Tiesiog nagu padengimui, stiprinimui, principu kaip ir "bio"gelis.Arba va kai nenori spalvoto lakavimo,o nori tiesiog skaidraus padengimo tirpinamu lanksciu geliuku, o ne tuo priauginamu nagu kietuoju.
[/quote]
http://www.ebay.com/...=item3f13c26f98
o juo galima padengti naturalu naga pries lakuojant ilgalaiki laka,jei naturalus nagas silpnas ir ilgalaikis nesilaiko?
Gavau slate ir dar viena tamsiai melyna is pigesniu eisiu tuoj isbandyt
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 22, 15:15)
Gavau slate ir dar viena tamsiai melyna is pigesniu eisiu tuoj isbandyt
Nu pasakysiu savo nuomone tas pigesnis (syster) daug geriau pasidengia nei IBD ar Harmony uzteko vieno sluoksnio,nors uzdejau ir antra paletej,gera pigentacia labai kvapas,palyginau su IBD tai lygiai toks pat.Tik neaisku kaip laikys ir ar nagui poveikis bus toks pats kaip su brangesniais geliais.
Abi spalvytes labai patiko
QUOTE(sylvia @ 2012 06 22, 14:40)
Tiesiog nagu padengimui, stiprinimui, principu kaip ir "bio"gelis.Arba va kai nenori spalvoto lakavimo,o nori tiesiog skaidraus padengimo tirpinamu lanksciu geliuku, o ne tuo priauginamu nagu kietuoju.
o juo galima padengti naturalu naga pries lakuojant ilgalaiki laka,jei naturalus nagas silpnas ir ilgalaikis nesilaiko?
Galima Kartais pasiteisina, o kartais jei nagai labai silpni ir nepadeda toks variantas.
Sveikos. Varvinu seiles į savo nulakuotus geliu nagučius, norėčiau ir pati viską susipirkus nusilakuoti Sakykit ar pagal pirmam puslapyje pateiktą lakavimo eigos aprašymą HARMONY Foundation Base Gel Gelio gruntas yra tas pats kas Foundation Gel? Jei aš užsisakyčiau šį rinkinuką, tai pradžiai man dar reiktų lempos, dildės ir to valikio?
QUOTE(Blykstė @ 2012 06 22, 19:03)
Sveikos. Varvinu seiles į savo nulakuotus geliu nagučius, norėčiau ir pati viską susipirkus nusilakuoti Sakykit ar pagal pirmam puslapyje pateiktą lakavimo eigos aprašymą HARMONY Foundation Base Gel Gelio gruntas yra tas pats kas Foundation Gel? Jei aš užsisakyčiau šį rinkinuką, tai pradžiai man dar reiktų lempos, dildės ir to valikio?
Dar reikia HARMONY Gelish Cleanser Valomasis gelio nagų skystis ir Soak off gelio nuemejo ( to ruzavo ) . As juos pirkau kartu rinkinuke dar man prireike apelsinmedzio lazdeliu su kuriomes nuimineju geli
Vietoj valomo gelio naudoju kutosepta o nuemeja is pradziu acetonu emiau,paskui pirkau specialu
laba, as nusipirkau prancuzui toki
toks skaidrus rausvas lakiukas ...matinis...idealu! belieka tik ant ko nors nulakuoti
toks skaidrus rausvas lakiukas ...matinis...idealu! belieka tik ant ko nors nulakuoti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 06 22, 22:24)
laba, as nusipirkau prancuzui toki
o mums belieka laukt nuotraukytes
Sveikos aš su klausimuku... kokia spalva galėtų būti china glaze ruby pumps atitikmuo iš gelinių lakų? HG if tomorrow never comes truputi panaši, bet ir šviesesnė man atrodo, ir blizgio mažiau. Gal good gossip? Ar čia kažkurias maišyt reikėtų?
QUOTE(Lurta @ 2012 06 23, 11:03)
Sveikos aš su klausimuku... kokia spalva galėtų būti china glaze ruby pumps atitikmuo iš gelinių lakų? HG if tomorrow never comes truputi panaši, bet ir šviesesnė man atrodo, ir blizgio mažiau. Gal good gossip? Ar čia kažkurias maišyt reikėtų?
gal IBD Cosmic Red ?
QUOTE(Lurta @ 2012 06 23, 12:03)
na, man atrodo, kad Good Gossip labai netgi panasi, sprendziant is nuotrauku, rastu internete..... Gauti greit tureciau IBD just gel cormic red, man irgi atrodo kazkiek panasumo turi, parasysiu tiksliau, kai pamatysiu realiai.
nuotrauka good gossip is interneto.