Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Sim@ @ 2012 10 03, 20:17)
sekmes 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
tai bent del pasalpos verta, manau ax.gif
kai gime mano abu vaikai, buvau ligoniu kasose_ prisidaviau. Db stiviu DB, jau bedarbio pasalpos nebegaunu. Ar man butina apie tai pranest ligoniu kasoms? Auginu 2 mazamecius.
labai idomu. Kt.temoje aiskina, kad stivint DB, auginant 2 mazamecius neigalius vaikus, deja sildymo kompensacija nepriklauso NIEKAIP, nes vyras dirbantis ir jo men.alga virsyja 525 lt blink.gif
Db rasote, kad bunant bedarbe, priklauso is valstybes kompensacija 50 kv.ploto uz sildyma. Nieko nebesuprantu. Kai nuejau i soc.skyriu, pagal gyv.vieta, man pasake, jog man niekas siai dienai nepriklauso, nes esu istekejusi, vyro alga virsyja 525 lt, uz abu vaikus as gaunu is valstybes neigalumo pasalpas. Tad, kokios kompensacijos as dar norinti? Tik patare, jei norite gauti kompensacija uz sildyma, skirkites ir tada is valstybes gausite sildymui, vandeniui kompensacijas, nes PRIVALAI BUTI VIENISA MAMA, jei nori kompensaciju!!!
gyvenu su 2 vaikais 55 kv,bute. Kaip tada?
oi, ten ne gyvates... ten furijos dirba
laba vakara visoms 4u.gif

Ne PRIVALAI buti vienisa mama,kad gauti kompensacijas,turi atitikti tiesiog reikalavimus ir nevirsiti turto normatyvu.turi nevirsiti zmogui 525 lt.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 10 03, 21:01)
Ten gal neteiginsai parasyta, kompensacijas gauna tie, pas ka seimos pajamos vienam nariui yra didesnes nei 525. tarkim vyras dirba, zmona ne, yra du vaikai. vyras uzdirba 2300 i rankas, viskas, tai jau virsija norma ir nieko nepriklauso.

dekui uz info 4u.gif

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 03, 21:38)
turi atitikti tiesiog reikalavimus ir nevirsiti turto normatyvu.turi nevirsiti zmogui 525 lt.

asiku, dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
O jeigu aš pastojus susirandu darbą, ir aišku išeinu iš DB. Tarkim už minimumą dirbu. Tai išėjus į dekretą kaip skaičiuosis , ar tik tie mėnesiai pradirbimo , tarkim nuo dabar iki dekreto. Ar skaičiuos pajamas seniau kokias gaudavau. Nes dabar 18mėn pradirbti man niekaip neišeis.... smile.gif O antram vaikeliui bus mažesnė pašalpa, nes bus mažai išdyrbta, taip suprantu
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2012 10 03, 22:29)
O jeigu aš pastojus susirandu darbą, ir aišku išeinu iš DB. Tarkim už minimumą dirbu. Tai išėjus į dekretą kaip skaičiuosis , ar tik tie mėnesiai pradirbimo , tarkim nuo dabar iki dekreto. Ar skaičiuos pajamas seniau kokias gaudavau. Nes dabar 18mėn pradirbti man niekaip neišeis....  smile.gif  O antram vaikeliui bus mažesnė pašalpa, nes bus mažai išdyrbta, taip suprantu

Skaiciuos is to DU kaip ir pirmam,jeigu papuls i antro vaiko atostogu apskaiciavima nors viena diena is pirmu VPA.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 04, 09:04)
Skaiciuos is to DU kaip ir pirmam,jeigu papuls i antro vaiko atostogu apskaiciavima nors viena diena is pirmu VPA.

labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dirbau darbe, tada isejau i vaiko auginimo atostogas. Liepos viduri isejau is darbo savo noru. Ar man priklausytu kokia bedarbio pasalpa istojus i darbo birza?
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 10 04, 12:05)
Dirbau darbe, tada isejau i vaiko auginimo atostogas. Liepos viduri isejau is darbo savo noru. Ar man priklausytu kokia bedarbio pasalpa istojus i darbo birza?

Taip,jums priklausis bedarbio pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 04, 13:04)
Taip,jums priklausis bedarbio pasalpa.

Aciu labai. O kazin pagal ka sakiciuoja ir kiek laiko mokes?
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 10 04, 14:18)
Aciu labai. O kazin pagal ka sakiciuoja ir kiek laiko mokes?

Pagal atlyginima,o mokes puse metu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 04, 14:33)
Pagal atlyginima,o mokes puse metu.

Bet kad as 3 metus buvau vaiko prieziuros atostogose. O atlyginimas pries vaiko prieziuros atostogas buvo 1300 lt.
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 10 04, 14:35)
Bet kad as 3 metus buvau vaiko prieziuros atostogose. O atlyginimas pries vaiko prieziuros atostogas buvo 1300 lt.

didžiausia išmoka 650 Lt
Atsakyti
Kiek esu girdejus, kad reikia atvykti kai tik paviecia. O kaip kai as ar vaikai serga, o atodtogu metu?
Atsakyti