Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 06 25, 19:24)
Lurta, del Dolomite tikrai nesigailesi, visur tinkanti labai grazi spalvyte smile.gif  Merginos tokiu groziu cia prikele... wub.gif raudona vasaros spalva, as irgi gavau siandien raudona ir HRH  IBD just gel polish is Amazono, HRH spalva visa issiliejus, sakes, kaip nusivyliau.. Parasiau dabar laiska prdavejui, ikeliau nuotraukas, kaip siuntinys atrodo, ziuresiu ka atsakys...

Nu turbūt kitu užėjimu ir pasiimsiu ax.gif man iš amazonės vienas lakiukas kai atėjo, tai ant buteliuko tas sidabriukas (buteliuko dažas, nežinau, kaip čia pasakyt doh.gif ) buvo atsilupęs, tai truputį pigiai atrodo, bet su laku viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 25, 20:57)
Oj kaip abydna, man irgi taip buvo  verysad.gif  bet is ebay pirkau, nusiunciau foto ir pinigus grazino. Patariu taip pat prasyt, kad pinigus grazintu ir tada is naujo norima spalva pirkti. Daznai pardavejas siulo is naujo issiusti, tai atsiranda rizika per 45 dienas nuo pirkimo negauti to antra karta issiusto buteliuko, o jeigu nebeateis -nebegalesi niekam pasiskusti.

Aciu uz patarima 4u.gif , man dar niekad taip nebuvo. Jei siulys is naujo spalva siust nesutiksiu, sakysiu geriau jau pinigus. Tarp kitko spalva man nelabai HRH, tokia melyna su violetiniu blizgiu, tokia jau labai violetine bendram vaizde, nemoku paaiskint, ikelsiu nuotraukyte is likucio ant tipsiuko, kai gausiu lemputes is kinieciu, nes mano lempoj perdege.
Atsakyti
Raudoni naguciai thumbup.gif thumbup.gif noriu doh.gif

Imeskit nuoroda ebay lempuciu,kazkas buo imetes anksciau kad pigiausiai ir tinka toms baltoms lempoms su laikmaciu 120s ax.gif
Va tokioms
user posted image

Ir dar jus man blondei paaiskinkit kaip ijungt 90s laikmati? g.gif nu lyg viska isbandziau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 25 birželio 2012 - 20:39
Na ka neteko man ilgai pasidziaugti perlamutriniais naguciais ( IBD Havaiian Ice) , po savaites galiukai smulkiai suskilinejo, bet niekas neatsiko, bet vaizdas nekoks, nesuprantu kodel taip g.gif

tad siandien persilakavau smile.gif isdydziai pristatau nuostabia Nude splava IBD Cashmere Blush smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 25, 21:59)
Na ka neteko man ilgai pasidziaugti perlamutriniais naguciais ( IBD Havaiian Ice) , po savaites galiukai smulkiai suskilinejo, bet niekas neatsiko, bet vaizdas nekoks, nesuprantu kodel taip g.gif

tad siandien persilakavau smile.gif isdydziai pristatau nuostabia Nude splava IBD Cashmere Blush smile.gif
user posted image

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 25, 20:37)
Raudoni naguciai thumbup.gif  thumbup.gif noriu doh.gif

Imeskit nuoroda ebay lempuciu,kazkas buo imetes anksciau kad pigiausiai ir tinka toms baltoms lempoms su laikmaciu 120s  ax.gif
Va tokioms
user posted image

Ir dar jus man blondei paaiskinkit kaip ijungt 90s laikmati? g.gif nu lyg viska isbandziau doh.gif

Juoda mygtuka virsuje paspaudi ant II ir kai ranka ikisi, spaudi raudona mygtuka, issijungs po 2 minuciu, pas mane bent jau 120S laikmatis.

Cherry, labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 25 birželio 2012 - 21:11

Keliais sluoksniais lakuota? Man toks atrodo gražiai žiūrėtųsi prancūzui g.gif
Atsakyti
Nude splava IBD Cashmere Blush smile.gif

labai grazi spalva, manau tinkama prancuzui butu thumbup.gif
o kiek cia sluoksniu dejai?
Atsakyti
Cia deti 3 sluoksniai, galiukai kiek persisviecia, prancuzui kuo puikiausiai tiktu 4u.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 25, 22:10)
Juoda mygtuka virsuje paspaudi ant II ir kai ranka ikisi, spaudi raudona mygtuka, issijungs po 2 minuciu, pas mane bent jau 120S laikmatis.

Cherry, labai  wub.gif

Jo 120s tai naudoju jau keli men lotuliukas.gif turbut sumaisiau kad dar 90s taimeris yra lotuliukas.gif

Grazi ta cashmiere blush2.gif ir sitos man reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 06 25, 22:11)
Keliais sluoksniais lakuota? Man toks atrodo gražiai žiūrėtųsi prancūzui g.gif

QUOTE(Kristalė* @ 2012 06 25, 22:11)
labai grazi spalva, manau tinkama prancuzui butu thumbup.gif
o kiek cia sluoksniu dejai?

mastom vienodai tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 06 25, 22:22)
mastom vienodai tongue.gif  tongue.gif

hihihi.gif