Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(rututex @ 2012 10 13, 16:10)
Sveikos wink.gif pas mane tokia situacija, kad baigusi mokykla istojau i dienines studijas, 2 metus prasimokiau, o veliau ejau akademiniu atostogu, nes laukiausi. Siu metu kova gime dukryte, vyras pasieme VPA, as auginau dukryte, o kai man baigesi akademines atostogos (rugseji) perstojau i neakivaizdines studijas. Siuo metu svarstau ar registruotis DB, ar man priklausytu pasalpa? O jei ne tai kaip tuomet su PSD? Reikia vaziuoti i ligoniu kasas? Kokius dokumentus vezti?

gal kas zinote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 10 14, 08:27)
Man buvo taip, kad vaikas buvo su didele tempa, ir as istreso pamirsau apie tuos biuletenius ir t.t. o kita diena reikejo i db, tai zinokit as paskambinau, paaiskinau situacija, kad as ateiti negalesiu, nes taip ir taip, biuletenis bus nuo pirmadienio ir tarpininke pernese pati apsilankymo diena nuo tada, kada butu pradetas biuletenis. bet paskambinti visada butina, kai negali eteiti, nes tu privalai perspeti  4u.gif

tai kad privaloma perspėti, tai turbūt kiekvienas žino, tik va jei pamiršti, tai čia kitas reikalas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rututex @ 2012 10 14, 09:10)
gal kas zinote smile.gif

tai kaip skaitosi, kad tėtis augina vaiką, o Jūs kaip ir turite dirbti? Ar aš ne taip suprantu? Jei taip, tai Jūs tada turite stovėti biržoj man atrodo, geriausiai būtų pasiskambinti į DB ir pasakys jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Vaikui sueina 2 metai, noreciau registruotis darbo birzoje. Pries vaikus (pries 4 metus) dirbau 7 metus, bet bunant VPA, atleido, nes imonei bankrotas, gavau ismoka. Kada man kreiptis i birza, ar nesvarbus terminas? Pinigus mokes iskart, ar po dvieju menesiu (nes esu gavus ismoka, bet tas buvo pries metus)? Kokiu dokumentu reikia kreipiantis? Ar pradzioje reikia/geriau uzsiregistruoti internetu? g.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu tokį klausimą : gal kuri esate prisregistravus DB svetainėje ir per ten ieškot darbo? Aš noriu užsiregistruot biržoj, bet dar apie 1 - 2 mėn. negalėsiu dirbti. Tad galvoju ar verta ten registruotis, nes kaip suprantu tuomet padidės tikimybė rasti darbą. Gal dar kas žinos ar įmanomas variantas per šią svetainė uzžsiregistruot biržoj, bet nepadaryti CV aktyvios?
Atsakyti
jeigu as pradirbau 18 menesiu,bet is ju kazkiek buvo puse etato ar as vistiek gausiu pasalpa istojus i darbo birza, ta prasme nesiskaiciuoja tas puse etato kaip maziau laiko busiu pradirbus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2012 10 17, 21:39)
jeigu as pradirbau 18 menesiu,bet is ju kazkiek buvo puse etato ar as vistiek gausiu pasalpa istojus i darbo birza, ta prasme nesiskaiciuoja tas puse etato kaip maziau laiko busiu pradirbus? smile.gif

Kazkur buvau radusi internete,kad skaiciuojasi kaip puse menesio,nebent gaudavot uz puse etato minimuma.Bet tyksliau jums birzoj pasakytu.
Papildyta:
QUOTE(MrrMiau @ 2012 10 17, 11:49)
Sveikos  4u.gif Turiu tokį klausimą : gal kuri esate prisregistravus DB svetainėje ir per ten ieškot darbo? Aš noriu užsiregistruot biržoj, bet dar apie 1 - 2 mėn. negalėsiu dirbti. Tad galvoju ar verta ten registruotis, nes kaip suprantu tuomet padidės tikimybė rasti darbą. Gal dar kas žinos ar įmanomas variantas per šią svetainė uzžsiregistruot biržoj, bet nepadaryti CV aktyvios?

Galit visai CV ten nekurti.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2012 10 14, 16:34)
Sveikos. Vaikui sueina 2 metai, noreciau registruotis darbo birzoje. Pries vaikus (pries 4 metus) dirbau 7 metus, bet bunant VPA, atleido, nes imonei bankrotas, gavau ismoka. Kada man kreiptis i birza, ar nesvarbus terminas? Pinigus mokes iskart, ar po dvieju menesiu (nes esu gavus ismoka, bet tas buvo pries metus)? Kokiu dokumentu reikia kreipiantis? Ar pradzioje reikia/geriau uzsiregistruoti internetu?  g.gif
Dekui 4u.gif

Moket turetu iskarto,o apie dokumentus cia
http://www.ldb.lt/IN...ojantis_db.aspx
Atsakyti

Kazkur buvau radusi internete,kad skaiciuojasi kaip puse menesio,nebent gaudavot uz puse etato minimuma.Bet tyksliau jums birzoj pasakytu.
o kaip man pakliuti i ta darbo birza ,kazkaip uzsiregistruoti reikia, nes manau niekas ten siaip nepriims taip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2012 10 17, 21:49)

o kaip man pakliuti i ta darbo birza ,kazkaip uzsiregistruoti reikia, nes manau niekas ten siaip nepriims taip? smile.gif

Kaip kaip, nueit ir užsiregistruot biggrin.gif Neškitės kartu visus diplomus, Sodros pažymėjimą, asmens tapatybės kortelę, vaikų gimimo liudijimus( jei turit vaikų ) lyg ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2012 10 17, 22:49)

Galit uzsiregistruoti per
http://www.ldb.lt/LD...a0-49d8f97e59bc
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 18, 09:52)
ta tai as suprantu ,kad nueini ar per interneta uzsiregistruoji i darbo birza, bet siuo metu as vis dar dirbu ir noriu pasikonsultuoti su darbo birzos darbuotoja ar as jau pradirbusi 18 menesiu ir gausiu socialine parama? 4u.gif ar kazkur kitur man reikia kreiptis ,kad suzinociau kiek tikslaii laiko esu isdirbusi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chelsa: 18 spalio 2012 - 17:41
QUOTE(chelsa @ 2012 10 18, 18:40)
ta tai as suprantu ,kad nueini ar per interneta uzsiregistruoji i darbo birza, bet siuo metu as vis dar dirbu ir noriu pasikonsultuoti su darbo birzos darbuotoja ar as jau pradirbusi 18 menesiu ir gausiu socialine parama? 4u.gif ar kazkur kitur man reikia kreiptis ,kad suzinociau kiek tikslaii laiko esu isdirbusi?  blush2.gif

Del stazo,tai i sodra kreipkites.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 18, 21:42)
Del stazo,tai i sodra kreipkites.

aciu 4u.gif
Atsakyti