Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

Gal kas žinot, ar galima prašyti socialinės pašalpos (už kurią reik atidirbti viešaisiais, kas ketvirtį) gaunat bedarbio pašalpą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna♥: 08 spalio 2012 - 17:55
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 08, 18:55)
Gal kas žinot, ar galima prašyti socialinės pašalpos (už kurią reik atidirbti viešaisiais, kas ketvirtį) gaunat bedarbio pašalpą?  g.gif

Jeigu zmogui nevirsija 350 lt kartu su bedarbio pasalpa,tai galit.
Atsakyti
Sveikos.
Siais metais meciau mokslus universitete, istojau i darbo birza, auginu viena vaika beveik 2metu. tevyste nenustatyta. is socialinio gaudavau po 300lr ir po 97,5lt, vakar pervede tik 97,5lt. o pati istojau i darblo birza pries savaite, ar man dar prikaluso pinigai uz vaika 301lt ar nebe? nieko as cia nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(OK!* @ 2012 10 09, 11:40)
Sveikos.
Siais metais meciau mokslus universitete, istojau i darbo birza, auginu viena vaika beveik 2metu. tevyste nenustatyta. is socialinio gaudavau po 300lr ir po 97,5lt, vakar pervede tik 97,5lt. o pati istojau i darblo birza pries savaite, ar man dar prikaluso pinigai uz vaika 301lt ar nebe? nieko as cia nesuprantu.

Reikejo pranesti soc.centrui.Gaudinesit bedarbio pasalpa.
Turit gauti,dar nera reikalo pergyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 09 spalio 2012 - 10:52
Sveikos,

Draugė prašė paklausti, ji gaudavo 300 iš soc. ir vaiko pinigus, tėvystė buvo nenustatyta. Socialinė darbuotoja liepė nusistatyti tėvystę ir prisiteisti alimentus, nes kitaip ir tų 300lt ji negaus. Ar taip gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2012 10 09, 13:27)
Sveikos,

Draugė prašė paklausti, ji gaudavo 300 iš soc. ir vaiko pinigus, tėvystė buvo nenustatyta. Socialinė darbuotoja liepė nusistatyti tėvystę ir prisiteisti alimentus, nes kitaip ir tų 300lt ji negaus. Ar taip gali būti g.gif

Gali.Gal koki itarima sukele.Gal kas pasiskunde.
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2012 10 09, 12:27)
Sveikos,

Nu pas mane tas pats, nei man kas liepe tevyste nustatinet nei ka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(OK!* @ 2012 10 09, 13:50)
Nu pas mane tas pats, nei man kas liepe tevyste nustatinet nei ka. g.gif

Matomai gal kazkas paskunde,kas gal mate kad vyras koks ateina,bobuliu gi visokiu yra,o jeigu kokiam mazam miesteli arba kaime,tai nenuslepsi nieko.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 09, 14:34)
Gali.Gal koki itarima sukele.Gal kas pasiskunde.

Ačiū už atsakymą 4u.gif

Tai, kad tikrai pas ją jokių vyrų neateina ir gyvena ne mažame miestelyje g.gif Įdomiai kažkaip, kaži kodėl taip jai pasakė, tiesa ji gyvena ne viena su dviem broliais ir mama. Tai savaime suprantama, kad kažkas tai pas brolius tai pas mamą ateina...
Na tiek to, pati plačiau pasidomės...
Atsakyti
QUOTE(WildWildWest @ 2012 10 09, 13:27)
Sveikos,

Jei nėra nustatyta tėvystė, tik vaikas gali gauti soc.pašalpą. Norint gauti visai šeimai, t. y ir mamai, reikia nusistatyti tėvystę ir prisiteisti alimentus. Bent jau paduoti prašymą tėvystei nustatyti ar kreiptis į anstolius. Kol vyksta teisminiai procesai, motinai soc.pašalpa irgi priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2012 10 09, 15:45)
Jei nėra nustatyta tėvystė, tik vaikas gali gauti soc.pašalpą. Norint gauti visai šeimai, t. y ir mamai, reikia nusistatyti tėvystę ir prisiteisti alimentus. Bent jau paduoti prašymą tėvystei nustatyti ar kreiptis į anstolius. Kol vyksta teisminiai procesai, motinai soc.pašalpa irgi priklauso mirksiukas.gif

Tai uz vaika ir gaudavo soc.pasalpa smile.gif
Atsakyti
Man atrodo yra naujų pakeitimų, Kai buvau praeitą mėn socialiniame kalbėjo, kad nuo spalio 1 įsigalios nauji pakeitimai. Gal dabar reikės ir norint vaikui gauti soc pašalpą tėvystę nusistatyti ir prisiteisti alimentus. Nenustebčiau doh.gif
Atsakyti