Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Linikė @ 2012 10 13, 22:28)
nepamena jis doh.gif  Nu nežinau kaip daryt dabar geriau, sunku pasakyt ar ji norės pildyti atbuline data, o reikės DB knygelės jei ką?

reikes.
nes ten tas bedarbio numeris kuris rasosi pildant biuleteni sistemoj.
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2012 10 13, 22:30)
Vadinamieji konsultantai neperspėja, kad susirgus ir gavus biuletėnį, jie jį matys kompiuteryje

o kaip kitaip?
gi popierinio niekas neberaso
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 10 13, 22:28)
bet kad imt tai sako. smile.gif
viska jos ten mato. turi kiekvieno apsilankymo metu tikrint sodros pateiktus duomenis.
kai imu biuleteni ta pacia ar kita diena jau ateina sekancio apsilankymo data i el. pasta.

Man nesakė tol, kol pati nepaklausiau. Kaip nepasakoja ir apie daugybę kitų dalykų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 10 13, 22:30)
reikes.

ačiū už info, nu ir prisidirbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 10 13, 22:31)
ačiū už info, nu ir prisidirbo doh.gif

lai pirmadieni nuo 8 stovi jau prie konsultantes duru, gal nebus dar pridavusi, kaip neapsilankiusio.
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 10 13, 22:31)
reikes.
Papildyta:
o kaip kitaip?
gi popierinio niekas neberaso

Ne visi viską žino . Būtu nuostabu eksrasensais gimti, bet .....
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 10 13, 22:31)
Man nesakė tol, kol pati nepaklausiau. Kaip nepasakoja ir apie daugybę kitų dalykų  doh.gif

aš tai manau, kad daug kas priklauso nuo konsultantų g.gif Vienam mieste atlaidžiau žiūri jei ilga laiko tarpą darbo nerandi, kitam - krioka, kad greičiau ieškotum...
Atsakyti
Kriok nekriokęs. Nuo to greičiau darbas neatsiras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 10 13, 22:32)
lai pirmadieni nuo 8 stovi jau prie konsultantes duru, gal nebus dar pridavusi, kaip neapsilankiusio.
sekmes 4u.gif

oi kad taip ir būtų.. 4u.gif O jei pridavė, tai ka tada, varyt pas gydytoją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 10 13, 22:34)
aš tai manau, kad daug kas priklauso nuo konsultantų g.gif  Vienam mieste atlaidžiau žiūri jei ilga laiko tarpą darbo nerandi, kitam - krioka, kad greičiau ieškotum...

bet jei zmogus ne nepaskambino pasakyt, kad ne atvyks, cia jau ne konsultantu bedos. del to,jis netaps blogesnis, jei del pacio bedarbio kaltes ismes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linikė @ 2012 10 13, 22:35)
oi kad taip ir būtų.. 4u.gif  O jei pridavė, tai ka tada, varyt pas gydytoją? g.gif

Per vėlu pas gydytoją varyti
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2012 10 13, 22:35)
Kriok nekriokęs. Nuo to greičiau darbas neatsiras  doh.gif

tai taip... bet žmogus jaučiasi tai nelabai kaip... doh.gif Pas mus dar taip kol kas nėra.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 10 13, 22:36)
bet jei zmogus ne nepaskambino pasakyt, kad ne atvyks, cia jau ne konsultantu bedos. del to,jis netaps blogesnis, jei del pacio bedarbio kaltes ismes blush2.gif

Jūsų tiesa 4u.gif
Atsakyti
Man buvo taip, kad vaikas buvo su didele tempa, ir as istreso pamirsau apie tuos biuletenius ir t.t. o kita diena reikejo i db, tai zinokit as paskambinau, paaiskinau situacija, kad as ateiti negalesiu, nes taip ir taip, biuletenis bus nuo pirmadienio ir tarpininke pernese pati apsilankymo diena nuo tada, kada butu pradetas biuletenis. bet paskambinti visada butina, kai negali eteiti, nes tu privalai perspeti 4u.gif
Atsakyti