Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

labai aciu JOLANCIUK
Atsakyti
Laba diena
Noreciau paklausti dirbau 5metus po to stovejau darbo birzoje 5menesius (gavau pasalpa)po to isidarbinau dirbu 15 menesiu jei dabar iseiciau is darbo ir stociau i darbo birza gauciau pasalpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreis: 29 birželio 2012 - 17:29
QUOTE(Dreis @ 2012 06 29, 18:28)
Laba diena
Noreciau paklausti dirbau 5metus po to stovejau darbo birzoje 5menesius (gavau pasalpa)po to isidarbinau dirbu 15 menesiu jei dabar iseiciau is darbo ir stociau i darbo birza gauciau pasalpa?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 29, 22:32)

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
sveikos sakykit ar is DB galima issiregistruoti nuotoliniu budu(nenoriu buti ismesta nes tada 6men negalesiu istoti i ja 4u.gif siuo metu esu ne LT
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2012 07 01, 19:43)
sveikos sakykit ar is DB galima issiregistruoti nuotoliniu budu(nenoriu buti ismesta nes tada 6men negalesiu istoti i ja 4u.gif siuo metu esu ne LT

Lyg reikia prasyma rasyti,kad isregistruotu.Geriausia paskambinti i DB,ten pasakytu ar galima telefonu pasakyti,kad isregistruotu jus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 07 03, 14:14)
Lyg reikia prasyma rasyti,kad isregistruotu.Geriausia paskambinti i DB,ten pasakytu ar galima telefonu pasakyti,kad isregistruotu jus.

dekui 4u.gif
Atsakyti
Laba diena siandien isejau is DB savo noru , rytoj pernaujo galiu istoti vel ? ar reik kaskiek laiko palaukti ?
Atsakyti
Labas. Kai stovi darbo birzoj ir susituoki tai reikia pranesti savo tai konsultantei apie pasikeitusia padeti ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrii @ 2012 07 09, 14:33)
Labas. Kai stovi darbo birzoj ir susituoki tai reikia pranesti savo tai konsultantei apie pasikeitusia padeti ar ne? g.gif

Nemanau.Koks jiems skirtumas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2012 07 09, 14:37)
Nemanau.Koks jiems skirtumas... g.gif

Pavardė keičiasi, dokumentai...

----------------------

O aš noriu paklaust 4u.gif DB esu šeštą mėn ir lyg ir laukiuosi... tai man vistiek sūlys darbus iki 30 sav? Kokie finansiniai reikalai manęs laukia? Darbo biržoj jau turbūt nieko nemokės? Po gimdymo irgi nuliai?
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 07 10, 09:10)
Pavardė keičiasi, dokumentai...

----------------------

O aš noriu paklaust 4u.gif  DB esu šeštą mėn ir lyg ir laukiuosi... tai man vistiek sūlys darbus iki 30 sav? Kokie finansiniai reikalai manęs laukia? Darbo biržoj jau turbūt nieko nemokės? Po gimdymo irgi nuliai?

Sveikinu !
mano situacija irgi tokia ,bet birzoja stoviu jau seniai , vakar nuejau pas tarpininke jai pasakiau ,ji man liepe persiregistruoti kad manes nekviestu kas menesi (o kas 2 sake 3kvies ) kai busiu katik istojus ,liepe pasakyti kad laukiuosi naujai tarpininkei ,sako jums reik guleti o ne po birzas trankytis ir darbo ieskotis siuo metu .Be to nelabai manau kad darbdavys sutiks priimti jus tokioja padetyja juk jus vistiek po keleriu menesiu iseisit is to darbelio , o jie nori kad zmogus ateitu rimtai nusiteikias dirbti ilgam biggrin.gif
O jei del pinigeliu jei birza moka tai iki 6men ,po to reik jums kreiptis del socialines (jei jusu seimai ji priklausys ) tai ja mokes iki gimdymo ir po jo man atrodo .. o gal klystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 10 liepos 2012 - 14:21