Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Saulužė @ 2012 07 10, 09:10)
Pavardė keičiasi, dokumentai...

----------------------

O aš noriu paklaust 4u.gif  DB esu šeštą mėn ir lyg ir laukiuosi... tai man vistiek sūlys darbus iki 30 sav? Kokie finansiniai reikalai manęs laukia? Darbo biržoj jau turbūt nieko nemokės? Po gimdymo irgi nuliai?

deja darbo birza nieko nebemokes. realiai stovet birzoje ner prasmes, nes turite du vaikus ir ligoniu kasose galite atsizymeti, kad nemoketi PSD. Geriausia dabar ieskotis darbo, pasiklauskite tarpininkes, jums kaip su vaikas priklauso dotacija is birzos, zodziu birza apmokes dali atlygynimo, na bent jau Vilniuje man taip siule, tai jau daugiau sansu surasti darzeli. Beto pas jus antras vaikas 2009 m. tai gal dar pavyktu suzaisti, kad patektu skaiciavimai nuo jo, jei i skaiciavimus patenka laikas is VPA, tik kaip suprantu visgi darbravio reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 10 liepos 2012 - 14:25
labas

sakykite merginos ,o grizus is uzsienio ir prisiregistravus darbo birzoje moka kokia ismoka ?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2012 07 10, 15:44)
labas

sakykite merginos ,o grizus is uzsienio  ir prisiregistravus darbo birzoje  moka kokia ismoka ?

ne
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2012 07 10, 14:44)
labas

sakykite merginos ,o grizus is uzsienio  ir prisiregistravus darbo birzoje  moka kokia ismoka ?

kodel iskart ne, gal isvaziavimas buvo neilgam. jei lietuvoje yra staza 18 men. per tris metus, tai moka.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 07 10, 18:12)
kodel iskart ne, gal isvaziavimas buvo neilgam. jei lietuvoje yra staza 18 men. per tris metus, tai moka.

ar 18 mėn stažas turi būti ištisinis ar per kelis kartus gali susidėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 11 liepos 2012 - 09:43
QUOTE(Murčikas @ 2012 07 10, 19:12)

aciu ,jau aiskiau darosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 07 11, 10:39)
ar 18 mėn stažas turi būti ištisinis ar per kelis kartus gali susidėti?

Gali buti ir su pertraukom.
Atsakyti
Sveikos. 08.03 baigiasi mano VPA, i darba gryzti negaliu, nes mergaite nepapuole i darzeli. Planuoju eiti i birza. Ar man mokes kokius pinigus birza, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 07 11, 12:39)
Sveikos. 08.03 baigiasi mano VPA, i darba gryzti negaliu, nes mergaite nepapuole i darzeli. Planuoju eiti i birza. Ar man mokes kokius pinigus birza, ar ne?

Jeigu is darbo neiseisit,tai nemokes,nes busit ne bedarbe.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 11, 13:04)
Jeigu is darbo neiseisit,tai nemokes,nes busit ne bedarbe.

Iseisiu. Busiu bedarbe.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 07 11, 14:50)
Iseisiu. Busiu bedarbe.

Tada gaudinesit bedarbio pasalpa.
Atsakyti
Norėjau sužinoti, jei DB yra duota rekomendacija darbo vietai užimti, bet su darbdaviais nesusisieksiu ar gali išbraukti iš DB sąrašų?
Atsakyti