Sveikos, norejau suzinoti, stovejau birzoj tada isidarbinau vel 0.5 etato bet is birzos neisejau, baigiau dirbt 06-15 o 06-19 vel gryzau i birza, net jau tapau bedarbe man paskaiciavo kad tureciau gaut apie 500 lt. 07-05 buvau atsizymet o vakar gavau i saskaita tik 50 lt. sakykit kaip jie skaiciuoja ir ar teisingai gavau, kadangi tik men viduryje tapau bedarbe? Aciu
Sveikos, norejau suzinoti, stovejau birzoj tada isidarbinau vel 0.5 etato bet is birzos neisejau, baigiau dirbt 06-15 o 06-19 vel gryzau i birza, net jau tapau bedarbe man paskaiciavo kad tureciau gaut apie 500 lt. 07-05 buvau atsizymet o vakar gavau i saskaita tik 50 lt. sakykit kaip jie skaiciuoja ir ar teisingai gavau, kadangi tik men viduryje tapau bedarbe?
Aciu
Norėjau sužinoti, jei DB į savo internetinį puslapį įdėjo ne visai tikslų mano darbo paieškos skelbimą, tiksliau dėl ne visai teisingai užrašytų norimo darbo pareigų, ar galiu skambinti savo konsultantei, kad skelbimą pataisytų?
Norėjau sužinoti, jei DB į savo internetinį puslapį įdėjo ne visai tikslų mano darbo paieškos skelbimą, tiksliau dėl ne visai teisingai užrašytų norimo darbo pareigų, ar galiu skambinti savo konsultantei, kad skelbimą pataisytų?
Jeigu tai ukiniai sklypai,tai taip. "Asmenims, kurie mokosi pagal dieninę ar nuolatinę mokymosi formą arba turi įregistruotą individualią įmonę, ūkininko ūkį, yra registruoti ūkininko partneriu ar žemės ūkio veiklos subjektu, yra gavę verslo liudijimą ar individualios veiklos pažymėjimą arba turi sudarę autorinę sutartį, registruojantis teritorinėje darbo biržoje bedarbio statusas nesuteikiamas ir nedarbo socialinio draudimo išmoka neskiriama." http://www.ldb.lt/IN...rbo_ismoka.aspx
na,tai logiška,kad jei turi sklypą ir netenki darbo,juk neužauginsi derliaus per naktį. Tiksliai tokių dalykų nežinau,bet man taip sakė. O čia kartais gali ir išeiti,jog viena bobutė sakė.