Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 13, 07:42)
Ismokes tik uz ta menesi kuri isidarbinsit ir tai ne uz visa,jeigu darbinsites daleiskim kokia 20 diena,tai kita men. bedarbio pasalpa gausit tik uz 20 dienu.

Ačiū labai už atsakymą. Tik man neaišku - jeigu už prieš tai buvusį mėnesį išmoka dar neišmokėta, tai ji man prapuls? Ir ar ką nors keistų, jeigu išsiregistruočiau savo noru, o ne įsidarbinus?
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 09 13, 12:54)
Ačiū labai už atsakymą. Tik man neaišku - jeigu už prieš tai buvusį mėnesį išmoka dar neišmokėta, tai ji man prapuls? Ir ar ką nors keistų, jeigu išsiregistruočiau savo noru, o ne įsidarbinus?

Nieko nekeis,moka uz praeita menesi,o ne uz einama,jeigu jus si menesi isidrbinsit ir dar negavot uz praeita menesi,tai gausit,o kita menesi gausit uz si nepilna menesi,na gal suprasit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 13, 13:26)
Nieko nekeis,moka uz praeita menesi,o ne uz einama,jeigu jus si menesi isidrbinsit ir dar negavot uz praeita menesi,tai gausit,o kita menesi gausit uz si nepilna menesi,na gal suprasit smile.gif

Labai dėkui už informaciją smile.gif Gal dar kartais žinote, ar ką nors keistų tai, jog išsirgistruočiau iš DB savo noru, o ne įsidarbinus? Nes mano situacija yra tokia, kad turiu pasiūlymą įsidarbinti nepilnam etatui, žinau, kad tokiu atveju galiu toliau stovėti DB, bet nebesu tuo suinetersuota g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
man prasidėjo treti metai vaiko auginimo atostogų. Į darbą priimti galimybių darbdavys neturi. Jei išeičiau dabar iš darbo savo noru, ir stočiau į darbo biržą, ar gaučiau pašalpą?

Būsiu dėkinga už atsakymą.
Pasiskaičius, matau , kad mokama, bet mano vaikui dar 3 metų nėra, man dar atostogos. Bet gal nutruktų tos atostogos išėjus iš darbo?

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 09 13, 13:25)
Sveikos  4u.gif
man prasidėjo treti metai vaiko auginimo atostogų. Į darbą priimti galimybių darbdavys neturi. Jei išeičiau dabar iš darbo savo noru, ir stočiau į darbo biržą, ar gaučiau pašalpą?
Pasiskaičius, matau , kad mokama, bet mano vaikui dar 3 metų nėra, man dar atostogos. Bet gal nutruktų tos atostogos išėjus iš darbo?

4u.gif  4u.gif

Isejus is darbo, jus tapsit bedarbe ir galesit gauti bedarbio pasalap birzoje 4u.gif
Atsakyti
iskilo klausimas, gal kas patars.
Darbo birza siunte viesuju darbu nuo 08.06 iki 10.01
bet kadangi istojau mokytis ir nuo 09.15 prasideda sesija iki 10.12
Kaip tik susidengia su darbu. I DarboBirza pristaciau is mokslo istaigos iskvietima i mokslus, bet DB sako, kad nieko nebus, jeigu neatidirbsiu nustatyto laiko iki 10.01 - isbrauks is birzos ir pusmeti neleis registruotis.

Esu pasimetusi, kaip pasielgti?
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 09 13, 14:25)
Sveikos  4u.gif

4u.gif  4u.gif

VPA nutruks,kai iseisit is darbo,bedarbio pasalpa gaudinesit,kai istosit i birza.
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos o man idomu isidarbinus dar priklausanti bedarbio ismoka ismokama is karto ar vistiek tik po menesio? g.gif Mano situacija tokia kad mane iformino darbe nuo 08 28 tai man dar priklauso pasalpa uz 08men 27 dienas. Kol kas dar uz jas negavau tai turbut tiketis kaip iprastai gaudavau apie 20 21 menesio diena. g.gif
Atsakyti
QUOTE(3 x mama @ 2012 09 13, 17:07)
Sveikos o man idomu isidarbinus dar priklausanti bedarbio ismoka ismokama is karto ar vistiek tik po menesio? g.gif  Mano situacija tokia kad mane iformino darbe nuo 08 28 tai man dar priklauso pasalpa uz 08men 27 dienas. Kol kas dar uz jas negavau tai turbut tiketis kaip iprastai gaudavau apie 20 21 menesio diena. g.gif

Taip,turit si menesi gauti.
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2012 09 13, 13:42)
iskilo klausimas, gal kas patars.
Darbo birza siunte viesuju darbu nuo 08.06 iki 10.01
bet kadangi istojau mokytis ir nuo 09.15 prasideda sesija iki 10.12
Kaip tik susidengia su darbu. I DarboBirza pristaciau is mokslo istaigos iskvietima i mokslus, bet DB sako, kad nieko nebus, jeigu neatidirbsiu nustatyto laiko iki 10.01 - isbrauks is birzos ir pusmeti neleis registruotis.

Esu pasimetusi, kaip pasielgti?

help smile.gif
Atsakyti
Jeigu noriu savo noru išsiregistruoti iš biržos, ar galiu kreiptis į savo konsultante el. paštu? gal kam teko susidurti? Man yra paskirtas susitikimas į kurį jau norėčiau nebeateiti. Ar reikia iš karto siusti prašymą ar vis dėl to būtina bus pildyti kokius dokumentus norint išsiregistruoti? Ir kaip bus su PSD mokesčiu, jei iki dviejų mėn. būsiu bedarbė ir neregistruota biržoje, kaip suprantu turėsiu mokėti PSD, ar atsiskaitoma kas mėnesi ar su kitų metų deklaracija?
Atsakyti