Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

freza80 Superine palete thumbup.gif
Sakykit o kios sios spalvos apibrauktos?
user posted image
Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Domina 5 is kaires ta nude 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 24, 11:37)
Va cia tai bent wub.gif  wub.gif  wub.gif Apsiseilejau ir as,ech.... blush2.gif  ax.gif  blush2.gif
CND ta ruzava kur jolkuce turi???? g.gif as jos labai noriu bet stabdys dar esu lotuliukas.gif

Taip, ta ryškesnė rožinė - Rose Bud 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Emsija @ 2012 06 24, 16:42)
thumbup.gif grazios spalvos, man labai idomu tu permatomu blizguciu pavadinimai.

Iš kairės - HG yzzy wizzy, HG Vegas Night, tas smėlinis blizgutis - HG Desert sand, rožinis blizgutis - HG June bride 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilze @ 2012 06 24, 18:53)
kokia butu 20 spalva is kaires?

Jei teisingai suskaičiavau ( ta tamsesnė ) - HG My forbidden love 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klau @ 2012 06 24, 22:33)
freza80  Superine palete thumbup.gif
Sakykit o kios sios spalvos apibrauktos?
user posted image
Aciu bigsmile.gif

Apibrauktoji - HG Desert Sand , tada HG My forbidden love ir paskutinioji - HG Sweet Chocolate 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 24, 23:02)
Domina 5 is kaires ta nude 4u.gif

HG Need a Tan 4u.gif

Na, atrodo į visus klausimus atsakiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freza80: 24 birželio 2012 - 22:24
http://projektai.del...a.d?id=58978699
Atsakyti
Turiu klausimą: pastaruoju metu mano kai kurie nagai paaugę vos kelis mm ima staigiai lenktis į apačią, o smiliai bet kaip susiraito. Gal kas gali iš praktikos pasakyti, ar gelinis lakavimas pašalintų šią bėdą ar visgi vienintelė išeitis nagų priauginimas?
Atsakyti
Sveikos,
merginos, patarkite kur viską susipirkti (neturiu nieko)? Noriu lakų ir visų tų kitų reikalų iš Harmony.
Jūs šios srities profesionalės ir geriausių sprendimų ekspertės 4u.gif
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 25 birželio 2012 - 10:04
Gal kas žino, kodėl mano prancūzišku manikiūru nulakuoti nagų galiukai pradėjo ruduot/juoduot? verysad.gif Gelinis lakavimas padarytas prieš 1,5sav.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 06 25, 08:51)

smile.gif skaičiau šį straipsnį. Niu ir... toliau ramia širdimi lakuosiuos 4u.gif

Dabar į temą. Įsigijau Harmony gelish "Stand out". Kokia graži spalva, vėliau padarysiu foto. Saulės šviesoje ji tokia bordavai raudona, kai nėra tiesioginės šviesos, tai ji tamsesnė. Taip labai elegantiškai atrodo.

P.S. vakar paskaičiau Jolkuces skelbimuką, kad ieško Tiki tiki Larangos... Oi negaliu, kaip juokas suėmė lotuliukas.gif O ką pavasarį kalbėjo? Oi, ne... ne ne.... Jokių ryškalų... O ką aš sakiau, kad saulė pašvies ir pakaitins, visos trauksit ryškalus. Jaučiuos beveik kaip pranašė Vanga... nail.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 25, 12:35)
smile.gif  skaičiau šį straipsnį. Niu ir...  toliau ramia širdimi lakuosiuos  4u.gif

P.S. vakar paskaičiau Jolkuces skelbimuką, kad ieško Tiki tiki Larangos... Oi negaliu, kaip juokas suėmė  lotuliukas.gif  O ką pavasarį kalbėjo? Oi, ne... ne ne.... Jokių ryškalų... O ką aš sakiau, kad saulė pašvies ir pakaitins, visos trauksit ryškalus. Jaučiuos beveik kaip pranašė Vanga...  nail.gif

* drinks_cheers.gif As skeptiskai ziuriu i tokius straipsnius, gyvenime valgom didesni bruda, kvepuojam irgi ne rojaus sodais taip kad....lakuosiuos ramiai ir as toliau biggrin.gif
* Tai va va , per klaida parsisiunciau riozine kislotna-tai net susizvengiau atsukus buteliuka, o dieve galvoju kur as ji kishiu doh.gif lotuliukas.gif O dieds sako durna tu parduot iskarto, palaikyk, pamatysi kaip vasara eis..nu i ka jus manot blink.gif ant bangos tiek vienas tiek su blizgiu tiek prancuzas kislotnas, o akropolyje kai pamaciau madas:tashes, batus , drabuzius kislotnus-tai va ir paskatino ant tos morkavos dar bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 25, 11:06)
Gal kas žino, kodėl mano prancūzišku manikiūru nulakuoti nagų galiukai pradėjo ruduot/juoduot?  verysad.gif Gelinis lakavimas padarytas prieš 1,5sav.

