Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(vivaflame @ 2012 09 17, 21:28)
ir i ja reikia rasyti apie savarankiskas paieskas?
turbut visur skirtingai....

taip,viduja jos yra skiltis kur reikia zymeti , kur savarankiskai kreipetes del darbo.

QUOTE(Rita_K_P @ 2012 09 18, 05:25)
Sveikos
Man iskilo klausimas, gal kas atsakysit. Pries nestuma buvau uzsienyje, grizau,  nestuke.gif  istojau i darbo birza, kadangi buvau isdirbusi pakankamai, tai gavau pasalpa, vaikas gime rugseji, o as pasalpa gavau dar sausi ( paskutine) ir po jos isejau is db. Dbr mano vaikui 2m., jei istociau i darbo birza ar gauciau kokia pasalpa?

jei istosit ar bus kam priziureti vaikuti ? jei ne tada jums reiktu kreiptis i seniunija ji mokes socialine pasalpa iki 3m kol sueis vaikuciui .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 18 rugsėjo 2012 - 07:45
Sveiki,su kvailu klausimu,bet noreciau paklausti..stoviu DB,turejau pirmadieni atsizymeti,bet susirgo vaikas,tai apsilankem pas gydytoja uzvien man kaip ir biuleteni skyre kiek supratau,nes tik penktadieni pas gydytoja,tai ar vis tiek turiu skambint i db?Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2012 09 18, 09:59)
Sveiki,su kvailu klausimu,bet noreciau paklausti..stoviu DB,turejau pirmadieni atsizymeti,bet susirgo vaikas,tai apsilankem pas gydytoja uzvien man kaip ir biuleteni skyre kiek supratau,nes tik penktadieni pas gydytoja,tai ar vis tiek turiu skambint i db?Aciu  4u.gif

manau kad turetumet paskambinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2012 09 18, 10:59)
Sveiki,su kvailu klausimu,bet noreciau paklausti..stoviu DB,turejau pirmadieni atsizymeti,bet susirgo vaikas,tai apsilankem pas gydytoja uzvien man kaip ir biuleteni skyre kiek supratau,nes tik penktadieni pas gydytoja,tai ar vis tiek turiu skambint i db?Aciu  4u.gif

vaikas serga,neserga ar kasnors mire ar tu isvaziavai betkokiu atveju nesvarbu kokia priezastis skambink greiciau nes ismes tave IS BIRZOS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukinas: 18 rugsėjo 2012 - 11:04

Turi pasiskambinti konsultantei ir informuoti apie nedarbingumą vaiko slaugai ax.gif
Atsakyti
Dekoju uz atsakyma 4u.gif Tiesiog kai tvarke nedarbinguma,tai pasiklausius sake,jog turetu matyt ir bla bla.Pasiskambinau,pasirodo nera mano konsultantes ir ryt nebus rolleyes.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Turiu tokį klausimėlį, ir nežinau kaip pasielgti blush2.gif

Taigi šiemet pavasarį baigiau mokslus universitete dieniniame skyriuje. Taip pat nuo 2011 m. kovo 30 d. dirbu įmonėje puse etato . Gaunu "į rankas" 750 lt. Norėjau paklausti, ar priklausytų man iš darbo biržos pinigėliai jeigu išeičiau savo noru iš darbo? Ir jei taip tai kokia suma? (rugsėjo 30, bus 18 mėn. kaip dirbu, tai manau priklausytu tik įdomu kokia suma, nežinau ka daryti kito darbo nerandu, o nežinau ar galiu sau leisti išeiti...)

Atsiprašau už tokią ilgą žinutę, tikiuosi pagelbės ka labiau nusimanantis.. blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 09 18, 07:42)
jei istosit ar bus kam priziureti vaikuti ? jei ne tada jums reiktu kreiptis i seniunija ji mokes socialine pasalpa iki 3m kol sueis vaikuciui .

Vaikas i darzeli eina, tai, turbut, cia seniunija nelabai prie ko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 09 18, 12:24)
Vaikas i darzeli eina, tai, turbut, cia seniunija nelabai prie ko?  g.gif

tai stokit tada i birza o vyras dirbantis ? jei ne tai tada ir jam reik stovet birzoja kad gauti soc.pasalpa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 18 rugsėjo 2012 - 12:38
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 09 18, 12:37)
tai stokit tada i birza  o vyras dirbantis ? jei ne tai tada ir jam reik stovet birzoja kad gauti soc.pasalpa

Dirbantis, ir jo alga daugiau nei vienam asmeniui 525lt, tai jokiu pinigeliu negavau isvis, tai idomu, jei istosiu ar ka gausiu, ar kas priklauso?
Atsakyti
stoviu DB,turejau pirmadieni atsizymeti,bet susirgo vaikas,tai apsilankem pas gydytoja uzvien man kaip ir biuleteni skyre kiek supratau,nes tik penktadieni pas gydytoja,tai ar vis tiek turiu skambint i db?Aciu  4u.gif

butinia turi paskambint ir pranest, kad nuo tada ir tada jus turite biuleteni sau, ar vaiko slaugai. Beje, labiau apsimoka imti biuleteini vaiko slaugai, jei jusu vaikas apserga ir pan. Tada stivint DB, jums prasites 1 men.bearbio pasalpos mokejimas ir stovejimas DB

QUOTE(vesta:6 @ 2012 09 18, 12:42)
Pasiskambinau,pasirodo nera mano konsultantes ir ryt nebus

jei nera jusu konsultantes, praneskite tai, kuri atsiliepia.

QUOTE(Rita_K_P @ 2012 09 18, 13:43)
Dirbantis, ir jo alga daugiau nei vienam asmeniui 525lt, tai jokiu pinigeliu negavau isvis, tai idomu, jei istosiu ar ka gausiu, ar kas priklauso?

mano vyras irgi dirbantis, ir uzdirba dg nei 525 lt per men.
as registruota DB, bet nuo vakar baiges mano 6 men.stovejimas, kai gavau pasalpa kas men., tai galesiu pakonsultuot ir as kas susije su DB.
o kas del pasalpu is soc.skyriaus, tai vargiai. Nes pati buvau ir klausiau, tai sake, kad jei vyras dirbantis, tai niekas nepriklauso.

laba visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 09 18, 12:43)

jei pajamos virsija, nelabai ka ir duoda kur. as kol trecius metus buvau vpa, tai nieko negavau nei is sodros, nei is birzos, nei vaiko pinigu, nei ko kito.
Atsakyti