Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lisik @ 2012 06 25, 15:19)
o kam butu naudinga tokia anti-reklama? smile.gif manikiurininkem, kurios nedirba su geliu?  hihihi.gif

LED lempu pardavejams drinks_cheers.gif
Atsakyti
pirmas mano blynas t.y. pirmas savarankiskas ilgalaikis lakavimas .
galiu pasakyt pavargau biggrin.gif kazko labai sunkiai sekesi man nusiimti pries tai buvusi ilgalaiki laka, spalva nusieme , o blizgus sluoksnis liko -matyt foundation'as?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 25, 17:06)
pirmas mano blynas  t.y. pirmas savarankiskas ilgalaikis lakavimas .
galiu pasakyt pavargau  biggrin.gif  kazko labai sunkiai sekesi man nusiimti pries tai buvusi ilgalaiki laka, spalva nusieme , o blizgus sluoksnis liko -matyt foundation'as?
[url=http://www.

daili spalvyte thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmas blynas su "daile"

user posted image
Papildyta:
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 25, 17:06)

grazu...
man ir pastaruoju metu sunkiai nusiima lakas...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 25, 16:16)
Mano pirmas blynas su "daile"

kukli daile-grazu:)

o man nesigauna toliau nuo odeles lakuoti, paliekant tarpuka kaip pas Jus , reikia praktikuotis, daug praktikuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 25, 17:26)
kukli daile-grazu:)

o man nesigauna toliau nuo odeles lakuoti, paliekant tarpuka kaip pas Jus , reikia praktikuotis,  daug praktikuotis  biggrin.gif

o man nesigauna arciau odeliu lakuot smile.gif
Atsakyti
Labai grazus naguciai abeji raudoni!
Sau_lu_tes naguciai paaugo thumbup.gif
As taip noreciau, kad man sunkiai lakas nusiimtu lotuliukas.gif
mmazuliuke, aciu 4u.gif jauciu ir syster isbandyt reiks, jau kelias spalvas nusiziurejau doh.gif O nagai mano iki mesu vel nukirpti, nekenciu buti be nagu verysad.gif
Atsakyti
Visoms ikeliancioms nuotraukas
nepamirskite po nuotrauka parasyti kokia buvo lakuota firma ir spalvos pavadinimas, bus lengviau sisigaudyti ir nereikes klausineti kiekvienai kas cia per lakas ax.gif
Ir albumelyje bus vertingesne info smile.gif ,
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 06 25, 17:56)
Labai grazus naguciai abeji raudoni!
Sau_lu_tes naguciai paaugo  thumbup.gif
As taip noreciau, kad man sunkiai lakas nusiimtu  lotuliukas.gif 
mmazuliuke, aciu  4u.gif jauciu ir syster isbandyt reiks, jau kelias spalvas nusiziurejau  doh.gif O nagai mano iki mesu vel nukirpti, nekenciu buti be nagu  verysad.gif

na taip, truputi paauginau blush2.gif bet ant vieno nago vis tiek dar netilpo lipdukas, tai matysiu kaip laikysis sis lakavimas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif oi, prikėlėt Jūs čia grožių thumbup.gif gražu man tos tamsios spalvytės, ale kaip man jos ant nagų "sugultų" - nežinau... g.gif noriu, ale nedristų nusipirkti tokių spalvyčių... doh.gif bet sąrašiuke įsitraukus pirmu numeriu IBD dolomite biggrin.gif
Atsakyti
Lurta, del Dolomite tikrai nesigailesi, visur tinkanti labai grazi spalvyte smile.gif Merginos tokiu groziu cia prikele... wub.gif raudona vasaros spalva, as irgi gavau siandien raudona ir HRH IBD just gel polish is Amazono, HRH spalva visa issiliejus, sakes, kaip nusivyliau.. Parasiau dabar laiska prdavejui, ikeliau nuotraukas, kaip siuntinys atrodo, ziuresiu ka atsakys...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 25, 19:24)
Lurta, del Dolomite tikrai nesigailesi, visur tinkanti labai grazi spalvyte smile.gif  Merginos tokiu groziu cia prikele... wub.gif raudona vasaros spalva, as irgi gavau siandien raudona ir HRH  IBD just gel polish is Amazono, HRH spalva visa issiliejus, sakes, kaip nusivyliau.. Parasiau dabar laiska prdavejui, ikeliau nuotraukas, kaip siuntinys atrodo, ziuresiu ka atsakys...

Oj kaip abydna, man irgi taip buvo verysad.gif bet is ebay pirkau, nusiunciau foto ir pinigus grazino. Patariu taip pat prasyt, kad pinigus grazintu ir tada is naujo norima spalva pirkti. Daznai pardavejas siulo is naujo issiusti, tai atsiranda rizika per 45 dienas nuo pirkimo negauti to antra karta issiusto buteliuko, o jeigu nebeateis -nebegalesi niekam pasiskusti.
Atsakyti