Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(širlė @ 2012 06 27, 12:29)
sveikos mergaites.

as su tokiu klausimu, savo noru isejau is darbo, ar yra kazkoks terminas per kiek laiko turu prisiregistruoti DB, kad neprarasciau man priklausancios ismokos tuos puse metu, nes esu isdirbusi reikiama laika.

aciu 4u.gif

nera termino.Svarbiausia,kad per paskutinius 3 metus turetumete 18 men stazo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 27, 11:54)
nera termino.Svarbiausia,kad per paskutinius 3 metus turetumete 18 men stazo.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Hi 4u.gif

Prisireikė ir man ateiti pasikonsultuoti pas Jus. Dirbau dviejose darbovietėse. Vienoje buvo terminuota sutartis (0,5et.), kur nesibaigus terminui mane atleido motyvuodami tuo, kad terminas baigėsi. Kitoje darbovietėje dirbau 0,25et. Dėl etatų mažinimo esu atleidžiama. Šiuo metu esu atostogose, kurios man priklauso ir po atostogų būsiu atleista. Darbo bandysiu ieškotis savarankiškai. Tikiuosi kažką susirasti ax.gif

Klausimas kyla, ar verta eiti registruotis į darbo biržą? Ar priklauso man kažkokios išmokos? Kaip su Privalomu sveikatos draudimu?

Šitoje srityje esu visiškai žalia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 06 27, 22:10)
Hi  4u.gif

Prisireikė ir man ateiti pasikonsultuoti pas Jus. Dirbau dviejose darbovietėse. Vienoje buvo terminuota sutartis (0,5et.), kur nesibaigus terminui mane atleido motyvuodami tuo, kad terminas baigėsi. Kitoje darbovietėje dirbau 0,25et. Dėl etatų mažinimo esu atleidžiama. Šiuo metu esu atostogose, kurios man priklauso ir po atostogų būsiu atleista. Darbo bandysiu ieškotis savarankiškai. Tikiuosi kažką susirasti  ax.gif 

Klausimas kyla, ar verta eiti registruotis į darbo biržą? Ar priklauso man kažkokios išmokos? Kaip su Privalomu sveikatos draudimu?

Šitoje srityje esu visiškai žalia  doh.gif

Jeigu per paskutinius 3 metus turit 18 men stazo,tai jums geriau registruotis birzoj,nes gaudinesit bedarbio pasalpa,jeigu savarankiskai ieskosit darbo,neistodami i darbo birza,tai kas menesi reikes moketi PSD po 72 lt/men.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 28, 06:50)
Jeigu per paskutinius 3 metus turit 18 men stazo,tai jums geriau registruotis birzoj,nes gaudinesit bedarbio pasalpa,jeigu savarankiskai ieskosit darbo,neistodami i darbo birza,tai kas menesi reikes moketi PSD po 72 lt/men.

Į DB registruotis po atostogų galėsiu ar nėra svarbu? Kažkada esu girdėjusi, kad jeigu darbingas žmogus dirba nepilnu krūviu jis turi registruotis DB, nepaisant to, kad kažkiek dirba. Ar mano žinios netikslios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 06 28, 09:40)
Į DB registruotis po atostogų galėsiu ar nėra svarbu? Kažkada esu girdėjusi, kad jeigu darbingas žmogus dirba nepilnu krūviu jis turi registruotis DB, nepaisant to, kad kažkiek dirba. Ar mano žinios netikslios?  ax.gif

Nesvarbu kada uzsiregistruosit.
Jeigu pretenduojat i soc.pasalpa ir kompensacijas,tai dirbant maziau negu 0.75 etato reikia papildomai stoveti birzoj.
Atsakyti
JOLANCIUK, ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.

Su klausimu aš. Darbo biržoje stoviu jau ilgai, jokių darbų nesiūlo, pašalpų jokių taip pat negaunu. Ar gali mane iš darbo biržos išbraukti todėl kad per ilgai užsibuvau aš čia. Bet yra viena problemytė aš laukiuosi. Tai tokiu atveju ar gali mane išbraukti?
Atsakyti
QUOTE(Daiva Ž. @ 2012 06 28, 15:48)
Laba diena.

Su klausimu aš. Darbo biržoje stoviu jau ilgai, jokių darbų nesiūlo, pašalpų jokių taip pat negaunu. Ar gali mane iš darbo biržos išbraukti todėl kad per ilgai užsibuvau aš čia. Bet yra viena problemytė aš laukiuosi. Tai tokiu atveju ar gali mane išbraukti?

isbrauks,kai bus 30 nest.sav.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 28, 15:49)
isbrauks,kai bus 30 nest.sav.

o kodel butent kai bus 30 sav.? ir tada reikes moketi sveikatos draudima? g.gif

o dabar negali isbraukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva Ž. @ 2012 06 28, 15:52)
o kodel butent kai bus 30 sav.? ir tada reikes moketi sveikatos draudima? g.gif

o dabar negali isbraukti?  g.gif

nes kai liks 70 dienu iki numatytos gimdymo datos jus busit drausta,tik i lygoniu kasa reikes nueiti ir nereikes jums birzos.Siaip sau isbraukti negali.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 06 28, 15:58)
nes kai liks 70 dienu iki numatytos gimdymo datos jus busit drausta,tik i lygoniu kasa reikes nueiti ir nereikes jums birzos.Siaip sau isbraukti negali.

supratau. ačiū už atsakymą. 4u.gif

Ryt į darbo biržą tai žinosiu dabar kaip kas.
Atsakyti