Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(DanGap @ 2012 11 05, 13:55)
Ir nesvarbu, kad turiu reikiamą stažą. Neskaičiuos pagal tai kas buvo prieš darbo biržą? blush2.gif
Dar norėjau tavęs paklausti, realiai įstojau į bedarbių gretas, pasakė , kad bus pašalpa. Bet pažiūrėjau savo duomenis, kad man kol kas nepriklauso jokia išmoka. Kai sužinoti ar tikrai tau mokės išmoka, jei sodros puslapyje nesimato? Ar ne ten žiūriu? Ir kada sumokama pašalpa?

Bedarbio pasalpa dar vis birza moka,tad sodros puslapi nieko nematisit. smile.gif
Jus atleido is darbo ar pati isejot?
Atsakyti
Klausimas apie finansus ax.gif

DB buvau įstojusi nuo š.m. rugpjūčio 20d. Prieš tai buvau atleista iš darbo. Darbo stažas buvo iki 3 metų. Nuo š.m. rugsėjo 17d. dirbu. Konsultantei informacija pristatyta. Norėjau paklausti, ar man už tas dienas prastovėtas DB priklauso pinigėliai? Klausiu dėl to, kad popieriuje paskaičiavimus, kad mane priklauso rodė, bet realiai nei vienas litas į sąskaitą neįkrito...
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 05, 13:01)
Bedarbio pasalpa dar vis birza moka,tad sodros puslapi nieko nematisit. smile.gif
Jus atleido is darbo ar pati isejot?

Pati išėjau. bet pas konsultantę pasirašiau kad bus mokama pašalpa. Tikriausiai teks laukt. Idomu, kada maždaug moka pašalpą? Tikriausiai gale mėnesio?
Atsakyti
Sveikos,

Bandziau skaityti ir visur ieskoti, bet niekaip nerandu nieko konkretesnio del bedarbio pasalpos dydzio - tik kad priklauso nuo pajamu.

Suprantu, kad kiekvienas atvejis individualus, bet bent orientacijai - jei per paskutinius 36men buvo gaunamas minimalus atlyginimas, kokia daugmaz ta maksimali 3 men gaunama bedarbio pasalpa? Gal kas susidurete ar gaunate?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 11 05, 14:13)
Klausimas apie finansus  ax.gif

DB buvau įstojusi nuo š.m. rugpjūčio 20d. Prieš tai buvau atleista iš darbo. Darbo stažas buvo iki 3 metų. Nuo š.m. rugsėjo 17d. dirbu. Konsultantei informacija pristatyta. Norėjau paklausti, ar man už tas dienas prastovėtas DB priklauso pinigėliai? Klausiu dėl to, kad popieriuje paskaičiavimus, kad mane priklauso rodė, bet realiai nei vienas litas į sąskaitą neįkrito...

Taip,priklauso bedarbio pasalpa uz rugsejo 17 dienu.
Papildyta:
QUOTE(DanGap @ 2012 11 05, 14:13)
Pati išėjau. bet pas konsultantę pasirašiau kad bus mokama pašalpa. Tikriausiai teks laukt. Idomu, kada maždaug moka pašalpą? Tikriausiai gale mėnesio?

Jeigu rugseji istojot i birza,tai spali turejot gauti bedarbio pasalpa uz nepilna rugsejo menesi,negavot?
Papildyta:
QUOTE(zyzane @ 2012 11 05, 14:34)
Sveikos,

Bandziau skaityti ir visur ieskoti, bet niekaip nerandu nieko konkretesnio del bedarbio pasalpos dydzio - tik kad priklauso nuo pajamu.

Suprantu, kad kiekvienas atvejis individualus, bet bent orientacijai - jei per paskutinius 36men buvo gaunamas minimalus atlyginimas, kokia daugmaz ta maksimali 3 men gaunama bedarbio pasalpa? Gal kas susidurete ar gaunate?

Maximali-650 lt,minimali-350 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 05, 13:38)

Jeigu rugseji istojot i birza,tai spali turejot gauti bedarbio pasalpa uz nepilna rugsejo menesi,negavot?

ne, nes aš įstojau spalį.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 05, 14:38)
Maximali-650 lt,minimali-350 lt.

As ta zinau, bet ar tai reiskia, kad minimuma gavusio, pilna etata dirbusio zmogus paslpa bus 350? Gal ta minimali 350 pasalpa skiriama dirbus uz minimuma, puse etato, kaip susiorientuoti?
Atsakyti
QUOTE(DanGap @ 2012 11 05, 14:45)
ne, nes aš įstojau spalį.

Tai gausit po apsilankimo pas konsultante.
Papildyta:
QUOTE(zyzane @ 2012 11 05, 14:53)
As ta zinau, bet ar tai reiskia, kad minimuma gavusio, pilna etata dirbusio zmogus paslpa bus 350?  Gal ta minimali 350 pasalpa skiriama dirbus uz minimuma, puse etato, kaip susiorientuoti?

minimalia jus tikrai negaudinesit,galit buti rami smile.gif manau maximalia paskirs arba kazkas arti jos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 05, 13:56)

kai antrą kartą apsilankysiu? Nes aš jau buvau ir ant knygelės tos užrašė ir pasirašiau
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 05, 14:56)
Papildyta:

minimalia jus tikrai negaudinesit,galit buti rami smile.gif manau maximalia paskirs arba kazkas arti jos.

Butu puiku, bet taip baisu rizikuoti mamos pinigais verysad.gif Niekas is cia esanciu neturite konkrecios patirties?
Atsakyti
QUOTE(DanGap @ 2012 11 05, 15:02)
kai antrą kartą apsilankysiu? Nes aš jau buvau ir ant knygelės tos užrašė ir pasirašiau

Jus buvot spali,o dabar eisit lapkriti,tai vat po sio apsilankimo ir gausit.
Papildyta:
QUOTE(zyzane @ 2012 11 05, 15:30)
Butu puiku, bet taip baisu rizikuoti mamos pinigais  verysad.gif Niekas is cia esanciu neturite konkrecios patirties?

O prie ko cia mamos pinigai?
Del kompensaciju gal kreipesi?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 11 05, 15:34)
Jus buvot spali,o dabar eisit lapkriti,tai vat po sio apsilankimo ir gausit.
Papildyta:

O prie ko cia mamos pinigai?
Del kompensaciju gal kreipesi?

Ne, sorry, kad neaiskiai - cia mano mama planuoja stoti i birza, ne as pati.
Atsakyti