Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Bet amazon IBD geliai pigiau nei EzFlow g.gif tik aisku ten jau spalvu nebelabai ka gero pasirinkt yra lotuliukas.gif
Atsakyti

Pasiskaicius atsiliepimus ( ACIU smile.gif ) uzsiskiau IBD Just Gel Fireworks 4u.gif

Siunciant man juos is USA amazones, kaina pasakiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 20, 18:09)
Bet amazon IBD geliai pigiau nei EzFlow g.gif tik aisku ten jau spalvu nebelabai ka gero pasirinkt yra lotuliukas.gif

taip, ten super kaina, tik nebera jau spalvu ka imt, ka norejau, ta jau parsisiunciau arba siunciuosi ax.gif laukiu gal atsiras jungle faver ir serendipity, bet vis kaip ner taip ner...
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 20, 17:55)
As HArmony gelish, priekaistu nulis smile.gif

As manikiuro nedarau, an nereikia . As odeliu nekarpau , as jas masazuoju su spec kremuku pries miega smile.gif . Kiekviena karta tik siek tiek padildinu nagus pries gelio dejima . Tai uzima kazkur 30 min . Bet cia be nuemimo, o jei su dar 30 min  4u.gif

Nieko sau, pamacius tavo nuotrauka, kur spalvyte demonstravai, atrodo toks idealus manikiuras, lyg odeles butu apkarpytos. Koki kremuka tepi specialu? Norec ir as nebekarpyt odeliu ir taip atrodyt bigsmile.gif
Atsakyti
Sally Hansen cuticle massage cream 4u.gif

Tikrai ji kartosiu thumbup.gif Kiekviena vakara , arba kai traukiniu vaziuoju imasazuoju i odeles ir su nagu pastumiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 20, 18:45)
Sally Hansen cuticle massage cream  4u.gif

Tikrai ji kartosiu thumbup.gif  Kiekviena vakara , arba kai traukiniu vaziuoju imasazuoju i odeles ir su nagu pastumiu 4u.gif

uzsisakysiu per ebay, aciu 4u.gif cia tas su abrikosu aliejum?
Atsakyti
O tas kremukas mazina augima ar suminkstina tik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 06 20, 18:52)
O tas kremukas mazina augima ar suminkstina tik? g.gif

Del augimo nezinau, bet minkstina nerealiai. Su nagu kai pastumiu tai net nusiema tokia kaip plevele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 20, 13:17)
Apie kokį būtent laką kabate? g.gif
Kiek Jums laiko šis lakas? Ir kokią bazę ir topą naudojate? Kaip suprantu lakas gali būti bet koks, bet bazė ir topas vienos firmos? Tikriausiai nuo šių dviejų priemonių daugiausiai priklauso ar nusilups ar ne lakas. Ar aš klystu?
Kokius pigius būtent naudojate?  4u.gif

Renkuosi bazę ir topą, bet nežinau kokie geriausi... Gal galėtume pasakyti, kas kokius naudojat? 4u.gif

teisingai merginos sako-baze ir topas labaisvarbu ir geru firmu,bet kekviena renkames individualiai mirksiukas.gif lakai pas mane gelpolish,syster,coco ir dar vienas kinu bet dabar pavadinimo nepamenu smile.gif noriu ir isbandyti visu giriamus Harmony,tai po kokio menesio galesiu ir as pasakyti apie juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 20, 12:17)
Apie kokį būtent laką kabate? g.gif
Kiek Jums laiko šis lakas? Ir kokią bazę ir topą naudojate? Kaip suprantu lakas gali būti bet koks, bet bazė ir topas vienos firmos? Tikriausiai nuo šių dviejų priemonių daugiausiai priklauso ar nusilups ar ne lakas. Ar aš klystu?
Kokius pigius būtent naudojate?  4u.gif

Renkuosi bazę ir topą, bet nežinau kokie geriausi... Gal galėtume pasakyti, kas kokius naudojat? 4u.gif

kalbu apie siuos lakus
http://www.ebay.co.u...=item2a15d60e62
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2012 06 20, 18:24)
teisingai merginos sako-baze ir topas labaisvarbu ir geru firmu,bet kekviena renkames individualiai mirksiukas.gif  lakai pas mane gelpolish,syster,coco ir dar vienas kinu bet dabar pavadinimo nepamenu smile.gif noriu ir isbandyti visu giriamus Harmony,tai po kokio menesio galesiu ir as pasakyti apie juos mirksiukas.gif

Ir kaip/kiek laiko šie lakai gelpolish,syster,coco ? Kaip supratau bazę ir topą gerų firmų naudojat?
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 06 20, 18:54)

Ir nelaiko visiškai Jums jie? Kokią bazę naudojate?
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2012 06 20, 20:04)
Ir kaip/kiek laiko šie lakai gelpolish,syster,coco ? Kaip supratau bazę ir topą gerų firmų naudojat?
Papildyta:
Ir nelaiko visiškai Jums jie? Kokią bazę naudojate?

baze HG, topas HG... kazkada buvau ikelus foto kaip atrode lakas po keliu dienu
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 06 20, 16:32)
light elegant pykina spalva-man ji ziauri, tas blizgutis.... doh.gif

dabar kaip tik ji ant mano nagu biggrin.gif ir visai nieko biggrin.gif
Atsakyti