Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Nauju blizgiu jau ebay galima isigyt mirksiukas.gif
http://www.ebay.com/...=item4ab7459830
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 26, 11:46)
Nauju blizgiu jau ebay galima isigyt mirksiukas.gif
http://www.ebay.com/...=item4ab7459830

Sena cia kolekcija, kur pigmentai "Aurora" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 26 birželio 2012 - 10:48
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 26, 11:47)
Sena cia kolekcija, kur pigmentai "Aurora" smile.gif

Nu rimtai doh.gif doh.gif dabar tik paziurejau fb doh.gif tundra doh.gif
Atsakyti
ai, nekelsiu aš jums savo nagų su ta Stand Out. Vakar užplaukė, prisieksperimentavau, ant nagų prisidėjau visokių blizgučių. Gavosi ant nagų tokia makaliūzė, reikia kuo įmanoma greičiau nusiimti blink.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 25, 12:12)
O gal ta "infinitely curious" butu neonine bigsmile.gif

pagūglinau, tai ji man tokia atrodo žymiai ryškesnė negu Tiki Tiki Laranga g.gif

QUOTE(lisik @ 2012 06 25, 14:19)
as irgi nesusilaikiau ir uzsisakiau lempa, panasia kaip Jusu, LED 12W  mirksiukas.gif

kokią lempą užsisakėt? ax.gif Aš pamažu irgi vis pagalvoju apie LED. Ai, bet čia drambliuko svajonės biggrin.gif

QUOTE(noraeleo @ 2012 06 25, 16:26)
o man nesigauna toliau nuo odeles lakuoti, paliekant tarpuka kaip pas Jus , reikia praktikuotis,  daug praktikuotis  biggrin.gif

pirmi kartai tai nelabai, bet paskui viskas puikiai gaunasi. Aš tai taip darau: neskubu, spalvą dedu plonais plonais sluoksniais, kad neišbėgtų iš kraštų. Kruopštumas ir kantrybė privalomi 4u.gif

QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 25, 20:37)
Ir dar jus man blondei paaiskinkit kaip ijungt 90s laikmati? g.gif nu lyg viska isbandziau doh.gif

lotuliukas.gif tai aš dar žiauresnė "blondė" buvau kai lempą gavau, juk parašiau kiniečiui, kad tas laikmatis neveikia. Man kinietis paaiškino gi kaip įsijungti...... bis.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 26, 11:27)

lotuliukas.gif tai aš dar žiauresnė "blondė" buvau kai lempą gavau, juk parašiau kiniečiui, kad tas laikmatis neveikia. Man kinietis paaiškino gi kaip įsijungti......  bis.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 26, 12:27)
lotuliukas.gif tai aš dar žiauresnė "blondė" buvau kai lempą gavau, juk parašiau kiniečiui, kad tas laikmatis neveikia. Man kinietis paaiškino gi kaip įsijungti......  bis.gif

As kelis kart su ta plevele dziovinau lotuliukas.gif gerai kad kazkas uzklause cia forume ar ja reikia nulupt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 26, 12:27)
ai, nekelsiu aš jums savo nagų su ta Stand Out. Vakar užplaukė, prisieksperimentavau, ant nagų prisidėjau visokių blizgučių. Gavosi ant nagų tokia makaliūzė, reikia kuo įmanoma greičiau nusiimti  blink.gif
pagūglinau, tai ji man tokia atrodo žymiai ryškesnė negu Tiki Tiki Laranga  g.gif 
kokią lempą užsisakėt?  ax.gif  Aš pamažu irgi vis pagalvoju apie LED. Ai, bet čia drambliuko svajonės  biggrin.gif

As ir bandziau lygint, manau gal apsistosiu ties IBD , nes pamenu pernai mergaite buvo atbegus su neoniniu HG-tai spalva nuo saules gerokai pablukusi, pasikeitusi buvo, gal skau su IBD to nebus ax.gif
Atsakyti
Uzsisakiau is Amazon foundatin ir laka gelisho, siandien gavau bet buteliukai ale seno pavyzdzio - cia normaliai viskas ???? ir lempa led jau gavau, bet dar neisbandziau...
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 26, 16:05)
Uzsisakiau is Amazon foundatin ir laka gelisho, siandien gavau bet buteliukai ale seno pavyzdzio - cia normaliai viskas ???? ir lempa led jau gavau, bet dar neisbandziau...

Nukirsti?
Is beautylando sakeis?
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 26, 16:07)
Nukirsti?
Is beautylando sakeis?

jo is beautyland, nu kamsteliai tokie matiniai, gruobleti ir virsui truputi kvadratiniai, o apacioj apvalus ... o ka?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 25, 21:59)
Na ka neteko man ilgai pasidziaugti perlamutriniais naguciais ( IBD Havaiian Ice) , po savaites galiukai smulkiai suskilinejo, bet niekas neatsiko, bet vaizdas nekoks, nesuprantu kodel taip g.gif

tad siandien persilakavau smile.gif isdydziai pristatau nuostabia Nude splava IBD Cashmere Blush smile.gif
user posted image

Pabūsiu varna ir paklausiu - o ji ne identiška HG Little Princess? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 26, 12:12)
pamenu pernai mergaite buvo atbegus su neoniniu HG-tai spalva nuo saules gerokai pablukusi, pasikeitusi buvo, gal skau su IBD to nebus ax.gif

gali būti, kad nuo saulės pablunka spalva. Man OPI paprastas ryškiai ružavos spalvos lakas Egipte taip nubluko, kad negalėjau patikėti ką ant savo nagų matau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2012 06 26, 15:05)
Uzsisakiau is Amazon foundatin ir laka gelisho, siandien gavau bet buteliukai ale seno pavyzdzio - cia normaliai viskas ????

kokio seno pavyzdžio? g.gif Kaip atrodo gal galit įmesti kokią nuorodą ax.gif
Atsakyti