Na deja deja, bet kartais tai pasitaiko, tiek nuo buities darbu, ar kokiu kitu isoriniu faktoriu, kas dirbama, kas lieciama..turi vat prancuzas kaikada tokia beda-sugert i save murzinus pigmentus..nuo kokiu uogu, ar bulviu lupimo ir t.t
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2012 06 25, 09:51)

Ir as persaiciau....tikrai LED lempu ir kremu apsauganciu ale reklama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet kiekvieno teise rinktis sokiai.gif

QUOTE(Ciuple @ 2012 06 25, 11:03)
Sveikos,
merginos, patarkite kur viską susipirkti (neturiu nieko)? Noriu lakų ir visų tų kitų reikalų iš Harmony.
Jūs šios srities profesionalės ir geriausių sprendimų ekspertės  4u.gif
Iš anksto dėkoju  4u.gif

Daugelis siunciasi...geriausia skaityti senas temas,daug info rasit,merginos nebesikartoja cia mirksiukas.gif

QUOTE(Blykstė @ 2012 06 25, 11:06)
Gal kas žino, kodėl mano prancūzišku manikiūru nulakuoti nagų galiukai pradėjo ruduot/juoduot?  verysad.gif Gelinis lakavimas padarytas prieš 1,5sav.

Daugeliui taip pasitaiko smile.gif apkalbeta tema cool.gif reaguoti gali su pinigais,chemija ir t.t.viskas priklauso ka darote ir kaip smile.gif

QUOTE(-Alice- @ 2012 06 25, 12:35)
P.S. vakar paskaičiau Jolkuces skelbimuką, kad ieško Tiki tiki Larangos... Oi negaliu, kaip juokas suėmė  lotuliukas.gif  O ką pavasarį kalbėjo? Oi, ne... ne ne.... Jokių ryškalų... O ką aš sakiau, kad saulė pašvies ir pakaitins, visos trauksit ryškalus. Jaučiuos beveik kaip pranašė Vanga...  nail.gif

Turiu as viena ryskala bet ne kart nieks nebande dar ir pati nedristu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nzn ar isdrisiu,bet laikau dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 25, 11:44)
nu i ka jus manot blink.gif  ant bangos tiek vienas tiek su blizgiu tiek prancuzas kislotnas, o akropolyje kai pamaciau madas:tashes, batus , drabuzius kislotnus-tai va ir paskatino ant tos morkavos dar bigsmile.gif  biggrin.gif

biggrin.gif berods kažkurioj nagų lako temoj (o gal ir šitoj... g.gif ) kai pasakiau, kad bus ryškus neonas madingas šią vasarą (nes šią vasarą visos nagų lako kolekcijos ryškalai), tai mane taip užmėtė pomidorais... Bet dabar, turbūt, jau tos mėtytojos ir pačios tais ryškalais lakuojasi lotuliukas.gif

Graži ta Tiki Tiki Laranga. Ai, man užteks IBD tos morkavos Mango... irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 25, 11:50)
Turiu as viena ryskala bet ne kart nieks nebande dar ir pati nedristu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nzn ar isdrisiu,bet laikau dar lotuliukas.gif

sakiau mainomės. nenorėjai..... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 25, 12:52)
biggrin.gif berods kažkurioj nagų lako temoj (o gal ir šitoj...  g.gif ) kai pasakiau, kad bus ryškus neonas madingas šią vasarą (nes šią vasarą visos nagų lako kolekcijos ryškalai), tai mane taip užmėtė pomidorais... Bet dabar, turbūt, jau tos mėtytojos ir pačios tais ryškalais lakuojasi  lotuliukas.gif

Graži ta Tiki Tiki Laranga. Ai, man užteks IBD tos morkavos Mango...  irnesakyk.gif
Papildyta:
sakiau mainomės. nenorėjai.....  tongue.gif

Buc jauciu i as mecius pomidorus, bet daba kai pati isitikinau savo akimis-bisk zagtelejau, kad gryzta mano salotine jaunyste lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiesa idomu kuo galima pakeisti ta tiki tiki, gal koki pigesni varianta kas matet? unsure.gif Nes IBD neturi tokios kiek ziuriu g.gif O gal ta "infinitely curious" butu neonine bigsmile.gif Akurat, alia noris da pigiau kazko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 25 birželio 2012 - 12:15