QUOTE(Sim@ @ 2012 10 03, 20:17)
Auginu 2 mazamecius.
labai idomu. Kt.temoje aiskina, kad stivint DB, auginant 2 mazamecius neigalius vaikus, deja sildymo kompensacija nepriklauso NIEKAIP, nes vyras dirbantis ir jo men.alga virsyja 525 lt
Db rasote, kad bunant bedarbe, priklauso is valstybes kompensacija 50 kv.ploto uz sildyma. Nieko nebesuprantu. Kai nuejau i soc.skyriu, pagal gyv.vieta, man pasake, jog man niekas siai dienai nepriklauso, nes esu istekejusi, vyro alga virsyja 525 lt, uz abu vaikus as gaunu is valstybes neigalumo pasalpas. Tad, kokios kompensacijos as dar norinti? Tik patare, jei norite gauti kompensacija uz sildyma, skirkites ir tada is valstybes gausite sildymui, vandeniui kompensacijas, nes PRIVALAI BUTI VIENISA MAMA, jei nori kompensaciju!!!
gyvenu su 2 vaikais 55 kv,bute. Kaip tada?
oi, ten ne gyvates... ten furijos dirba
laba vakara visoms
labai idomu. Kt.temoje aiskina, kad stivint DB, auginant 2 mazamecius neigalius vaikus, deja sildymo kompensacija nepriklauso NIEKAIP, nes vyras dirbantis ir jo men.alga virsyja 525 lt
Db rasote, kad bunant bedarbe, priklauso is valstybes kompensacija 50 kv.ploto uz sildyma. Nieko nebesuprantu. Kai nuejau i soc.skyriu, pagal gyv.vieta, man pasake, jog man niekas siai dienai nepriklauso, nes esu istekejusi, vyro alga virsyja 525 lt, uz abu vaikus as gaunu is valstybes neigalumo pasalpas. Tad, kokios kompensacijos as dar norinti? Tik patare, jei norite gauti kompensacija uz sildyma, skirkites ir tada is valstybes gausite sildymui, vandeniui kompensacijas, nes PRIVALAI BUTI VIENISA MAMA, jei nori kompensaciju!!!
gyvenu su 2 vaikais 55 kv,bute. Kaip tada?
oi, ten ne gyvates... ten furijos dirba
laba vakara visoms
Sveika, skaitau ir negaliu neįsikišti Šildymo ir vandens kompensacijos priklauso nebūtinai vienam šeimos nariui tenkant mažiau kaip 525 lt ( šis dydis, t. y mažiau kaip 1,5 VPR vienam šeimos nariui duoda kitokias papildomas kompensacijas - pvz nemokami maisto paketai, kompensuojamas televizijos priedėlis, nemokamas vaikų maitinimas, būsto renovacija ir pan.). O šildymo kompensacija priklauso nuo išlaidų būtent šildymui: (šeimos pajamos - 350lt*šeimos narių skaičius)* 20proc. Jei tai, ką gausite apskaičiavę viršys būsto šildymui skirtas išlaidas, tai Jums ir kompensuos.
Nežinau, ar suprantamai parašiau, na bet gal
Tiesa, turite neviršyti turto normatyvų, tačiau gali būti taikoma išimties tvarka, ypač auginant neįgalius vaikus ( išimties tvarkoms surašomas buities tyrimo aktas)