Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

O man toks klausimukas iskilo, jei isvaziuoju is Lietuvos porai savaiciu (bet tuo metu nereikia registruotis birzoje) ar man butina pranesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 09 05, 13:03)
O man toks klausimukas iskilo, jei isvaziuoju is Lietuvos porai savaiciu (bet tuo metu nereikia registruotis birzoje) ar man butina pranesti  g.gif

mano vyras vaziavom,ir nebuvo praneses darbo birzoi,grizo ir nuejo atsizymet ta diena kuri buvo parasita smile.gif
Atsakyti
Pataisykite mane jei klystu 4u.gif

Jei asmuo išeina iš darbo tarkime mėnesio pradžioje / viduryje jis tą mėnesį dar yra draustas PSD, t.y. nebūtina tą pačią akimirką lėkti į LDB?
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2012 09 05, 17:40)
Pataisykite mane jei klystu  4u.gif

Jei asmuo išeina iš darbo tarkime mėnesio pradžioje / viduryje jis tą mėnesį dar yra draustas PSD, t.y. nebūtina tą pačią akimirką lėkti į LDB?

Taip,iki galo menesio jis yra draustas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 05, 19:56)
Taip,iki galo menesio jis yra draustas.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki , gal kuri gali pagelbeti su patarimu , jei as registruota darbo birzoje apie metus laiko , ir sio metu istojau mokytis i denini skyriu ar man priklauso kokios nors ismokos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opdum: 06 rugsėjo 2012 - 19:16
QUOTE(Opdum @ 2012 09 06, 20:16)
Sveiki , gal kuri gali pagelbeti su patarimu , jei as registruota darbo birzoje apie metus laiko , ir sio metu istojau mokytis i denini skyriu ar man priklauso kokios nors ismokos?

is darbo birzos ne,nebent soc.pasalpa is soc.centro,bet ji priklause ir kai nesimoket,jeigu pajamos nevirsijo zmogui 350 lt.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas susiduret ir galit patarti - po vaiko auginimo atostogu imone neturi galimybiu priimti man atgal i darba. Kaip tureciau buti atleista, kad gauciau darbo birzos pasalpa? Jei parasysiu prasyma savo noru iseiti tai kogero negausiu nieko? Kaip tureciau reikalaut kad mane atleistu, kad paskui gauciau pasalpa?
Atsakyti
[quote=murmur,2012 09 07, 11:15]
Sveiki,

gal kas susiduret ir galit patarti - po vaiko auginimo atostogu imone neturi galimybiu priimti man atgal i darba. Kaip tureciau buti atleista, kad gauciau darbo birzos pasalpa? Jei parasysiu prasyma savo noru iseiti tai kogero negausiu nieko? Kaip tureciau reikalaut kad mane atleistu, kad paskui gauciau pasalpa?
Man buvo ta pati situacija. Pasirašiau, kad išeinu savo noru ir nuėjau į DB. Pašalpas gavau puse metų.
Atsakyti
O iseitine kazkokia gavot? ar as perdaug gerai cia noriu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.Noriu paklausti.Jei dirba zmogus puse etato,is darbo iseina savo noru tai ar priklauso ismokos istojus i darbo birza.Aciu
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 09 07, 13:07)
O iseitine kazkokia gavot? ar as perdaug gerai cia noriu  unsure.gif

Ne, negavau.
Jei norit išeitinių, tai man atrodo, kad jus turi atleisti darbdavio iniciatyva, nesant darbuotojo kaltės. Tada jums skaičiuotų, pagal kiek esat išdirbusi.
Atsakyti