Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(...Dream... @ 2012 10 04, 17:19)
Kiek esu girdejus, kad reikia atvykti kai tik paviecia. O kaip kai as ar vaikai serga, o atodtogu metu?

Kur pakviecia? Kokiu atostogu metu?
Aiskiau uzduokit klausima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 04, 17:22)
Kur pakviecia? Kokiu atostogu metu?
Aiskiau uzduokit klausima  smile.gif

Nezinau ko kviecia i darbo birza, bet zinau kad laikas nuo laiko kviecia blush2.gif atostogos - mano dviem savaitem isvykstu is LT po keliu menesiu
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 10 04, 17:24)
Nezinau ko kviecia i darbo birza, bet zinau kad laikas nuo laiko kviecia  blush2.gif atostogos - mano dviem savaitem isvykstu is LT po keliu menesiu

Išbrauks iš biržos, jei neatvyksit paskirtu laiku.
Pažįstamą išbraukė už tai, kad nekėlė telefono blink.gif na bet tas nepėsčias, akis išdrąskė, kad aš vargšas bedarbis ir teko telefoną parduot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyna♥: 04 spalio 2012 - 16:26
Nezinau ko kviecia i darbo birza, bet zinau kad laikas nuo laiko kviecia  blush2.gif atostogos - mano dviem savaitem isvykstu is LT po keliu menesiu

kokios atostogos,jei esi bedarbis ir registruotas darbo birzoi biggrin.gif
Atsakyti
O daznai siulo darbus? O jei nepatinka - galiu atsisakyti? Ar siulo tik pagal specialybe?
Papildyta:
QUOTE(lilike @ 2012 10 04, 19:25)
kokios atostogos,jei esi bedarbis ir registruotas darbo birzoi  biggrin.gif

Juk dar vyras tam yra kad pinigus parnestu
Atsakyti
negalit atsisakyt, jei atsisakysit, irgi ismes. darbo birza, tai ne kurortas, reikes ir pavazinet ka menesi, ir i darbo pokalbius nuvaziuoti.
Atsakyti

Tai kiekviena menesi reikia eiti,nekviecia,o privalot ateiti atsizimeti,nes kitaip ismes.
Papildyta:
QUOTE(...Dream... @ 2012 10 04, 19:28)
O daznai siulo darbus? O jei nepatinka - galiu atsisakyti? Ar siulo tik pagal specialybe?
Papildyta:

Juk dar vyras tam yra kad pinigus parnestu

Jeigu atsisakisit-ismes ir galesit vel registruotis tik po puses metu.
Atsakyti
O iseiti savo noru is birzos, reikia vaziuoti iki birzos ir koki prasyma rasyti, ar uztenka paskambinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2012 10 05, 08:23)
O iseiti savo noru is birzos, reikia vaziuoti iki birzos ir koki prasyma rasyti, ar uztenka paskambinti? smile.gif

siaip reikia vaziuoti, nes reiks pasirasyt 4u.gif
Atsakyti
O darbus siulo tik pagal specialybe?
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 10 05, 12:55)
O darbus siulo tik pagal specialybe?

Nevisada.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 05, 13:13)

Puse metų turi siūlyti pagal specialybę, jei aišku jį yra. Po pusės metų siūlo ir neatitinkančius specialybės. Bent jau pas mus Šiauliuose taip tikrai yra, kas turėtų būti ir visuose DB.
Atsakyti