Nauju blizgiu jau ebay galima isigyt
http://www.ebay.com/...=item4ab7459830
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 26, 11:46)
Sena cia kolekcija, kur pigmentai "Aurora"
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 26, 11:47)
Sena cia kolekcija, kur pigmentai "Aurora"
Nu rimtai dabar tik paziurejau fb tundra
ai, nekelsiu aš jums savo nagų su ta Stand Out. Vakar užplaukė, prisieksperimentavau, ant nagų prisidėjau visokių blizgučių. Gavosi ant nagų tokia makaliūzė, reikia kuo įmanoma greičiau nusiimti
pagūglinau, tai ji man tokia atrodo žymiai ryškesnė negu Tiki Tiki Laranga
kokią lempą užsisakėt? Aš pamažu irgi vis pagalvoju apie LED. Ai, bet čia drambliuko svajonės
pirmi kartai tai nelabai, bet paskui viskas puikiai gaunasi. Aš tai taip darau: neskubu, spalvą dedu plonais plonais sluoksniais, kad neišbėgtų iš kraštų. Kruopštumas ir kantrybė privalomi
tai aš dar žiauresnė "blondė" buvau kai lempą gavau, juk parašiau kiniečiui, kad tas laikmatis neveikia. Man kinietis paaiškino gi kaip įsijungti......
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 25, 12:12)
O gal ta "infinitely curious" butu neonine
QUOTE(lisik @ 2012 06 25, 14:19)
as irgi nesusilaikiau ir uzsisakiau lempa, panasia kaip Jusu, LED 12W
kokią lempą užsisakėt? Aš pamažu irgi vis pagalvoju apie LED. Ai, bet čia drambliuko svajonės
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 25, 16:26)
o man nesigauna toliau nuo odeles lakuoti, paliekant tarpuka kaip pas Jus , reikia praktikuotis, daug praktikuotis
pirmi kartai tai nelabai, bet paskui viskas puikiai gaunasi. Aš tai taip darau: neskubu, spalvą dedu plonais plonais sluoksniais, kad neišbėgtų iš kraštų. Kruopštumas ir kantrybė privalomi
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 25, 20:37)
Ir dar jus man blondei paaiskinkit kaip ijungt 90s laikmati? nu lyg viska isbandziau
tai aš dar žiauresnė "blondė" buvau kai lempą gavau, juk parašiau kiniečiui, kad tas laikmatis neveikia. Man kinietis paaiškino gi kaip įsijungti......
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 26, 11:27)
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 26, 12:27)
As kelis kart su ta plevele dziovinau gerai kad kazkas uzklause cia forume ar ja reikia nulupt
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 26, 12:27)
ai, nekelsiu aš jums savo nagų su ta Stand Out. Vakar užplaukė, prisieksperimentavau, ant nagų prisidėjau visokių blizgučių. Gavosi ant nagų tokia makaliūzė, reikia kuo įmanoma greičiau nusiimti
As ir bandziau lygint, manau gal apsistosiu ties IBD , nes pamenu pernai mergaite buvo atbegus su neoniniu HG-tai spalva nuo saules gerokai pablukusi, pasikeitusi buvo, gal skau su IBD to nebus
Uzsisakiau is Amazon foundatin ir laka gelisho, siandien gavau bet buteliukai ale seno pavyzdzio - cia normaliai viskas ???? ir lempa led jau gavau, bet dar neisbandziau...
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 26, 16:05)
Uzsisakiau is Amazon foundatin ir laka gelisho, siandien gavau bet buteliukai ale seno pavyzdzio - cia normaliai viskas ???? ir lempa led jau gavau, bet dar neisbandziau...
Nukirsti?
Is beautylando sakeis?
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 26, 16:07)
jo is beautyland, nu kamsteliai tokie matiniai, gruobleti ir virsui truputi kvadratiniai, o apacioj apvalus ... o ka?
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 25, 21:59)
Na ka neteko man ilgai pasidziaugti perlamutriniais naguciais ( IBD Havaiian Ice) , po savaites galiukai smulkiai suskilinejo, bet niekas neatsiko, bet vaizdas nekoks, nesuprantu kodel taip
tad siandien persilakavau isdydziai pristatau nuostabia Nude splava IBD Cashmere Blush
tad siandien persilakavau isdydziai pristatau nuostabia Nude splava IBD Cashmere Blush
Pabūsiu varna ir paklausiu - o ji ne identiška HG Little Princess?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 26, 12:12)
pamenu pernai mergaite buvo atbegus su neoniniu HG-tai spalva nuo saules gerokai pablukusi, pasikeitusi buvo, gal skau su IBD to nebus
gali būti, kad nuo saulės pablunka spalva. Man OPI paprastas ryškiai ružavos spalvos lakas Egipte taip nubluko, kad negalėjau patikėti ką ant savo nagų matau
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 26, 15:05)
Uzsisakiau is Amazon foundatin ir laka gelisho, siandien gavau bet buteliukai ale seno pavyzdzio - cia normaliai viskas ????
kokio seno pavyzdžio? Kaip atrodo gal galit įmesti kokią nuorodą