Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Heichera @ 2012 09 13, 21:53)
Jeigu noriu savo noru išsiregistruoti iš biržos, ar galiu kreiptis į savo konsultante el. paštu? gal kam teko susidurti? Man yra paskirtas susitikimas į kurį jau norėčiau nebeateiti. Ar reikia iš karto siusti prašymą ar vis dėl to būtina bus pildyti kokius dokumentus norint išsiregistruoti? Ir kaip bus su PSD mokesčiu, jei iki dviejų mėn. būsiu bedarbė ir neregistruota biržoje, kaip suprantu turėsiu mokėti PSD, ar atsiskaitoma kas mėnesi ar su kitų metų deklaracija?

Kiek zinau uztenka paskambint tarpininkei ir paprasyt,kad jus isregistruotu 4u.gif o del PSD jus turite nuvaziuoti i ligoniu kasas,ir ten parasot prasyma,ar kazka panasaus ir iki kol vaikui sueis 8 metai,jokiu mokesciu nemokesite ir galesite nedirbti 4u.gif
Atsakyti
Viskas turbut priklauso nuo tarpininkes, nors mano tikrai buvo gera, skustis negaliu, bet issiregistruojant teko butinai vaziuoti, nes reikejo mano paraso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heichera @ 2012 09 13, 21:53)
Jeigu noriu savo noru išsiregistruoti iš biržos, ar galiu kreiptis į savo konsultante el. paštu? gal kam teko susidurti? Man yra paskirtas susitikimas į kurį jau norėčiau nebeateiti. Ar reikia iš karto siusti prašymą ar vis dėl to būtina bus pildyti kokius dokumentus norint išsiregistruoti? Ir kaip bus su PSD mokesčiu, jei iki dviejų mėn. būsiu bedarbė ir neregistruota biržoje, kaip suprantu turėsiu mokėti PSD, ar atsiskaitoma kas mėnesi ar su kitų metų deklaracija?

Reikes vaziuoti,nes reikes prasyma rasyti.
Atsakyti
Sveikos supermamos smile.gif
pas mane tokia dilema, dėl tų išmokų.
DB prisiregistravau rugpjūčio pradžioje, bet pas konsultantę paskyrė tik mėnesio vidury, ji man lapuke parašė, jog išmoka priskirta 08.18.
Tai 1. klausimas - o už tas 2 nedarbo savaites negi man nepriklauso išmoka??
Toliau dar įdomiau.
Sekanti konsultacija buvo rugs. 11. Per konsultaciją man pasakė - jum priskaičiuota už 2 savaites ~ 220lt (kuriuos kaip suprantu pervės tik mėnesio 20 dieną).
tai 2 klausimas. - kaip čia taip (nesikeikiant) gaunas, kad būdama 1.5 mėn bedarbe aš tegausiu 220lt??
Ką dabar daryt? oficialiai juk registruota nuo mėnesio pradžios, pradangino man 2 savaites.
O bendra situacija - košmaras, sėdžiu be pinigų, neturiu net už ką nuvažiuot į darbo pokalbius, ką kalbėt apie visus kitus mokesčius.
doh.gif
per konsultaciją tada nieko nesakiau, nes ir taip neitin vykęs pokalbis buvo.
Mamyčiukės, ką patartumėt daryt? sad.gif nevilty aš jau..
Atsakyti
QUOTE(Fluctus @ 2012 09 14, 14:46)
Sveikos supermamos smile.gif
pas mane tokia dilema, dėl tų išmokų.
DB prisiregistravau rugpjūčio pradžioje, bet pas konsultantę paskyrė tik mėnesio vidury, ji man lapuke parašė, jog išmoka priskirta 08.18.
Tai 1. klausimas - o už tas 2 nedarbo savaites negi man nepriklauso išmoka??
Toliau dar įdomiau.
Sekanti konsultacija buvo rugs. 11. Per konsultaciją man pasakė - jum priskaičiuota už 2 savaites ~ 220lt (kuriuos kaip suprantu pervės tik mėnesio 20 dieną).
tai 2 klausimas. - kaip čia taip (nesikeikiant) gaunas, kad būdama 1.5 mėn bedarbe aš tegausiu 220lt??
Ką dabar daryt? oficialiai juk registruota nuo mėnesio pradžios, pradangino man 2 savaites.
O bendra situacija - košmaras, sėdžiu be pinigų, neturiu net už ką nuvažiuot į darbo pokalbius, ką kalbėt apie visus kitus mokesčius.
doh.gif
per konsultaciją tada nieko nesakiau, nes ir taip neitin vykęs pokalbis buvo.
Mamyčiukės, ką patartumėt daryt? sad.gif nevilty aš jau..

1."Nedarbo socialinio draudimo išmoka skiriama nuo aštuntos po įsiregistravimo teritorinėje darbo biržoje dienos"
http://www.ldb.lt/IN...rbo_ismoka.aspx
2.ne uz pilna menesi.
3.Niekam tai nerupi.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 14, 15:03)
1."Nedarbo socialinio draudimo išmoka skiriama nuo aštuntos po įsiregistravimo teritorinėje darbo biržoje  dienos"
http://www.ldb.lt/IN...rbo_ismoka.aspx
2.ne uz pilna menesi.
3.Niekam tai nerupi.

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal kam teko susidurti su tokia situacija rolleyes.gif Kaip reaguos konsultante jei per pora menesiuku nebusiu nieko irasiusi i savarankoskos darbo paieskos kortele ax.gif Specialybe tikrai visai nepaklausi ir darbo pasiulymu nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 09 16, 14:59)
Sveikos mamos, gal kam teko susidurti su tokia situacija  rolleyes.gif  Kaip reaguos konsultante jei per pora menesiuku nebusiu nieko irasiusi i savarankoskos darbo paieskos kortele  ax.gif Specialybe tikrai visai nepaklausi ir darbo pasiulymu nemaciau.

o kas cia per kortele?
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 09 16, 14:59)
Sveikos mamos, gal kam teko susidurti su tokia situacija  rolleyes.gif  Kaip reaguos konsultante jei per pora menesiuku nebusiu nieko irasiusi i savarankoskos darbo paieskos kortele  ax.gif Specialybe tikrai visai nepaklausi ir darbo pasiulymu nemaciau.

as niekad nerasiau man nieko nesake del to ,manau priklauso nuo tarpininkes ax.gif

QUOTE(vivaflame @ 2012 09 16, 23:07)
o kas cia per kortele?
blink.gif

cia ta atmintine , kuria istojus i DB duoda ja , ten raso data apie apsilankymus .
Atsakyti
sveikos merginos, gal yra gaunanciu is birzos pinigelius? domina kaip jie moka, man konsultante sake kad kita diena po apsilankymo, pirma karta taip ir gavau o sy karta dar nera..
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2012 09 17, 06:47)

cia ta atmintine , kuria istojus i DB duoda ja , ten raso data apie apsilankymus .

ir i ja reikia rasyti apie savarankiskas paieskas?
turbut visur skirtingai....
Atsakyti
Sveikos
Man iskilo klausimas, gal kas atsakysit. Pries nestuma buvau uzsienyje, grizau, nestuke.gif istojau i darbo birza, kadangi buvau isdirbusi pakankamai, tai gavau pasalpa, vaikas gime rugseji, o as pasalpa gavau dar sausi ( paskutine) ir po jos isejau is db. Dbr mano vaikui 2m., jei istociau i darbo birza ar gauciau kokia pasalpa?
Atsakyti