Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 28, 11:45)
Nesvarbu kada uzsiregistruosit.
Jeigu pretenduojat i soc.pasalpa ir kompensacijas,tai dirbant maziau negu 0.75 etato reikia papildomai stoveti birzoj.

Dar klausimas iškilo: į kokią pašalpą ir/ar kompensacijas galėčiau pretenduoti?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 06 28, 18:55)
Dar klausimas iškilo: į kokią pašalpą ir/ar kompensacijas galėčiau pretenduoti?

Viskas priklauso nuo pajamu,seimos nariu skaiciaus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 28, 19:03)
Viskas priklauso nuo pajamu,seimos nariu skaiciaus.

Vadinasi pretenduoju į nieką ax.gif Nes šeimos pajamos pakankamos, vienam asmeniui apie 1k
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 06 28, 19:33)
Vadinasi pretenduoju į nieką  ax.gif Nes šeimos pajamos pakankamos, vienam asmeniui apie 1k

Kiek vienam asmeniui iseina?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 28, 18:38)

pasase, kiekvienam nariui iseina 1k = 1000lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 28, 19:38)

Rašiau, tik gal neaiškiai blush2.gif
QUOTE(Murčikas @ 2012 06 28, 21:08)
pasase, kiekvienam nariui iseina 1k = 1000lt  4u.gif

Ačiū už patikslinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 06 28, 21:08)
pasase, kiekvienam nariui iseina 1k = 1000lt  4u.gif

cia typo 1 "kusokas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 28, 20:30)
cia typo 1 "kusokas"  biggrin.gif

panasiai biggrin.gif

http://lt.wikipedia.org/wiki/Kilo
Atsakyti
Labukas, gal ir ne čia klausiu, bet įdomu jei stovi biržoj turi 12 mėn stažą ir esi nestuke.gif išėjus į dekretą mokama kokios pašalpos ar ne ir ar jos skaičiuojamos nuo buvusių pajamų? g.gif jei po pirmojo gimdymo dar neparaėję 3 metai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 06 29, 08:28)
Labukas, gal ir ne čia klausiu, bet įdomu jei stovi biržoj turi 12 mėn stažą ir esi  nestuke.gif  išėjus į dekretą mokama kokios pašalpos ar ne ir ar jos skaičiuojamos nuo buvusių pajamų?  g.gif jei po pirmojo  gimdymo dar neparaėję 3 metai  blush2.gif

Jeigu jus atleido,kai buvot VPA,tai gaudinesit is sodros ismokas,jeigu nors viena diena is buvusiu atostogu papuls i dabartiniu atostogu paskaiciavima.
Atsakyti
sveikos dar karta, dar vienas klausimelis, vaikui 4metai taj dabar skaitosi kad eina man dar stazas kaip auginancei vaika?
jai stosiu i birza, ir po kurio laiko mane ismes ar iseisiu pati, ar skaitysis toliau kad auginu vaika, ar nereikes moketi i ligoniu kasa?
labai aciu
Atsakyti
QUOTE(ramuneki @ 2012 06 29, 14:37)
sveikos dar karta, dar vienas klausimelis, vaikui 4metai taj dabar skaitosi kad eina man dar stazas kaip auginancei vaika?
jai stosiu i birza, ir po kurio laiko mane ismes ar iseisiu pati, ar skaitysis toliau kad auginu vaika, ar nereikes moketi  i ligoniu kasa?
labai aciu

Stazas jums jau neeina,PSD moket nereikia ir nereikes,kol vaikui nesueis 8 metai,tik reikia nueiti i lygoniu kasa su pasu ir gimimo liudijimu.
Atsakyti