Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Tiesiog nagu padengimui, stiprinimui, principu kaip ir "bio"gelis.Arba va kai nenori spalvoto lakavimo,o nori tiesiog skaidraus padengimo tirpinamu lanksciu geliuku, o ne tuo priauginamu nagu kietuoju.
[/quote]
http://www.ebay.com/...=item3f13c26f98
o juo galima padengti naturalu naga pries lakuojant ilgalaiki laka,jei naturalus nagas silpnas ir ilgalaikis nesilaiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sylvia: 22 birželio 2012 - 13:41
Gavau slate ir dar viena tamsiai melyna is pigesniu blush2.gif eisiu tuoj isbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 22, 15:15)
Gavau slate ir dar viena tamsiai melyna is pigesniu blush2.gif eisiu tuoj isbandyt smile.gif

Nu pasakysiu savo nuomone tas pigesnis (syster) daug geriau pasidengia nei IBD ar Harmony blush2.gif uzteko vieno sluoksnio,nors uzdejau ir antra paletej,gera pigentacia labai thumbup.gif kvapas,palyginau su IBD tai lygiai toks pat.Tik neaisku kaip laikys ir ar nagui poveikis bus toks pats kaip su brangesniais geliais. smile.gif
Abi spalvytes labai patiko wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 22 birželio 2012 - 16:01
QUOTE(sylvia @ 2012 06 22, 14:40)
Tiesiog nagu padengimui, stiprinimui, principu kaip ir "bio"gelis.Arba va kai nenori spalvoto lakavimo,o nori tiesiog skaidraus padengimo tirpinamu lanksciu geliuku, o ne tuo priauginamu nagu kietuoju.

http://www.ebay.com/...=item3f13c26f98
o juo galima padengti naturalu naga  pries lakuojant ilgalaiki laka,jei naturalus nagas silpnas  ir ilgalaikis  nesilaiko?

Galima 4u.gif Kartais pasiteisina, o kartais jei nagai labai silpni ir nepadeda toks variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 22 birželio 2012 - 16:30
Sveikos. Varvinu seiles į savo nulakuotus geliu nagučius, norėčiau ir pati viską susipirkus nusilakuoti ax.gif Sakykit ar pagal pirmam puslapyje pateiktą lakavimo eigos aprašymą HARMONY Foundation Base Gel Gelio gruntas yra tas pats kas Foundation Gel? Jei aš užsisakyčiau šį rinkinuką, tai pradžiai man dar reiktų lempos, dildės ir to valikio? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blykstė: 22 birželio 2012 - 18:04
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 22, 19:03)
Sveikos. Varvinu seiles į savo nulakuotus geliu nagučius, norėčiau ir pati viską susipirkus nusilakuoti ax.gif  Sakykit ar pagal pirmam puslapyje pateiktą lakavimo eigos aprašymą HARMONY Foundation Base Gel Gelio gruntas yra tas pats kas Foundation Gel? Jei aš užsisakyčiau šį rinkinuką, tai pradžiai man dar reiktų lempos, dildės ir to valikio? blush2.gif

Dar reikia HARMONY Gelish Cleanser Valomasis gelio nagų skystis ir Soak off gelio nuemejo ( to ruzavo ) . As juos pirkau kartu rinkinuke smile.gif dar man prireike apelsinmedzio lazdeliu su kuriomes nuimineju geli 4u.gif
Atsakyti
Vietoj valomo gelio naudoju kutosepta thumbup.gif o nuemeja is pradziu acetonu emiau,paskui pirkau specialu smile.gif
Atsakyti
laba, as nusipirkau prancuzui toki
user posted image
toks skaidrus rausvas lakiukas ...matinis...idealu! belieka tik ant ko nors nulakuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 06 22, 22:24)
laba, as nusipirkau prancuzui toki
user posted image
toks skaidrus rausvas lakiukas ...matinis...idealu! belieka tik ant ko nors nulakuoti  wub.gif

o mums belieka laukt nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif aš su klausimuku... ax.gif kokia spalva galėtų būti china glaze ruby pumps atitikmuo iš gelinių lakų? HG if tomorrow never comes truputi panaši, bet ir šviesesnė man atrodo, ir blizgio mažiau. Gal good gossip? Ar čia kažkurias maišyt reikėtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 06 23, 11:03)
Sveikos  smile.gif aš su klausimuku...  ax.gif kokia spalva galėtų būti china glaze ruby pumps atitikmuo iš gelinių lakų? HG if tomorrow never comes truputi panaši, bet ir šviesesnė man atrodo, ir blizgio mažiau. Gal good gossip? Ar čia kažkurias maišyt reikėtų? g.gif

gal IBD Cosmic Red ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 06 23, 12:03)
Sveikos  smile.gif aš su klausimuku...  ax.gif kokia spalva galėtų būti china glaze ruby pumps atitikmuo iš gelinių lakų? HG if tomorrow never comes truputi panaši, bet ir šviesesnė man atrodo, ir blizgio mažiau. Gal good gossip? Ar čia kažkurias maišyt reikėtų? g.gif

na, man atrodo, kad Good Gossip labai netgi panasi, sprendziant is nuotrauku, rastu internete..... Gauti greit tureciau IBD just gel cormic red, man irgi atrodo kazkiek panasumo turi, parasysiu tiksliau, kai pamatysiu realiai.user posted image

nuotrauka good gossip is interneto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 23 birželio 2012 - 11:19