freza80 Superine palete
Sakykit o kios sios spalvos apibrauktos?
Aciu
Domina 5 is kaires ta nude
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 24, 11:37)
Va cia tai bent Apsiseilejau ir as,ech....
CND ta ruzava kur jolkuce turi???? as jos labai noriu bet stabdys dar esu
CND ta ruzava kur jolkuce turi???? as jos labai noriu bet stabdys dar esu
Taip, ta ryškesnė rožinė - Rose Bud
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 06 24, 16:42)
grazios spalvos, man labai idomu tu permatomu blizguciu pavadinimai.
Iš kairės - HG yzzy wizzy, HG Vegas Night, tas smėlinis blizgutis - HG Desert sand, rožinis blizgutis - HG June bride
Papildyta:
QUOTE(vilze @ 2012 06 24, 18:53)
kokia butu 20 spalva is kaires?
Jei teisingai suskaičiavau ( ta tamsesnė ) - HG My forbidden love
Papildyta:
QUOTE(klau @ 2012 06 24, 22:33)
Apibrauktoji - HG Desert Sand , tada HG My forbidden love ir paskutinioji - HG Sweet Chocolate
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 24, 23:02)
Domina 5 is kaires ta nude
HG Need a Tan
Na, atrodo į visus klausimus atsakiau
Turiu klausimą: pastaruoju metu mano kai kurie nagai paaugę vos kelis mm ima staigiai lenktis į apačią, o smiliai bet kaip susiraito. Gal kas gali iš praktikos pasakyti, ar gelinis lakavimas pašalintų šią bėdą ar visgi vienintelė išeitis nagų priauginimas?
Gal kas žino, kodėl mano prancūzišku manikiūru nulakuoti nagų galiukai pradėjo ruduot/juoduot? Gelinis lakavimas padarytas prieš 1,5sav.
QUOTE(l'eau @ 2012 06 25, 08:51)
skaičiau šį straipsnį. Niu ir... toliau ramia širdimi lakuosiuos
Dabar į temą. Įsigijau Harmony gelish "Stand out". Kokia graži spalva, vėliau padarysiu foto. Saulės šviesoje ji tokia bordavai raudona, kai nėra tiesioginės šviesos, tai ji tamsesnė. Taip labai elegantiškai atrodo.
P.S. vakar paskaičiau Jolkuces skelbimuką, kad ieško Tiki tiki Larangos... Oi negaliu, kaip juokas suėmė O ką pavasarį kalbėjo? Oi, ne... ne ne.... Jokių ryškalų... O ką aš sakiau, kad saulė pašvies ir pakaitins, visos trauksit ryškalus. Jaučiuos beveik kaip pranašė Vanga...
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 25, 12:35)
skaičiau šį straipsnį. Niu ir... toliau ramia širdimi lakuosiuos
P.S. vakar paskaičiau Jolkuces skelbimuką, kad ieško Tiki tiki Larangos... Oi negaliu, kaip juokas suėmė O ką pavasarį kalbėjo? Oi, ne... ne ne.... Jokių ryškalų... O ką aš sakiau, kad saulė pašvies ir pakaitins, visos trauksit ryškalus. Jaučiuos beveik kaip pranašė Vanga...
* As skeptiskai ziuriu i tokius straipsnius, gyvenime valgom didesni bruda, kvepuojam irgi ne rojaus sodais taip kad....lakuosiuos ramiai ir as toliau
* Tai va va , per klaida parsisiunciau riozine kislotna-tai net susizvengiau atsukus buteliuka, o dieve galvoju kur as ji kishiu O dieds sako durna tu parduot iskarto, palaikyk, pamatysi kaip vasara eis..nu i ka jus manot ant bangos tiek vienas tiek su blizgiu tiek prancuzas kislotnas, o akropolyje kai pamaciau madas:tashes, batus , drabuzius kislotnus-tai va ir paskatino ant tos morkavos dar
Papildyta:
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 25, 11:06)
Gal kas žino, kodėl mano prancūzišku manikiūru nulakuoti nagų galiukai pradėjo ruduot/juoduot? Gelinis lakavimas padarytas prieš 1,5sav.
Na deja deja, bet kartais tai pasitaiko, tiek nuo buities darbu, ar kokiu kitu isoriniu faktoriu, kas dirbama, kas lieciama..turi vat prancuzas kaikada tokia beda-sugert i save murzinus pigmentus..nuo kokiu uogu, ar bulviu lupimo ir t.t
QUOTE(l'eau @ 2012 06 25, 09:51)
Ir as persaiciau....tikrai LED lempu ir kremu apsauganciu ale reklama
Bet kiekvieno teise rinktis
QUOTE(Ciuple @ 2012 06 25, 11:03)
Sveikos,
merginos, patarkite kur viską susipirkti (neturiu nieko)? Noriu lakų ir visų tų kitų reikalų iš Harmony.
Jūs šios srities profesionalės ir geriausių sprendimų ekspertės
Iš anksto dėkoju
merginos, patarkite kur viską susipirkti (neturiu nieko)? Noriu lakų ir visų tų kitų reikalų iš Harmony.
Jūs šios srities profesionalės ir geriausių sprendimų ekspertės
Iš anksto dėkoju
Daugelis siunciasi...geriausia skaityti senas temas,daug info rasit,merginos nebesikartoja cia
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 25, 11:06)
Daugeliui taip pasitaiko apkalbeta tema reaguoti gali su pinigais,chemija ir t.t.viskas priklauso ka darote ir kaip
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 25, 12:35)
Turiu as viena ryskala bet ne kart nieks nebande dar ir pati nedristu nzn ar isdrisiu,bet laikau dar
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 25, 11:44)
nu i ka jus manot ant bangos tiek vienas tiek su blizgiu tiek prancuzas kislotnas, o akropolyje kai pamaciau madas:tashes, batus , drabuzius kislotnus-tai va ir paskatino ant tos morkavos dar
berods kažkurioj nagų lako temoj (o gal ir šitoj... ) kai pasakiau, kad bus ryškus neonas madingas šią vasarą (nes šią vasarą visos nagų lako kolekcijos ryškalai), tai mane taip užmėtė pomidorais... Bet dabar, turbūt, jau tos mėtytojos ir pačios tais ryškalais lakuojasi
Graži ta Tiki Tiki Laranga. Ai, man užteks IBD tos morkavos Mango...
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 25, 11:50)
Turiu as viena ryskala bet ne kart nieks nebande dar ir pati nedristu nzn ar isdrisiu,bet laikau dar
sakiau mainomės. nenorėjai.....
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 25, 12:52)
berods kažkurioj nagų lako temoj (o gal ir šitoj... ) kai pasakiau, kad bus ryškus neonas madingas šią vasarą (nes šią vasarą visos nagų lako kolekcijos ryškalai), tai mane taip užmėtė pomidorais... Bet dabar, turbūt, jau tos mėtytojos ir pačios tais ryškalais lakuojasi
Papildyta:
Papildyta:
Buc jauciu i as mecius pomidorus, bet daba kai pati isitikinau savo akimis-bisk zagtelejau, kad gryzta mano salotine jaunyste Tiesa idomu kuo galima pakeisti ta tiki tiki, gal koki pigesni varianta kas matet? Nes IBD neturi tokios kiek ziuriu O gal ta "infinitely curious" butu neonine Akurat, alia noris da pigiau kazko