Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Sim@ @ 2012 11 08, 08:45)
supratau. zinoma, kad vyro pajamos virsys, nes svetur dirbt tam ir isvaziavo, kad uzdirbt.
aciu uz atsakyma 4u.gif
cia irgi viska supratau. aciu uz suteikta issamia info 4u.gif

labas rytas 4u.gif nepykit, kad klausineju, bet telefonu kainuoja, o nuvaziuot i VMI irgi kelione, be to namie 2 mazi vaikai blush2.gif
todel dar domina:
1) kainos verslo liudijimo ar tos INDV pazymos?
2) ar ju isdavimui yra nustatytas kazkoks apribotumas, ar isduodamos tik metams?
3) koks yra tas metinis mokestis?
4) turint verslo liudijima, ar INDV pazyma_eina darbo stazas?

Cia paskaitikit,tema apie VL ir INDV
http://www.supermama...howtopic=791724
Atsakyti
Sveiki, ar istojus i DB visada yra siunciama dirbti viesuosius darbus?
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2012 11 08, 15:12)
Sveiki, ar istojus i DB visada yra siunciama dirbti viesuosius darbus?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 08, 09:41)
Cia paskaitikit,tema apie VL ir INDV
http://www.supermama...howtopic=791724

dekui uz nuoroda 4u.gif
sian buvau DB, tai visko gyvai issiklausinejau. Tai dave atmintine apie INDV ir VP.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 08, 15:28)

O kada pradeda siulyti? Iskarto? As darbo birzoj stoviumenesi laiko, bet dar nesiule. Taciau zino kad turiu maza vaika ir jis neina i darzeli. Gali butikad nesiulys?
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 11 08, 22:32)
O kada pradeda siulyti? Iskarto? As darbo birzoj stoviumenesi laiko, bet dar nesiule. Taciau zino kad turiu maza vaika ir jis neina i darzeli. Gali butikad nesiulys?

cia neatspesi,kada nores,tada pasiulis,gali ir is vis nesiuliti,cia jau daug ka nuo pacios konsultantes priklauso.
Atsakyti
Norejau paklausti, kas tikrai zino. Dabar esu darbo birzoj, kolkas nesimokau. Jei pradeciau mokintis kokia profesija, tai man socialine pasalpa kas menesi dar priklausytu, ar ne ? nes kazkur teko girdeti, kad kiti mokinasi kazka ir gauna pasalpa
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2012 11 09, 16:07)
Norejau paklausti, kas tikrai zino. Dabar esu darbo birzoj, kolkas nesimokau. Jei pradeciau mokintis kokia profesija, tai man socialine pasalpa kas menesi dar priklausytu, ar ne ? nes kazkur teko girdeti, kad kiti mokinasi kazka ir gauna pasalpa

Jeigu darbo birzoj ir toliau stovesit,tai priklausis.
Atsakyti
o tada prie to pacio. O su kokiu mkslu, ir toliau imanoma stoveti darbo birzoje ?
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2012 11 09, 16:12)
o tada prie to pacio. O su kokiu mkslu, ir toliau imanoma stoveti darbo birzoje ?

Su bele kokiu smile.gif
o jums yra 24 metai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 09 lapkričio 2012 - 15:20
dar nera, o kas ? tai kazka keistu ?

tai bet kur jei mokintis einu i profesija, buna vistiek ?
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2012 11 09, 18:34)
dar nera, o kas ? tai kazka keistu ?

tai bet kur jei mokintis einu i profesija, buna vistiek ?

Priskirta prie tevu esi,jeigu mokiniesi.
Atsakyti