Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

ar Ibd Just Gel Polish "Whipped Cream'' yra tinkamas prancuzisko galiukam t.y. jis yra baltas ?
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 20, 22:47)
dabar kaip tik ji ant mano nagu biggrin.gif ir visai nieko  biggrin.gif

cia as tokia..."nesveika"... nesakau kad kitiems negrazu, tik man
pvz las vegas pas mane kaip nupirkta pries metus ir lakuota tik pora kartu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 20, 22:29)
ar Ibd Just Gel Polish "Whipped Cream'' yra tinkamas prancuzisko galiukam t.y. jis yra baltas ?

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 06 20, 21:41)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos,

turiu klausima, bet nezinau, kaip cia sudelioti,ko as noriu.
Zodziu, man priauginti nagai (porcelianas) ir noriu as ant ju ilgalaikio lakavimo, bet mano manikiuriste turi tik 3 spalvas. Planuoju jos prasyt, kad visai nelakuotu, o paliktu tik lakavimui paruostus nagus, kitur nusilakuosiu. Priaugintu nagu paskutinis zingsnis - stiklas, o ar norint lakuoti ilgalaikiu dedamas stiklas ar ne? ax.gif
Atsakyti
Kazkokia dar naujiena iseina bigsmile.gif Blizgalai lyg ir biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 06 21, 08:46)
Kazkokia dar  naujiena iseina bigsmile.gif Blizgalai lyg ir biggrin.gif
user posted image

aha maciau, bet niekur ju nera pirkt, turiu omeny ebay ir amazon, nei palakuotu ant tipsiuku niekur neradau pavyzdziu, gal cia tik special for Australia biggrin.gif
Atsakyti
Ir as atbegau su ta naujiena bet ziuriu nebe naujiena jau cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei ten blizgalai tai idomus tokie thumbup.gif
Atsakyti
kokia IDB spalva atitinka HG passion ? gal starburst ?
Atsakyti
ir kokia IBD atitinka HG little princess? reikia tokios kuri tiktu prancuziskam smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 21 birželio 2012 - 11:35
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 21, 12:30)
ir kokia IBD atitinka HG little princess? reikia tokios kuri tiktu prancuziskam smile.gif
4u.gif

Prancuzui gali tikti, sashel pink, cashmere blush, sea pearl, bet jos neatitinka little princess, nes nera tokios itin skaidrios, bet darau prancuza ir visai nieko gaunasi su visomis. As irgi ieskau idealios spalvos prancuzui, kad ruzava svelniai butu ir skaidri, panasu IBD tokios neturi.
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 06 21, 11:45)
kokia IDB spalva atitinka HG passion ? gal starburst ?

neatitinka smile.gif Sarburst yra neonine rozine, tokia kur akis drasko:D
Atsakyti