartus per savaitę, o kitos dirba su tuo, t.y. lakuoja kelis sykius per diena, tai juk negali būti analogiškas lempučių naudojimo terminas...  g.gif kaip čia man nusistatyti jį?  unsure.gif  g.gif

Manau, kad tikrai jums nereikia kas 6 mėn. keisti. Pati lakuojuosi tik sau ir dar draugei. Jau beveik metai kai tos pačios lemputės ir viskas dar joms gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 26, 20:49)
Merginos, ar kuri turit nors viena laka is situ:
http://www.ebay.co.u...#ht_7172wt_1168

oi ne... aš kinietiškų siųstis nerizikuočiau schmoll.gif

QUOTE(Aurelia @ 2012 06 27, 08:05)

tarp kitko, labai gera tema ir daug naudingos informacijos thumbup.gif

O su pirkimusi ebay kaip ir su viskuom gyvenime - nedarai ir nesigauna, darai ir gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2012 06 27, 08:31)
Manau, kad tikrai jums nereikia kas 6 mėn. keisti. Pati lakuojuosi tik sau ir dar draugei. Jau beveik metai kai tos pačios lemputės ir viskas dar joms gerai  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 06 27, 09:10)
Mergaitės, o Jūs man pasakykit  ax.gif kai pirkau lempą, sako - lemputes keisti kas 500 val. arba, kad paprasčiau, kas 6 mėn. Tai jei aš lakuoju 2-3 kartus per savaitę, o kitos dirba su tuo, t.y. lakuoja kelis sykius per diena, tai juk negali būti analogiškas lempučių naudojimo terminas...  g.gif kaip čia man nusistatyti jį?  unsure.gif  g.gif

Patariu is anksto buti nusipirkus atsargines lemputes ir nebesukt galvos, pati pamatysi kai jos eis i pabaiga, nebeblizges topas, kokia viena visai nustos degt...tik, kad nebutu kaip man, perdege, o atsarginiu is anksto neturejau nusipirkust, tai teko laukt tris savaites kol naujas gausiu.
Atsakyti
Labas rytas..... 4u.gif ateinu su naujais vaizdeliais(vieni iš mano paskutiniųjų darbelių, va kokios saplvytės eina pas mane bigsmile.gif ).... mirksiukas.gif
Taigi....
Lakuota- pirma balta NSI (nepamenu pavadinimo blush2.gif ) ir 3 sluoksniai HG Oocha Coocha Bing Bang Bam - Alakazy Alakazam
user posted image

Spalva buteliuke....

user posted image

Spalva ant nagučių...lakuota 3 sluoksniais... man labai patiko labai gerai atrodo wub.gif
user posted image

Na ir nepamenu kieno pametėta idėja blush2.gif , bet labai super thumbup.gif spalvytė wub.gif

Taigi.... 2 sluoksniai IBD Mango + 1 sluoksnis HG Red Rose

Darbo vietoje(dirbtiniam apšvietime)
user posted image

Ant saulutės (jau ant kitų rankų)
user posted image

Na ir neatsilaikiau doh.gif nusipirkau vieną Magneto linijos spalvą....Dirbtinis apšvietimas.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 27, 09:06)
Patariu is anksto buti nusipirkus atsargines lemputes ir nebesukt galvos, pati pamatysi kai jos eis i pabaiga, nebeblizges topas, kokia viena visai nustos degt...tik, kad nebutu kaip man, perdege, o atsarginiu is anksto neturejau nusipirkust, tai teko laukt tris savaites kol naujas gausiu.

4u.gif jau žvalgausi smile.gif irgi galvoju, kad taip neatsitiktų - ups, perdegė biggrin.gif tik nežinau, kaip tinkamai išsirinkti... jei, tarkim, išimsiu dabar vieną lemputę, kad tą kištuką apžiūrėt, ar veiks vėl ją atgal įdėjus? Durnas klausimas, ale geriau apsidraust lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 27, 09:45)
Labas rytas..... 4u.gif ateinu su naujais vaizdeliais(vieni iš mano paskutiniųjų darbelių, va kokios saplvytės eina pas mane  bigsmile.gif ).... mirksiukas.gif
Taigi....

Labai labai wub.gif vaizdeliai smile.gif ta pirmoji kokia liuks spalvytė wub.gif o magneto man kažkaip schmoll.gif bet labai gražiai apskritai nagučiai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 06 27, 10:45)
Lakuota- pirma balta NSI (nepamenu pavadinimo blush2.gif ) ir 3 sluoksniai  HG Oocha Coocha Bing Bang Bam - Alakazy Alakazam
user posted image

Sveikos...
Nu grazios visos spalvikes thumbup.gif bet ta pirmoji wub.gif wub.gif as lydaus del tokios wub.gif eisiu ziuret ka amazon turi wub.gif

Vakar melyniukus nusiemiau,sedejau iki 1val Mogul lakavau doh.gif nesuprantu igudziai dingsta kasdien,anksciau per 40min susisukdavau,dabar 1,5val doh.gif doh.gif
Pabandziau lipdukus....ir ka...sssss nieko nesigavo,tepiau 2 sluoksnius topo ir vistiek nusilupo lapiukas gelytes cool.gif cool.gif papasakokit kaip jus isodinat tuos lipdukus blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 27 birželio 2012 - 09:57
[quote=Lurta,2012 06 27, 10:53]
4u.gif jau žvalgausi smile.gif irgi galvoju, kad taip neatsitiktų - ups, perdegė biggrin.gif tik nežinau, kaip tinkamai išsirinkti... jei, tarkim, išimsiu dabar vieną lemputę, kad tą kištuką apžiūrėt, ar veiks vėl ją atgal įdėjus? Durnas klausimas, ale geriau apsidraust lotuliukas.gif
Papildyta:

Gali laisvai isimt lempute nieko jai nenutiks:)
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 27, 10:55)
Sveikos...
Nu grazios visos spalvikes thumbup.gif bet ta pirmoji wub.gif  wub.gif as lydaus del tokios wub.gif eisiu ziuret ka amazon turi wub.gif

Vakar melyniukus nusiemiau,sedejau iki 1val Mogul lakavau doh.gif nesuprantu igudziai dingsta kasdien,anksciau per 40min susisukdavau,dabar 1,5val doh.gif  doh.gif
Pabandziau lipdukus....ir ka...sssss nieko nesigavo,tepiau 2 sluoksnius topo ir vistiek nusilupo lapiukas gelytes cool.gif  cool.gif papasakokit kaip jus isodinat tuos lipdukus blush2.gif  blush2.gif

ant paskutinio issdziovinto spalvos sluoksnio, uzdedu lipduka, dar su dantu krapstuku gerai ji ispaudziu i lipnu sluoksni, tada topas, lempa ir viskas.
Atsakyti