Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Sim@ @ 2012 09 30, 10:10)
dekui uz atsakyma 4u.gif
Papildyta:

tai as jau isbuvau 6 men.ir per juos gavau bedarbio pasalpa. as klausiu, jei iseini savo noru is DB, paskui kita diena vel registruojies is naujo, tai nejau ir vel valstybe moka bedarbio pasalpa? g.gif

Ne,bedarbio pasalpa isnaujo priklauso praejus po paskutinio gavimo 12 men,jeigu vis dar yra 18 men stazo per paskutinius 3 metus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 30, 10:23)
Ne,bedarbio pasalpa isnaujo priklauso praejus po paskutinio gavimo 12 men,jeigu vis dar yra 18 men stazo per paskutinius 3 metus.

vadinas, po metu. nuosirdziai aciu uz naudinga info 4u.gif
tai jei paskutinis mokejijmas buvo 2012.09 men., vadinas, naujai perstot i DB galesiu tik 2013.09 men. vel? ar galima stovet DB iki to laiko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 30 rugsėjo 2012 - 15:19
QUOTE(Sim@ @ 2012 09 30, 16:17)
vadinas, po metu. nuosirdziai aciu uz naudinga info 4u.gif
tai jei paskutinis mokejijmas buvo 2012.09 men., vadinas, naujai perstot i DB galesiu tik 2013.09 men. vel? ar galima stovet DB iki to laiko? g.gif

Kad naujai moketu reikes naujai ir stot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 30, 17:18)
Kad naujai moketu reikes naujai ir stot smile.gif

pagaliau viskas aisku.
nuosirdziai aciu uz suteikta info 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Nuo šiandien aš bedarbė unsure.gif kokius dokumentus turėti rytoj einant į darbo biržą? Ir išvis ko tikėtis? unsure.gif ko ten klausinėja? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, ar studijų ( neakivaizdinių) metu atliktos praktikos prisiskaičiuotų prie darbo stažo, norint gauti bedarbio pašalpą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2012 10 01, 20:11)
Gal kas žinote, ar studijų ( neakivaizdinių) metu atliktos praktikos prisiskaičiuotų prie darbo stažo, norint gauti bedarbio pašalpą?  4u.gif

Jei per praktiką buvot priimta į darbą, gavote atlyginimą tai taip, jei ne.. tai abejoju.
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2012 10 01, 20:11)
Gal kas žinote, ar studijų ( neakivaizdinių) metu atliktos praktikos prisiskaičiuotų prie darbo stažo, norint gauti bedarbio pašalpą?  4u.gif

Ne.
Papildyta:
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 15:20)
Laba diena,
Nuo šiandien aš bedarbė  unsure.gif  kokius dokumentus turėti rytoj einant į darbo biržą? Ir išvis ko tikėtis?  unsure.gif  ko ten klausinėja?  unsure.gif

http://www.ldb.lt/IN...ojantis_db.aspx
nieko ten ipatingo neklausineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 01 spalio 2012 - 19:22
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 20:15)
Jei per praktiką buvot priimta į darbą, gavote atlyginimą tai taip, jei ne.. tai abejoju.

[quote=JOLANCIUK,2012 10 01, 20:22]
Ne.
Papildyta:

Ačiū mergaitės 4u.gif Taip ir galvojau...Žinau, kad praktikų metu pranešama Sodrai, bet kas konkrečiai ir dėl ko, tai nežinau...
tetrūksta mėnesio darbo stažo, kad gaučiau bedarbio pašalpą... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2012 10 01, 21:41)
Ačiū mergaitės 4u.gif Taip ir galvojau...Žinau, kad praktikų metu pranešama Sodrai, bet kas konkrečiai ir dėl ko, tai nežinau...
tetrūksta mėnesio darbo stažo, kad gaučiau bedarbio pašalpą... verysad.gif

Ech unsure.gif aš rytoj einu į biržą unsure.gif jei moku skaičiuoti, tai man beveik diena dienon gaunasi 18 mėn. unsure.gif tikiuosi.. bet dar nesakau "op" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2012 10 01, 21:44)
Ech  unsure.gif  aš rytoj einu į biržą  unsure.gif  jei moku skaičiuoti, tai man beveik diena dienon gaunasi 18 mėn.  unsure.gif  tikiuosi.. bet dar nesakau "op"  unsure.gif

Laikau už tave kumštukus 4u.gif
Stovėjau seniai darbo biržoje du metus ir nei karto nepasiūlė darbo, tai net dvejoju, ar verta į ją registruotis g.gif
Papasakok, kaip seksis, tikiuosi, kad situacija pasikeitusi ir darbų yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2012 10 01, 21:51)
Laikau už tave kumštukus 4u.gif
Stovėjau seniai darbo biržoje du metus ir nei karto nepasiūlė darbo, tai net dvejoju, ar verta į ją registruotis g.gif
Papasakok, kaip seksis, tikiuosi, kad situacija pasikeitusi ir darbų yra mirksiukas.gif

aciuks.gif
Tai kad reikia, juk jei esi bedarbė ir nestovi darbo biržoj reik valstybei mokėti sveikatos draudimą unsure.gif ar kokį ten š unsure.gif Lietuva... aš dar galvoju, ar man neprisikabins, kad šiandien nenuėjau blink.gif
Atsakyti