Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 21:54)
aciuks.gif
Tai kad reikia, juk jei esi bedarbė ir nestovi darbo biržoj reik valstybei mokėti sveikatos draudimą  unsure.gif  ar kokį ten š  unsure.gif  Lietuva... aš dar galvoju, ar man neprisikabins, kad šiandien nenuėjau  blink.gif

Jeigu siandien turejot eiti,tai gali net ismesti.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 21:54)
aciuks.gif
Tai kad reikia, juk jei esi bedarbė ir nestovi darbo biržoj reik valstybei mokėti sveikatos draudimą  unsure.gif  ar kokį ten š  unsure.gif  Lietuva... aš dar galvoju, ar man neprisikabins, kad šiandien nenuėjau  blink.gif

Jūsų vaikas dar neturi 8 metų kaip matau, tad būtumėte ir taip drausta ( tik svarbu pranešt ligonių kasoms )
Jei neklystu, per tris darbo dienas reikia "prisiduoti" g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 01, 21:57)
Jeigu siandien turejot eiti,tai gali net ismesti.

Garantuotai išmestų doh.gif Bet aš dar tik eisiu užsiregistruot, penktadienis buvo paskutinė darbo diena.

Dabar skaitinėju, bandau suprasti, ar negalėčiau gauti būsto šildymo kompensacijos kaip bedarbė viena gyvenanti trijų kambarių bute unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2012 10 01, 21:59)
Jūsų vaikas dar neturi 8 metų kaip matau, tad būtumėte ir taip drausta ( tik svarbu pranešt ligonių kasoms )
Jei neklystu, per tris darbo dienas reikia "prisiduoti" g.gif

Atsiprašau, jei suklaidinau, ten Labradoras vardu Amigo smile.gif vaikų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 22:01)
Garantuotai išmestų  doh.gif  Bet aš dar tik eisiu užsiregistruot, penktadienis buvo paskutinė darbo diena.

Dabar skaitinėju, bandau suprasti, ar negalėčiau gauti būsto šildymo kompensacijos kaip bedarbė viena gyvenanti trijų kambarių bute  unsure.gif
Papildyta:

Atsiprašau, jei suklaidinau, ten Labradoras vardu Amigo smile.gif vaikų neturiu.

Šildymo kompensaciją gausite, tik jei gyvenate viena, Jums kompensuotų 50 kv.m., o visa kita yra viršplotis, už kurį teks mokėti pilną kainą ( nebent išimties tvarką pritaikytų, bet kadangi išlaikytinių neturite, be to gausite bedarbio pašalpą, nemanau, kad ją taikytų-ale nėra tokia baisi situacija doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 22:01)
Garantuotai išmestų  doh.gif  Bet aš dar tik eisiu užsiregistruot, penktadienis buvo paskutinė darbo diena.

Dabar skaitinėju, bandau suprasti, ar negalėčiau gauti būsto šildymo kompensacijos kaip bedarbė viena gyvenanti trijų kambarių bute  unsure.gif
Papildyta:

Ziurint kiek kvadratu buta.
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2012 10 01, 22:05)
Šildymo kompensaciją gausite, tik jei gyvenate viena, Jums kompensuotų 50 kv.m., o visa kita yra viršplotis, už kurį teks mokėti pilną kainą ( nebent išimties tvarką pritaikytų, bet kadangi išlaikytinių neturite, be to gausite bedarbio pašalpą, nemanau, kad ją taikytų-ale nėra tokia baisi situacija doh.gif )

doh.gif kai susitvarkysiu su birža reikalus, pasiskambinsiu ir pasidomėsiu, nes soialinės paramos skyriuj pas mus sėdi tikros gyvatės blink.gif

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 01, 22:06)
Ziurint kiek kvadratu buta.

60
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 22:11)
doh.gif  kai susitvarkysiu su birža reikalus, pasiskambinsiu ir pasidomėsiu, nes soialinės paramos skyriuj pas mus sėdi tikros gyvatės  blink.gif
60

kompensuoja tik 50 kv.
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 22:11)
doh.gif  kai susitvarkysiu su birža reikalus, pasiskambinsiu ir pasidomėsiu, nes soialinės paramos skyriuj pas mus sėdi tikros gyvatės  blink.gif
60

Toms gyvatėms nenusileiskite, nes tikrai priklauso, reikalauti reikia 4u.gif Dirbau panašų darbą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 01, 22:15)
kompensuoja tik 50 kv.

Kaip tai suprasti? g.gif blush2.gif 50 dengia valstybė, o kas lieka dengiu pati?
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2012 10 01, 22:17)
Toms gyvatėms nenusileiskite, nes tikrai priklauso, reikalauti reikia 4u.gif Dirbau panašų darbą blush2.gif

Reikalauti, tai aš moku biggrin.gif bet tik tai ką išmanau, o čia man tankus, tamsus, žalias miškas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 22:17)
Kaip tai suprasti?  g.gif  blush2.gif  50 dengia valstybė, o kas lieka dengiu pati?

Taip, ir tai nauja tvarka, anksčiau kompesuodavo tik 38 kv.m plius po 12 kv.m kiekvienam šeimos nariui smile.gif
Nebūtinai gausite pilną kompensaciją, tiksliau paskaičiuos soc.paramos skyriuje (kliūna ir automobiliai turimi, ir sąskaitoje esantys pinigėliai, ir žemė...tiesiog labai individualu)
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2012 10 01, 22:20)
Taip, ir tai nauja tvarka, anksčiau kompesuodavo tik 38 kv.m plius po 12 kv.m kiekvienam šeimos nariui smile.gif
Nebūtinai gausite pilną kompensaciją, tiksliau paskaičiuos soc.paramos skyriuje (kliūna ir automobiliai turimi, ir sąskaitoje esantys pinigėliai, ir žemė...tiesiog labai individualu)

Aišku. Košmaras doh.gif naują mašiną reiks rašyt ant mamos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 22:22)
Aišku. Košmaras  doh.gif  naują mašiną reiks rašyt ant mamos  unsure.gif

Taip,jeigu masina nauja,tai geriau japerrasit kitam zmogui,nes galit virsiti turto normatyva.
Atsakyti