QUOTE(chelsa @ 2012 10 17, 21:39)
jeigu as pradirbau 18 menesiu,bet is ju kazkiek buvo puse etato ar as vistiek gausiu pasalpa istojus i darbo birza, ta prasme nesiskaiciuoja tas puse etato kaip maziau laiko busiu pradirbus?
Kazkur buvau radusi internete,kad skaiciuojasi kaip puse menesio,nebent gaudavot uz puse etato minimuma.Bet tyksliau jums birzoj pasakytu.
Papildyta:
QUOTE(MrrMiau @ 2012 10 17, 11:49)
Sveikos
Turiu tokį klausimą : gal kuri esate prisregistravus DB svetainėje ir per ten ieškot darbo? Aš noriu užsiregistruot biržoj, bet dar apie 1 - 2 mėn. negalėsiu dirbti. Tad galvoju ar verta ten registruotis, nes kaip suprantu tuomet padidės tikimybė rasti darbą. Gal dar kas žinos ar įmanomas variantas per šią svetainė uzžsiregistruot biržoj, bet nepadaryti CV aktyvios?
Galit visai CV ten nekurti.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2012 10 14, 16:34)
Sveikos. Vaikui sueina 2 metai, noreciau registruotis darbo birzoje. Pries vaikus (pries 4 metus) dirbau 7 metus, bet bunant VPA, atleido, nes imonei bankrotas, gavau ismoka. Kada man kreiptis i birza, ar nesvarbus terminas? Pinigus mokes iskart, ar po dvieju menesiu (nes esu gavus ismoka, bet tas buvo pries metus)? Kokiu dokumentu reikia kreipiantis? Ar pradzioje reikia/geriau uzsiregistruoti internetu?
Dekui
Moket turetu iskarto,o apie dokumentus cia
http://www.ldb.lt/IN...ojantis_db.aspx