Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 17, 17:18)
"Kada bendrai gyvenantys asmenys arba vienas gyvenantis asmuo turi teisę gauti socialinę pašalpą?
        nedirba, nes:
                        vienas iš tėvų ar globėjų augina: vaiką (įvaikį) ar vaikus (įvaikius) iki 3 metų;"

http://www.socmin.lt...php?-1170306460
Nebent tetis eis i VPA,tada taip,jums reikes ir toliau birzoj stoveti.

o reiks pranesti kai ryt iseisiu is birzos socialiniam?
Atsakyti
QUOTE(Ievukinas @ 2012 07 17, 16:14)
kazkaip visi tvirtino kad nutrauks pasalpa

nenutrauks ,nes man birzoja sake kad mokes .
Tik nesuprantu ,kodel tarpininke man sake kad man birza bus nereikalinga kai pristatysiu pazyma .
Tai taip supratau kad man po 30sav. isvis iseiti is birzos ar ne ?
Sako eisit i seniunija ir issiklausinekit viska g.gif
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2012 07 17, 17:36)
nenutrauks ,nes man birzoja sake kad mokes .
Tik nesuprantu ,kodel tarpininke man sake kad man birza bus nereikalinga kai pristatysiu pazyma .
Tai taip supratau kad man po 30sav. isvis iseiti is birzos ar ne ?
Sako eisit i seniunija ir issiklausinekit  viska  g.gif

Jeigu jus negaunat bedarbio pasalpos,tai jums nera ka toj birzoj veikti,juk ir taip drausta esat.
Papildyta:
QUOTE(Ievukinas @ 2012 07 17, 17:34)
o reiks pranesti kai ryt iseisiu is birzos socialiniam?

Manau nereikes,nes pas jus kaip ir nieks nesikeicia.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 17, 16:38)
Jeigu jus negaunat bedarbio pasalpos,tai jums nera ka toj birzoj veikti,juk ir taip drausta esat.

as tik gaunu socialine 4u.gif
tai man ateiti spalio men(nes paskyre ) atnesti pazyma is gydytojo ir iseiti is birzos ? o socialine ir toliau mokes kaip mokejo ?
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2012 07 17, 17:41)
as tik gaunu socialine  4u.gif
tai man ateiti spalio men(nes paskyre ) atnesti pazyma is gydytojo ir iseiti is birzos ? o socialine ir toliau mokes kaip mokejo ?

Jie jus patys jau isbrauks,kai bus 30 sav.Soc. mokes ir toliau.
"Kada bendrai gyvenantys asmenys arba vienas gyvenantis asmuo turi teisę gauti socialinę pašalpą?
nedirba, nes:
yra nėščia moteris, kuriai yra likę ne daugiau kaip 70 kalendorinių dienų iki numatomos gimdymo datos;"
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 17, 16:43)
Jie jus patys jau isbrauks,kai bus 30 sav.Soc. mokes ir toliau.
nedirba, nes:
yra nėščia moteris, kuriai yra likę ne daugiau kaip 70 kalendorinių dienų iki numatomos gimdymo datos;"

supratau .dekui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 17, 17:38)
Papildyta:

Manau nereikes,nes pas jus kaip ir nieks nesikeicia.

dekui uz atsakymus,jus saunuole,visada atsakote i visus klausimus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Reikia patarimo.Nuo 2011.10men iki 2012.03men(uz kuri dar buvo iplauku) dirbau pagal sportines veiklos sutarti (kitaip ivardijama kaip autorine).Po to kovo men pabaigoje isidarbinau pagal terminuota sutarti (ES projekte).Atsitiko taip,kad projekto veikla stabdoma iki 09.01.As laukiuosi i dekreta iseit 11men.Ar birzoje galiu gauti kazkokia pasalpa ir ar apsimoka del busimu motinystes atostogu ten eiti?Ar nenukentes skaiciavimai, dekreto ismokos?Ar tieisog sedeti ir laukti kol vel reiks eiti i darba(kad nenukenteciau veliau finansiskai?

aciu atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselis14: 17 liepos 2012 - 23:04
šnd jau gavau pinigėlių iš db. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,mamytes 4u.gif
ir man iskilo siokiu tokiu klausymeliu ne tiksliau reiktu patikslinimo g.gif
situacija tokia:
iki rugpjucio 6 dienos esu vaiko auginimo atostogose, 6 rugpjucio mazajai sueina 3 metukai ir 7 diena jau tureciau grizti i darba,tik va beda ta,kad tas darbas kuri dirbau iki dekreto yra pamaininis-slenkamas grafikas,negaliu jo dirbti,nes vienam vaikuciui 4m.9men,o mazajai 3m.Vyras dirba iki 18val ir niekaip negali paimt vaiku is darz.Ta pasakiau personalo darbuotojai,tuomet ji pasiule kita darba uz minimuma,kurio as nesu nei dirbusi nei pagal mano kvalifikacija jis.Paskaiciavus mokesti uz darz ir vazinejimus i darba is to minimumo nieko nebelieka g.gif
dabar jus man pasakykit,jei as iseisiu savu noru is darbo ir stosiu DB ar is karto gausiu ismokas?ir ar mokes visus 6 men?
o gal kartai galeciau prasyti is darbovietes kokiu ismoku pries iseinant?
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2012 07 20, 15:56)
sveikutes,mamytes 4u.gif
ir man iskilo siokiu tokiu klausymeliu ne tiksliau reiktu patikslinimo g.gif
situacija tokia:
iki rugpjucio 6 dienos esu vaiko auginimo atostogose, 6 rugpjucio mazajai sueina 3 metukai ir 7 diena jau tureciau grizti i darba,tik va beda ta,kad tas darbas kuri dirbau iki dekreto yra pamaininis-slenkamas grafikas,negaliu jo dirbti,nes vienam vaikuciui 4m.9men,o mazajai 3m.Vyras dirba iki 18val ir niekaip negali paimt vaiku is darz.Ta pasakiau personalo darbuotojai,tuomet ji pasiule kita darba uz minimuma,kurio as nesu nei dirbusi nei pagal mano kvalifikacija jis.Paskaiciavus mokesti uz darz ir vazinejimus i darba is to minimumo nieko nebelieka g.gif
dabar jus man pasakykit,jei as iseisiu savu noru is darbo ir stosiu DB ar is karto gausiu ismokas?ir ar mokes visus 6 men?
o gal kartai galeciau prasyti is darbovietes kokiu ismoku pries iseinant?

Iskarto,mokes 6 men.
Uz nepanaudotas atostogas kompensacija jums priklauso.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 20, 16:06)
Iskarto,mokes 6 men.
Uz nepanaudotas atostogas kompensacija jums priklauso.

ačiū už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti