Sveikos dar karteli, norejau pasiklausti kaip Ez Flow TruGel spalva Marshmallow ar tinka prancuzui? Ir kokia spalvyte tiktu pagrindui, kad butu kaip maskuojama rozine gal Ez Flow TruGel Tutu ?
O gal isvis kitos firmos yra geresni? Gal galite patarti ?
Aciu !
QUOTE(Jekaterina00 @ 2012 06 15, 22:21)
Sveikos dar karteli, norejau pasiklausti kaip Ez Flow TruGel spalva Marshmallow ar tinka prancuzui? Ir kokia spalvyte tiktu pagrindui, kad butu kaip maskuojama rozine gal Ez Flow TruGel Tutu ?
Aciu !
Aciu !
mane taip pat domina kokias jus spalvas naudojat prancuziskam pagrindui?
beja, koki atsiliepimai apie OPI gelinius lakus?
manieji
QUOTE(iindrutea @ 2012 06 15, 23:13)
beja, koki atsiliepimai apie OPI gelinius lakus?
kolkas tik geri Tik anas ma sunkokai nusiima kazko kartais.
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2012 06 15, 23:28)
realiai turbut idmiau atrodo, nes fotkeje man siti visi shakar makar nesuprantami Nesimato ar zeri ar blizga ar cia tik emalines spalvytes maisei?
siandien gavau baze, topa ir bonda laukiu likusiu priemoniu , greiciau lempa atkeliautu , o tai jau knieti paciai pasidaryti
Kristale, grazus manikiuras , kaip as vadinu ''nuaugs ir nesimatys''. Drauge gelinius prisiaugina irgi galiukus paplaukusius daro, o arciau nago saknies- kuo neutraliau.
Sveikos.Aš irgi pati lakuojuos jau kuris laikas.Naudoju Harmony Gelish lakus, esu labai patenkinta jų kokybe.Nežinau ar galima šioje temoje , bet turiu dvi Harmony Gelish spalvas, kurios man netinka.Gal kam reikia?
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 16, 11:29)
kolkas tik geri Tik anas ma sunkokai nusiima kazko kartais.
[
[
nes kazkodel labai knieti pabandyti, o ka pasirinktum CND ar OPI?
QUOTE(iindrutea @ 2012 06 16, 18:32)
nes kazkodel labai knieti pabandyti, o ka pasirinktum CND ar OPI?
jau praejo noras man to OPI, pasiskaitinejau uzsienietiskuose forumuose, eina sau kiek baisybiu prirasyta o as jau taip tikejausi, kad jis kazkoks ypatingas
zodziu labai jis kieteja, ne viena skundesi kai atsisuka buteliuka ir istraukia kieta sepeteli labai traukiasi, nuo krasteliu, odeliu.... ir sunkiai nusiimineja, ziauriai suvaro nagus... ir forumuose opi lygina su shelaku, tai visos teikia pirmenybe vis del to CND...
pati atsakiau i savo klausima, bet gal kazkam pagelbes si info