Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

kaip priskirta ? na tai reiskias istikruju, jeigu einu kur mokintis, tai busiu birzoje visvien ?

ir antras klausimas, cia istatymas buvo jog kas ilgai gauna pasalpa, poto ja mazins, o jei issiregistruoji ir veliau uzsiregistruoji vel, tai vel is naujo viskas, ar nesiskaito ?
Atsakyti
Noreciau pasitarti: esu motinystes atost. iki sausio 20 d. laukiuosi antro ir i dektretines tureciau iseiti gruodzio 27 d. Buvusios darbovietes buhaltere paprase manes eiti i darbo birza nutraukti darbo sutarti, nes darbdavys yra pabeges, dinges.
Jei as liksiu bedarbe tai nebegausiu pasalpos uz antra vaika? Isidarbinti kaip suprantu irgi negaliu, nes vis dar busiu vaiko prieziuros atostogose.
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 11 10, 02:59)
Noreciau pasitarti: esu motinystes atost. iki sausio 20 d. laukiuosi antro ir i dektretines tureciau iseiti gruodzio 27 d. Buvusios darbovietes buhaltere paprase manes eiti i darbo birza nutraukti darbo sutarti, nes darbdavys yra pabeges, dinges.
Jei as liksiu bedarbe tai nebegausiu pasalpos  uz antra vaika? Isidarbinti kaip suprantu irgi negaliu, nes vis dar busiu vaiko prieziuros atostogose.

O kam jums dabar is darbo iseidineti,viska vistiek buhaltere tvarko,nereikia darbdavio.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Sakykit,jei vaikinas 19 metų užsiregistruoja i darbo birža,tai jis galetu gauti soc.pašalpa 350 Lt?Ir jis jau skaitytusi ,kaip atskira šeima,taip ,kad ir pas tevus gyvena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2012 11 10, 12:49)
Laba diena  4u.gif
Sakykit,jei vaikinas 19 metų užsiregistruoja i darbo birža,tai jis galetu gauti soc.pašalpa 350 Lt?Ir jis jau skaitytusi ,kaip atskira šeima,taip ,kad ir pas tevus gyvena? g.gif

Jeigu nesimokina,tai taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 10, 13:45)
O kam jums dabar is darbo iseidineti,viska vistiek buhaltere tvarko,nereikia darbdavio.

Buhaltere buvo samdoma firma, ja buves bosas paliko skolose, kai as uzklausiau kaip atsiusti lapeli is poliklinikos del gimdymo atostogu ji atsake, kad neturi rysio nei su vadovu, nei su ta firma, ir man reikia kreiptis i darbo birza del prasymo nutraukti darbo sutarti dingus darbdaviui.
Tai as net nzn ka cia man daryti
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2012 11 10, 13:26)
Buhaltere buvo samdoma firma, ja buves bosas paliko skolose, kai as uzklausiau kaip atsiusti lapeli is poliklinikos del gimdymo atostogu ji atsake, kad neturi rysio nei su vadovu, nei su ta firma, ir man reikia kreiptis i darbo birza del prasymo nutraukti darbo sutarti dingus darbdaviui.
Tai as net nzn ka cia man daryti

Ne i darbo birza,o i sodra.
Manau geriausias variantas jusu situacijoj,nuvaziuoti pirmadieni i sodra ir viska issiaiskinti.
Atsakyti
JOLANCIUK

Tai dabar zmogui atsakete, jog priklausys pasalpa, jei nesimokins. O man sakete, galiu mokintis ir stoveti birzoj ir gaut pasalpa
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2012 11 10, 17:37)
JOLANCIUK

Tai dabar zmogui atsakete, jog priklausys pasalpa, jei nesimokins. O man sakete, galiu mokintis ir stoveti birzoj ir gaut pasalpa

As tada galvojau,kad jums virs 24 metu,todel taip ir atsakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 10 lapkričio 2012 - 17:37
tai reiskia, jei nera 24 metu, tai reskia kaip mokinies, nebuni birzoje, o kaip jau yra, gali bti ir birzoje ?
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2012 11 10, 18:44)
tai reiskia, jei nera 24 metu, tai reskia kaip mokinies, nebuni birzoje, o kaip jau yra, gali bti ir birzoje ?

Pagal mūsų valstybę 24 metų jau turi turėt kitą veiklą(dirbti) o mokslus jau turi būt baigęs, todėl iki 24 metų biržoje stovėti nereikia jei mokaisi, o nuo 24 metų mokaisi ar ne biržoje privalai registruotas būti, norint gauto soc pašalpą.
Atsakyti
sveiki.norejau paklaust,stoviu birzoj ir gaunu pinigelius,nuo gruodzio 3d iseinu i dekreta,tai kol busiu dekrete man bus sustabdytas pinigu mokejimas ar irgi ta laika juos man mokes?
Atsakyti